Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem miałam kłucia, aż nogi zaciskałam odruchowo... Tyle ze ja skurczy nie mam :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy Dżuls powodzenia. Oby akcja jakaś się rozwinęła ☺
    Magdalenkaihelenka trzymajcie się ciepło

Kurcze uciekło mi pół posta i nie wiem czemu :-/

Ja dziś jadę do szpitala na ściągnięcie szwów i aż ryczeć mi się chce ze musze małą zostawić w domu mamą. Jutro też pełno spraw do pozalatwiania bo dopiero dziś odbiorę wypisy ze szpitala wiec urzędy, do pracy itd.

Sweet daj znać co tam U Was jak tam Kosma się czuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:24

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymon chyba się nie najada o trzeba bedzie dokarmiac bo za dużo spadł :( Zrobią mu dodatkowe badania jeszcze i zobaczymy :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Ja wczoraj wieczorem miałam kłucia, aż nogi zaciskałam odruchowo... Tyle ze ja skurczy nie mam :P
    A jak te kłucie miałaś to mała wierzgala ?

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)
    U mnie nocka całkiem nieźle... wstałam może ze dwa razy, ogólnie czuje się dobrze... chyba nawet lepiej niż kilka tygodni temu...
    I też już marze o normalnych ciuchach.... achhhhh... jak ja bym chciała założyć nawet swoje stare spodnie, już nie musi być nic nowego... żeby tylko dać radę założyć to co mam w szafie to już bym chyba z radości skakała pod sufit =)

Ona trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza cesarke, daj znać jak juz bedziecie razem z maleństwem =)

Dzuls a Ty spaceruj cały czas po tym oddziale to w końcu może się coś rozkręci... pogadaj tez do swojego brzuszka, że mamusia zaprasza juz na zewnatrz =)

Nancy powodzenia... niech Cię tam zatrzymaja w szpitalu i szybko zaczną działać! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A jak te kłucie miałaś to mała wierzgala ?
    No wlasnie, to przez jej ruszanie mnie tak kłuje. Wydaje mi się, że tak głową naparza. Mowię do niej, że ma raz to zrobić a porządnie, ale mnie nie słucha ;/

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    No wlasnie, to przez jej ruszanie mnie tak kłuje. Wydaje mi się, że tak głową naparza. Mowię do niej, że ma raz to zrobić a porządnie, ale mnie nie słucha ;/
    I właśnie mam to samo , tylko te kłucie jest jak ona bojowo sie nastawia i mocno kopie , lżej to nie czuć kłucia

• moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie! Czasami mam wrażenie że mi skory zabraknie, bo tak się wierci, a jak przywali w szyjkę, to mi tam chyba wszystko popęka

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Dżulus powodzenia a u mnie jedynie bóle brzucha i klucia jak na miesiączkę ale ustepuja juz mam dosyć kurcze niech to się rozkręci, bo już się doluje:-( . Nancy mi pisała, że czeka na badanie ;-) jejku ja tak nie chcę wywoływania :-( a coś czuję, że dołączę za tydzień do Nancy na oddział. Wstaje na śniadanie a później do sklepu po makaron, bo wczoraj rosół zrobiłam
    U mnie podobnie. W piątek za tydzień mam pojawić i w sobote wywołanie ;/
    Może do tego czasu coś się uda zrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    No dokładnie! Czasami mam wrażenie że mi skory zabraknie, bo tak się wierci, a jak przywali w szyjkę, to mi tam chyba wszystko popęka
    No to wczoraj ją glaskalam żeby się przemiescila , tak wypiela dupke albo nogę az ból czułam , po glaskaniu grzecznie się przemiescila :D

• julita Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Kto kocha czwartki??? Ja ja mam dzid pelne 37 tyg czyli ciaza donoszona wow!!

ja! ja! ja! kocham czwartki dzisiaj mam 39+0 (40tc) a jeszcze o 16.00 lecę na KTG ;)

Dżuls, Nancy kolej na wasze pociechy :D

Lady Savage, diatomka, nick nieaktualny, snoopy_etka lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić, także nie wiem co się dzieje. Piszę żeby dać znać, że jestem już przyjęta, wszystko pozamykane na cztery spusty, szyjka w ogóle nie przygotowana do porodu, wywołują w 9 lub 10 dniu po terminie, młody ma około 3700.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a po cesarce potrzebne sa podklady czy wystarcza wieksze podpaski? Bo cos kojarze ze pisalyscie o podkladach. Gdzie mozna je kupic w aptece?

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić, także nie wiem co się dzieje. Piszę żeby dać znać, że jestem już przyjęta, wszystko pozamykane na cztery spusty, szyjka w ogóle nie przygotowana do porodu, wywołują w 9 lub 10 dniu po terminie, młody ma około 3700.
    Jeju:/
    Zostajesz u nich czy masz wrocic po terminie ?

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula2013 wrote:
    Dziewczyny a po cesarce potrzebne sa podklady czy wystarcza wieksze podpaski? Bo cos kojarze ze pisalyscie o podkladach. Gdzie mozna je kupic w aptece?
    Oj podklady tak samo. Ja mam baby ono i belle. Na razie nie zuzylam jeszcze baby ono, ale sa super i mi bardziej pasują niz bella. Sa w aptekach, w dzieciowych sklepach, w marketach chyba tez...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Czyli masz to samo co ja z Taska :( Trzymaj się. Weź sobie jakiegoś kompa i ponadrabiaj seriale.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście wyhodowano paciorkowce i dodatni gbs :/ czy którąś z mam też miała .dodatni? jak to wygląda przy porodzie?

relgio4pxlxziakh.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzirekuje KathleenPL

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    oczywiście wyhodowano paciorkowce i dodatni gbs :/ czy którąś z mam też miała .dodatni? jak to wygląda przy porodzie?
    Diatomka miała w pierwszej ciąży i teraz też .

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mąż się obraził, bo powiedziałam jego mamie ze nie chce by stała i czekała przed sala porodowa i od razu po porodzie mnie widziała a on i moja mama może bo z mama chce rodzic wytlumaczylam mu ze nie chce bo będę zmęczona i spocona i nie chce by taka mnie oglądala a on niech twoja rodzina będzie cala ja też tam nie potrzebny jestem po co ja tam wielce się obraził powiedziałam, że wycieczek nie chce, że odwiedziny jak juz będziemy w domu. A on wielce się kur... Obraził :-/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 2285 2286 2287 2288 2289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ