X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • ela Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po roku byłam w kolejnej ciąży - że względu na wiek, miałam 36lat i jeden jajnik, ale w 16tyg poroniłam, potem staraliśmy się dość długo i zaszłam w ubiegłym roku, ale znów poroniłam i teraz się udało, a dawała sobie czas do 40tki

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Super, przynajmniej nie zgnie w gąszczu innych postów =)
    Tym bardziej, że ja od poniedziałku mogę mieć troszkę ograniczony dostęp do internetu to w razie czego (jeśli do tej pory nie urodzisz ;p ) będziesz miała rękę na pulsie i ewentualnie dopiszesz kolejne maluszki =)

Zapisane i dokładnie do listy wpiszę kolejne maluszki :) myślę , że nie urodzę do tego czasu :), a później Nancy się ogarnie będzie miała chwilę wolnego to wpisze .

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Kochana powiedz... Z tym trzecim to dlugo się zastanawialiscie? Kurcze, bo nie mogę się napatrzec na tego mojego Tymsonka i tez chyba dojrzewam, że trzecie bedzie :D

Też zastanawiam się nad drugim XD Będzie Nikodem albo Ofelia XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie bede pisala jak sie czuje i czy mam bóle , bo widze ze myslicie ze udaje a mnie naprawdę boli , pobolewaly mnie plecy lekko a dzisiaj armagedon jest no ale dobra .
    Jak urodze to napisze

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na naszą pierwsza stronę i wygląda cudnie jednak bardzo mało porodów siłami natury. Kurcze jakie czasy teraz są kiedyś cc to była ostateczność.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno będę chciała drugie, ale kiedy nie mam pojęcia :) może za 3 lata może dłużej.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu, żeby tego było mało to jeszcze dodatni GBS :(

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dobra nie bede pisala jak sie czuje i czy mam bóle , bo widze ze myslicie ze udaje a mnie naprawdę boli , pobolewaly mnie plecy lekko a dzisiaj armagedon jest no ale dobra .
    Jak urodze to napisze

Staraczka jak coś Cię martwi jedz na IP może to jest Twoja godzina zero :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady dobrze ze mała dziś grzeczna. Może faktycznie się nie najadała i po prostu potrzebowała więcej.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was tez tak koszmarnie noli obkurczanie sie macicy? U mnie dramat, cala dretwieje, skurcze ida udami, czuje takie mega klucie po bokach, jakby na wysokosci jajnikow... mam dzis kryzys

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 19:46

8pdp47e.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Czy Was tez tak koszmarnie noli obkurczanie sie macicy? U mnie dramat, cala dretwieje, skurcze ida udami, czuje takie mega klucie po bokach, jakby na wysokosci jajnikow... mam dzis kryzys

Mnie bolało w pierwszym, drugm dniu po porodzie, ale to raczej takie silniejsze bóle jak @. Myślę, że to na pewno nie było tak jak u Ciebie.

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Staraczka jak coś Cię martwi jedz na IP może to jest Twoja godzina zero :)
    Nie martwię tylko pisze ze mam bóle a ktos odpisuje tak jak bym sobie wymyslala i szukala oznak porodu , a nie bylo mowy ze oo chyba sie zaczyna albo rodzic bede dzisiiaj bo boli , napisalam o bólu a tu zarzuty ze doszukuje sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:35

chabasse lubi tę wiadomość

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hormony buzuja, spokojnie staraczka nawet chodzby to i tak juz czas żeby się doszukiwać bo każda oznaka może być sygnałem godziny zero. Pewnie nikt nie miał nic takiego na myśli ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:05

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Jak urodze to napisze

Staraczka nikt Ci nie zarzuca że udajesz ;P u każda z nas tak miała, albo ma że szuka u siebie symptomów porodu, to normalne :P i zapewniam cię że nie udawane :P

Gusiak lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie każda z nasz szuka naj mniejszych znaków ze poród się zaczyna bo po prostu nie możemy się doczekać tak tego.

U mnie w szkole rodzenia położna mówiła ze jak się zaczyna laktacja karmienie to występują mocniejsze skurcze macicy (podobno jeszcze nie doświadczyłam ) ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka spokojnie, jesteśmy na takim etapie, że nawet każde ukłucie dale do myślenia. Pisz do nas, nie denerwuj się!:) jedziemy na tym samym wózku :*

Taka mała prośba do LS - masz juz dziecko obok siebie, jeszcze 2 tyg temu tez byłaś w ciazy i tez narzekalas, także postaraj się zrozumieć dziewczyny, które jeszcze są w dwupaku.. :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jo ale ja wam pisalam ostatnio ze lekkie bole mam i pies wyczuwal bo sie kladl za mna jak by ogrzewal , Kathleen wtedy walczyla z większym i sie jej pytalam dzisiaj ile u niej trwalo .
    Dobra nie draze juz tego .
    Nie obraziłam sie zeby nie było , tylko nie lubie zarzucania mi czegos o czym nawet nie pisze tak jak tu teraz wyszlo .
    No bez jaj hormony buzuja chyba bo juz większość z nas jak na szpilkach

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Staraczka nikt Ci nie zarzuca że udajesz ;P u każda z nas tak miała, albo ma że szuka u siebie symptomów porodu, to normalne :P i zapewniam cię że nie udawane :P

Otóż to =)
    nie jest to żadne zrzucanie, normalne ze każda z Nas się stresuje i jak tylko pojawiaja się jakieś nowe objawy to myśli, że to już... także luuuuuuuz! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, zapytać zawsze można :) Powinna być jakaś aplikacja, podłączasz się i pokazuje jak wyglądają skurcze xD ale ponoć to tak boli, że po ścianach się chodzi.. Jak mi się zaczną skurcze, to chyba ciężko mi będzie czekać do większego częstotliwości.. Jestem strasznie niecierpliwa i się denerwuję jak mam zdążyć gdzieś na czas ( w przypadku porodu by nie być za późno)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 2306 2307 2308 2309 2310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ