X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem miałam kłucia, aż nogi zaciskałam odruchowo... Tyle ze ja skurczy nie mam :P

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy Dżuls powodzenia. Oby akcja jakaś się rozwinęła ☺
    Magdalenkaihelenka trzymajcie się ciepło

Kurcze uciekło mi pół posta i nie wiem czemu :-/

Ja dziś jadę do szpitala na ściągnięcie szwów i aż ryczeć mi się chce ze musze małą zostawić w domu mamą. Jutro też pełno spraw do pozalatwiania bo dopiero dziś odbiorę wypisy ze szpitala wiec urzędy, do pracy itd.

Sweet daj znać co tam U Was jak tam Kosma się czuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:24

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymon chyba się nie najada o trzeba bedzie dokarmiac bo za dużo spadł :( Zrobią mu dodatkowe badania jeszcze i zobaczymy :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Ja wczoraj wieczorem miałam kłucia, aż nogi zaciskałam odruchowo... Tyle ze ja skurczy nie mam :P
    A jak te kłucie miałaś to mała wierzgala ?

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)
    U mnie nocka całkiem nieźle... wstałam może ze dwa razy, ogólnie czuje się dobrze... chyba nawet lepiej niż kilka tygodni temu...
    I też już marze o normalnych ciuchach.... achhhhh... jak ja bym chciała założyć nawet swoje stare spodnie, już nie musi być nic nowego... żeby tylko dać radę założyć to co mam w szafie to już bym chyba z radości skakała pod sufit =)

Ona trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza cesarke, daj znać jak juz bedziecie razem z maleństwem =)

Dzuls a Ty spaceruj cały czas po tym oddziale to w końcu może się coś rozkręci... pogadaj tez do swojego brzuszka, że mamusia zaprasza juz na zewnatrz =)

Nancy powodzenia... niech Cię tam zatrzymaja w szpitalu i szybko zaczną działać! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A jak te kłucie miałaś to mała wierzgala ?
    No wlasnie, to przez jej ruszanie mnie tak kłuje. Wydaje mi się, że tak głową naparza. Mowię do niej, że ma raz to zrobić a porządnie, ale mnie nie słucha ;/

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    No wlasnie, to przez jej ruszanie mnie tak kłuje. Wydaje mi się, że tak głową naparza. Mowię do niej, że ma raz to zrobić a porządnie, ale mnie nie słucha ;/
    I właśnie mam to samo , tylko te kłucie jest jak ona bojowo sie nastawia i mocno kopie , lżej to nie czuć kłucia

• moka89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie! Czasami mam wrażenie że mi skory zabraknie, bo tak się wierci, a jak przywali w szyjkę, to mi tam chyba wszystko popęka

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Dżulus powodzenia a u mnie jedynie bóle brzucha i klucia jak na miesiączkę ale ustepuja juz mam dosyć kurcze niech to się rozkręci, bo już się doluje:-( . Nancy mi pisała, że czeka na badanie ;-) jejku ja tak nie chcę wywoływania :-( a coś czuję, że dołączę za tydzień do Nancy na oddział. Wstaje na śniadanie a później do sklepu po makaron, bo wczoraj rosół zrobiłam
    U mnie podobnie. W piątek za tydzień mam pojawić i w sobote wywołanie ;/
    Może do tego czasu coś się uda zrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    No dokładnie! Czasami mam wrażenie że mi skory zabraknie, bo tak się wierci, a jak przywali w szyjkę, to mi tam chyba wszystko popęka
    No to wczoraj ją glaskalam żeby się przemiescila , tak wypiela dupke albo nogę az ból czułam , po glaskaniu grzecznie się przemiescila :D

• julita Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Kto kocha czwartki??? Ja ja mam dzid pelne 37 tyg czyli ciaza donoszona wow!!

ja! ja! ja! kocham czwartki dzisiaj mam 39+0 (40tc) a jeszcze o 16.00 lecę na KTG ;)

Dżuls, Nancy kolej na wasze pociechy :D

Lady Savage, diatomka, Misi@, snoopy_etka lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić, także nie wiem co się dzieje. Piszę żeby dać znać, że jestem już przyjęta, wszystko pozamykane na cztery spusty, szyjka w ogóle nie przygotowana do porodu, wywołują w 9 lub 10 dniu po terminie, młody ma około 3700.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a po cesarce potrzebne sa podklady czy wystarcza wieksze podpaski? Bo cos kojarze ze pisalyscie o podkladach. Gdzie mozna je kupic w aptece?

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić, także nie wiem co się dzieje. Piszę żeby dać znać, że jestem już przyjęta, wszystko pozamykane na cztery spusty, szyjka w ogóle nie przygotowana do porodu, wywołują w 9 lub 10 dniu po terminie, młody ma około 3700.
    Jeju:/
    Zostajesz u nich czy masz wrocic po terminie ?

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula2013 wrote:
    Dziewczyny a po cesarce potrzebne sa podklady czy wystarcza wieksze podpaski? Bo cos kojarze ze pisalyscie o podkladach. Gdzie mozna je kupic w aptece?
    Oj podklady tak samo. Ja mam baby ono i belle. Na razie nie zuzylam jeszcze baby ono, ale sa super i mi bardziej pasują niz bella. Sa w aptekach, w dzieciowych sklepach, w marketach chyba tez...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Czyli masz to samo co ja z Taska :( Trzymaj się. Weź sobie jakiegoś kompa i ponadrabiaj seriale.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście wyhodowano paciorkowce i dodatni gbs :/ czy którąś z mam też miała .dodatni? jak to wygląda przy porodzie?

relgio4pxlxziakh.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzirekuje KathleenPL

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    oczywiście wyhodowano paciorkowce i dodatni gbs :/ czy którąś z mam też miała .dodatni? jak to wygląda przy porodzie?
    Diatomka miała w pierwszej ciąży i teraz też .

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mąż się obraził, bo powiedziałam jego mamie ze nie chce by stała i czekała przed sala porodowa i od razu po porodzie mnie widziała a on i moja mama może bo z mama chce rodzic wytlumaczylam mu ze nie chce bo będę zmęczona i spocona i nie chce by taka mnie oglądala a on niech twoja rodzina będzie cala ja też tam nie potrzebny jestem po co ja tam wielce się obraził powiedziałam, że wycieczek nie chce, że odwiedziny jak juz będziemy w domu. A on wielce się kur... Obraził :-/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 2285 2286 2287 2288 2289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ