Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zbieram na spacerek z moim fafilkiem (psiakiem)
może zachacze o rodziców zobaczymy
Jak by któraś zaczęła rodzić to powodzenia -
Ale mi się spać chce, mi w czwartek kończy się zwolnienie i niby mam przyjść po skierowanie do szpitala, ale po pierwsze mam nadzieję, że do tego dnia urodzę, a po drugie w poniedziałek idę prywatnie to zobaczę co mi powie.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnytrix wrote:Nancy - gratuluję małego łobuziaka
Lady - wg mnie trochę za szybko. Napięcie mięśniowe ma dobre?
Misia - czemu tak szybko chcą wywoływać? U mnie najprawdopodobniej w poniedziałek będą chcieli -
la_lenka wrote:Moja córeczka jest już zupełnie legalna.
Zdecydowaliśmy się dodać drugie imię i dziś została oficjalnie zarejestrowana jako Łucja Maria.
u nas tez dajemy drugie wybral mazla_lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka byc moze:) ja ostatnio mialam zielone a gin twierdzi ze " czysto i infekcji brak" i badz madry czlowieku. Aczkolwiek z Tymkiem czop to taka naprawde galaretka byla.
Zjadlam pizze ciekawa jestem czy zgaga bedzie. Zanowilam. Innego miejsca.
Lady mnie tez sie wydaje ze wczesnie na przekrecanie. -
nick nieaktualny
-
Wasze maluszki takie spokojne w brzuszku, a moja się wierci i przeciąga jakby sobie tam niezła impreze urządziła
Normalnie chwilami to mam wrażenie jakby mi miał ten brzuch pęknac, tak już jest ze wszystkich stron ponaciagany...
edit: poznałam też od kilku dni co to znaczy ból, kiedy dziecko się wierci... ałłłła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 17:17
-
Misi@ wrote:A to chyba wyjdzie na to samo bo w piątek będzie 40tc +6 dni. A z tego co mówił lekarz to podadza mi oxy w sobotę. W pon. Mam jeszcze wizytę to się dowiem może czegoś więcej.
hehe, to coś źle policzyłam. ja mam ciągle nadzieję, że do pon urodzę, ale wiadomo czyją ona jest matką -
Hej kobitki. Melduję się rozpakowana...
Dzis o 13 na świecie powitaliśmy Antosia. Waga 3850 g, 56 cm, przez cc.
Wszystkim nowo rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluję. Nadrobie was jak dojde do siebie, bo na razie mimo przeciwbolowych lekow troszke czuje sie obolala, ale nogami juz ruszam..
pozdrawiamyDżuls, Gusiak, la_lenka, kasig, Wonderland, moka89, Kasiarzynka, karolcia87, MadziaRatMed, trix, Anitka201, anulka20, diatomka, Paulinek, monaaa85, agatka196, Czarna_88, paula2013, Kucykowa, Lady Savage, Misi@, snoopy_etka, Sigma, adzia, easymum, skabarka, Carolline, anula1990, julita lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Biały śluz jaki mozna bylo na początku zobaczyć tez zwiastuje poród ?
Pospalam wstalam to mnie telepalo wgl drgawki mialam a teraz spocona jak mysz jestem i na bieliźnie mam biała gęsta mazNastępnego dnia przezroczysty śluz w ilościach pół szklanki przynajmniej, jak nie wiecej. A potem to wiecie...
-
chabasse wrote:Hej kobitki. Melduję się rozpakowana...
Wszystkim nowo rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluję. Nadrobie was jak dojde do siebie, bo na razie mimo przeciwbolowych lekow troszke czuje sie obolala, ale nogami juz ruszam..
pozdrawiamy
I znów kolejny maluszek 'z zaskoczenia'
Gratuluję ... wracaj szybko do zdrowia!chabasse lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:Hej kobitki. Melduję się rozpakowana...
pozdrawiamyAle mnie cieszą te informacje dzisiejsze. Swietna wiadomość! Odpoczywaj dużo po Cc. Ja do tej pory jestem pbolala i ledwo żywa
I śpię razem z młodym ciagle...
chabasse lubi tę wiadomość