X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynam się martwić mój wiktor ruszał sie y wypychał o 7.30 i do tej pory nic ehh :( kurcze

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ogólnie po porodzie lepiej zmienić witaminy na jakieś dla matek karmiących?

Bo właśnie skończyło mi się opakowanie femibionu - co bralam w ciąży i teraz się zastanawiam czy warto kupować nowe opakowanie, czy już przeczekac i kupić później jakieś inne...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja... pół nocy nie spałam i nie jestem w stanie zliczyć, ile razy byłam w toalecie, bo mój szkrabek zrobił sobie z pęcherza trampolinę...
    Teraz natomiast denerwuję się, bo na 13:15 mam usg i dowiem się, czy trzeba Gucia wcześniej wyjmować i lekarz ostatecznie stwierdzi ten IUGR, czy może wszystko jest w porządku i synio zaczął normalnie przybierać...
    Także proszę o ciepłe myśli, kciuki, modlitwy...Jak dowiem się co i jak, to napiszę...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy trzymam mocno kciuki i będę o Was cieplutko myśleć, żeby wszystko było dobrze... zresztą na pewno będzie i okaże się, że z malutkim jest wszystko w porządku! =)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Sigma i inne juz rozpakowane mam pytanie... po porodzie bierzecie dalej witaminy, które bralyscie w czasie ciąży?

W ogóle to dzień dobry =)
    Anitka trzymam kciuki, może się u Ciebie juz rozkręca =)

Co do włosów to u mnie w ciąży właśnie baaaardzo się poprawiły, ale boję się tego o czym pisze Staraczka, że zaraz po porodzie zaczną lecieć jak głupie...

ja tak, dalej biorę femibion natal 2 i planuję brać aż do końca karmienia

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy kciukamy :)

Pod żebrami mnie kuje szlag by to , porownam do kolki

snoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy strasznie cie wymęczyli ale nagroda warta. Teraz kochana dochodź do siebie szybciutko. Wszystkiego dobrego dla Was <3

Anitka powodzenia oby sytuacja się rozkrecila :-)

Gusiak ja kupiłam femibion ale ten taki zwykły dla kobiet planujących ciążę i karmiących piersia- właśnie Sprawdziłam.

Anulka spróbuj napić się może czegoś mocno zimnego a jak Cię martwi to jedź do szpitala.

Snoopy kciuki zaciśnięte.

My zaraz jedziemy na zakupy a mała znowu zostanie z mamą.
    Ciesze się bardzo bo po kąpieli w krochmalu skórka wróciła do normy i wygląda ślicznie. Żółtaczka została tylko na buźce wiec duży sukces dla nas. I założyłam jej na próbę znowu pampersa "pampers" i zobaczymy jak tam dupka będzie wyglądać.
    Wczoraj Rafał ważył się z małą i według naszej wagi od powrotu z szpitala przybrała 100gram. Wiec chyba dobrze przybiera :-)

snoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w koncu dzis pospalam! Co prawda tynkuja mi dom, ale jakos udalo mi sie rano jeszcae zasnac i dopiero wstalak ;)) nie pamiętam kiedy ostatnio przespalam tyle godzin! Oczywiście z przerwami na siju co 2godz.
    Ciekawe ile dzis urodzi ;) jak będziecie trzymać takie tempo to tylko ja zostanę na polu walki ;D

relgio4pxlxziakh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Madzia, ja też mam termin tak jak Ty :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka obudziłam go słodkim , a teraz się wierci :) także jest dobrze :) i nie zamierza wyjść :D

Lady Savage, Czarna_88, agatka196, nick nieaktualny, snoopy_etka, Gusiak lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie po pierwszym spacerze. Nie długim bo macica się zaczęła tak hardcoreowo obkurczac, że musiałam wracać. Siedze teraz przed domem na laweczce. Niech się młody dotlenia.

Mi w szpitalu polecili omegamed co tez kupiłam i wcinam raz dziennie. Aczkolwiek mam jeszcze ciazowe tabletki więc pewnie i tamte dokoncze.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy_etka mocno trzymam kciuki za waszą wizytę dzisiaj na pewno wszystko ok będzie ;-)

Ja właśnie zrobiłam sobie ryż z jabłkami zapiekany i będę się objadac :-) a później sprzątanie pranie spacer i kolejny dzień do przodu :-)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam właśnie "Kto poślubi mojego syna?" - ku przestrodze, jak nie wychować własnego...

Kasiarzynka, Gusiak, Lady Savage, snoopy_etka, paula2013, easymum lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się znow nudze, maz w pracy do 23 jutto tez cały dzien pracuje dopiero w poniedziałek ma wolne;(

relgio4pxlxziakh.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10ee52d88832de70med.jpg
    Nie wiem czy sie uda, ale wrzucam fotke.. To mój bąbelek...

Lady Savage, nick nieaktualny, MadziaRatMed, Lilla My, nick nieaktualny, nick nieaktualny, adzia, snoopy_etka, Kasiarzynka, Czarna_88, Kucykowa, diatomka, hakorośl, anulka20, paula2013, agatka196, Gusiak, nick nieaktualny, la_lenka, karolcia87, monaaa85, Wonderland, KathleenPL, kasig lubią tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pon idę z mała na badania, hmm jutrzejsza misja, pobrać mocz u noworodka o.O

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    10ee52d88832de70med.jpg

śLICZNY :)

chabasse lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    10ee52d88832de70med.jpg
    Jakoe piękne ciemne oczka <3

chabasse lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka i jak u Ciebie?

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    w pon idę z mała na badania, hmm jutrzejsza misja, pobrać mocz u noworodka o.O
    A niby jak masz to zrobic? Wycisnac z pampersa??? Jakos poza cewnikiem nie wyobrazam sobie pobrania moczu chyba ze bedzie lezala w misce bez pampersa az zrobi siku...

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 2312 2313 2314 2315 2316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ