Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez mysle o szumisiu. Ale wiem ze trzeba ograniczac uzywanie go. Tak jak suszarki itp bo potem dziecko tylko tak bedzie sypialo. Moi znajomi usypiali na noc dziecko tylko wozac go autem, troszke przekichane mieli. Ale plany planami a zycie pisze swoje scenariusze.
Nancy gratulacje. Teraz to chyba kazdego dnia beda pojawiac sie maluszki. -
nick nieaktualny
-
Hej! Dawidek jest już na świecie
Urodził się przez cc 03.09.2015 r. o godz. 1:45, ważył 3170 g, mierzył 54 cm i jest prześliczny
Zakochałam się w tym malutkim człowieczku
trix, la_lenka, Lady Savage, Czarna_88, Dominka92, moka89, Wonderland, Gusiak, Lilla My, Misi@, karolcia87, snoopy_etka, diatomka, MadziaRatMed, Pola Irene, Sigma, Anitka201, julita, KathleenPL, Ursa, easymum, agatka196, kasig, Kasiarzynka, monaaa85, Kucykowa, adzia, skabarka, anula1990, chabasse lubią tę wiadomość
-
Agata
tak u nas lepiej, nie wiem czy to za sprawą zwiększenia ilości modyfikowanego mleka czy pogody, ale mała jest dzis taka radosna, zabawna, gada ze mną.
O własnie moja ma 2 tyg a się sama przekręca z brzucha na plecy. Nie za wcześnie?Misi@, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Jeszcze kilka odhaczymy z początku listy i przyjdzie kolej na mnie
tiaaa..
Pisałyscie o leniwcach w brzuszkach... Moja też jakaś taka niemrawa, nie tańczy dzis kankana, moze jej ciasno ;/ Dzisiaj tatusia urodziny, więc kupiłam pyszny tort. A co! Jem póki mogęGabrysia miala być prezentem dla tatusia, cały czas mówił ze urodzę w jego urodziny, ale młode się nie garnie.. Niech poczeka, każdy będzie miał swoje własne święto
Misi@, diatomka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Ja bede chciala tego misia szumisia kupic lub dostac jak sie chetny znajdzie
Aha i pamietam znajomych , ktorzy na spacerach kladlli dziecku komorke za glowa z puszczanymo dzwiekami. Do tej pory mi to jakos. Nie pasuje. Ale oni tez mieli inne przewinienia w opiece takze tego...