Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:Czy Was tez tak koszmarnie noli obkurczanie sie macicy? U mnie dramat, cala dretwieje, skurcze ida udami, czuje takie mega klucie po bokach, jakby na wysokosci jajnikow... mam dzis kryzys
Ja brak jakichkolwiek bóli macicy, ostatnie jakie miałam skurcze to skurcze parte -
Staraczka23 wrote:Dobra nie bede pisala jak sie czuje i czy mam bóle , bo widze ze myslicie ze udaje a mnie naprawdę boli , pobolewaly mnie plecy lekko a dzisiaj armagedon jest no ale dobra .
Jak urodze to napisze -
moka89 wrote:Staraczka spokojnie, jesteśmy na takim etapie, że nawet każde ukłucie dale do myślenia. Pisz do nas, nie denerwuj się!
jedziemy na tym samym wózku :*
Taka mała prośba do LS - masz juz dziecko obok siebie, jeszcze 2 tyg temu tez byłaś w ciazy i tez narzekalas, także postaraj się zrozumieć dziewczyny, które jeszcze są w dwupaku..
no przecież to robięstaram się służyć radą i pociechą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:
Mi po wenflonie cala ręką dretwieje, a brzuch to jeden wielki zdretwialy siniak -
Kucykowa wrote:Dziekuje Moka. Mam to samo od wczoraj
Dziwne uczucie,taka niemoc...Wczesniej mi tylko puchly a teraz to dretwienie w dodatku
Brakuje mi takiego strzelenia palcami, jak się je wygina w drugą stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:52
-
moka89 wrote:Ciężko zacisnąć, w nocy najgorzej jak idę do wc, to mam problem z naduszeniem klamki od drzwi, a pózniej z urwaniem papieru toalet.
Brakuje mi takiego strzelenia palcami, jak się je wygina w drugą stronę
oby minelo po porodzie
Córcia
-
Przychodzi godzina 21 i dosłownie slaniam się na nogach. Nie dziwię się że o 5-6 rano oczy jak 5 zł
Ja również puche. Szczególnie wieczorem. Często mam też problem z zacisnieciem dłoni. Lekarz twierdzi ze w początkowym czasie połogu ta woda zejdzie. Oby bo czuję się jak sloniatko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny