Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Anitka tez sadze ze to juz tuż tuż
A ja byłam u fryzjera ściełam sobie włosy z długości do pasa na krótkiego Boba ahhhh od razu lżej no i wyglądam jak człowiek
oj marzy mi sie fryzjer. Ale postanowilam poczekac na po porodzie. Wtedy zetne to co podniszczone i odzywie je troche.
-
Anitka chyba twój maluszek kolejny na liście będzie super
trzymam kciuki za dzisiejsze porody
Mnie dzisiaj od 5 budzily skurcze dosyć częste i mocne no Ale się wyciszyly i teraz też cisza. Ale ja grzecznie poczekam w koncu pierwszeństwo mają dziewczyny z terminem na już -
AniaM wrote:Anitka tez sadze ze to juz tuż tuż
A ja byłam u fryzjera ściełam sobie włosy z długości do pasa na krótkiego Boba ahhhh od razu lżej no i wyglądam jak człowiek
to ja z podobnej długości , kiedyś ścięłam na chłopakaale męża poznałam i powiedział, żebym zapuszczała i teraz mam długie :)takie lekko za ramiona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:A coś wiadomo o eM ? Jakoś dawno jej tutaj nie widziałam.
Anitka, powodzenia!
Ja ostatnio pisałam z eM to jeszcze się kulalaZ tego co pamiętam to termin ma na 8.09.
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:A ja muszę powiedzieć, że mi póki co włosy nie lecą wcale
ale ja w ciąży miałam je w bardzo kiepskiej kondycji i wcale nie było ich objętościowo więcej, więc może po prostu nie ma co wypadać
cera też mi się poprawiła po ciązy
-
Sigma i inne juz rozpakowane mam pytanie... po porodzie bierzecie dalej witaminy, które bralyscie w czasie ciąży?
W ogóle to dzień dobry
Anitka trzymam kciuki, może się u Ciebie juz rozkręca
Co do włosów to u mnie w ciąży właśnie baaaardzo się poprawiły, ale boję się tego o czym pisze Staraczka, że zaraz po porodzie zaczną lecieć jak głupie... -
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Sigma i inne juz rozpakowane mam pytanie... po porodzie bierzecie dalej witaminy, które bralyscie w czasie ciąży?
W ogóle to dzień dobry
Anitka trzymam kciuki, może się u Ciebie juz rozkręca
Co do włosów to u mnie w ciąży właśnie baaaardzo się poprawiły, ale boję się tego o czym pisze Staraczka, że zaraz po porodzie zaczną lecieć jak głupie...
Gusiak ja biorę by skoczyć opakowanie. Potem mam inne jakieś.
Jeżeli chodzi o włosy to też mi nie wypadają.