Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli ogólnie po porodzie lepiej zmienić witaminy na jakieś dla matek karmiących?
Bo właśnie skończyło mi się opakowanie femibionu - co bralam w ciąży i teraz się zastanawiam czy warto kupować nowe opakowanie, czy już przeczekac i kupić później jakieś inne... -
Witam się i ja... pół nocy nie spałam i nie jestem w stanie zliczyć, ile razy byłam w toalecie, bo mój szkrabek zrobił sobie z pęcherza trampolinę...
Teraz natomiast denerwuję się, bo na 13:15 mam usg i dowiem się, czy trzeba Gucia wcześniej wyjmować i lekarz ostatecznie stwierdzi ten IUGR, czy może wszystko jest w porządku i synio zaczął normalnie przybierać...
Także proszę o ciepłe myśli, kciuki, modlitwy...Jak dowiem się co i jak, to napiszę...Misi@ lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Sigma i inne juz rozpakowane mam pytanie... po porodzie bierzecie dalej witaminy, które bralyscie w czasie ciąży?
W ogóle to dzień dobry
Anitka trzymam kciuki, może się u Ciebie juz rozkręca
Co do włosów to u mnie w ciąży właśnie baaaardzo się poprawiły, ale boję się tego o czym pisze Staraczka, że zaraz po porodzie zaczną lecieć jak głupie...
ja tak, dalej biorę femibion natal 2 i planuję brać aż do końca karmienia -
nick nieaktualny
-
Nancy strasznie cie wymęczyli ale nagroda warta. Teraz kochana dochodź do siebie szybciutko. Wszystkiego dobrego dla Was
Anitka powodzenia oby sytuacja się rozkrecila
Gusiak ja kupiłam femibion ale ten taki zwykły dla kobiet planujących ciążę i karmiących piersia- właśnie Sprawdziłam.
Anulka spróbuj napić się może czegoś mocno zimnego a jak Cię martwi to jedź do szpitala.
Snoopy kciuki zaciśnięte.
My zaraz jedziemy na zakupy a mała znowu zostanie z mamą.
Ciesze się bardzo bo po kąpieli w krochmalu skórka wróciła do normy i wygląda ślicznie. Żółtaczka została tylko na buźce wiec duży sukces dla nas. I założyłam jej na próbę znowu pampersa "pampers" i zobaczymy jak tam dupka będzie wyglądać.
Wczoraj Rafał ważył się z małą i według naszej wagi od powrotu z szpitala przybrała 100gram. Wiec chyba dobrze przybierasnoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja w koncu dzis pospalam! Co prawda tynkuja mi dom, ale jakos udalo mi sie rano jeszcae zasnac i dopiero wstalak
) nie pamiętam kiedy ostatnio przespalam tyle godzin! Oczywiście z przerwami na siju co 2godz.
Ciekawe ile dzis urodzijak będziecie trzymać takie tempo to tylko ja zostanę na polu walki
-
My wlasnie po pierwszym spacerze. Nie długim bo macica się zaczęła tak hardcoreowo obkurczac, że musiałam wracać. Siedze teraz przed domem na laweczce. Niech się młody dotlenia.
Mi w szpitalu polecili omegamed co tez kupiłam i wcinam raz dziennie. Aczkolwiek mam jeszcze ciazowe tabletki więc pewnie i tamte dokoncze. -
Snoopy_etka mocno trzymam kciuki za waszą wizytę dzisiaj na pewno wszystko ok będzie
Ja właśnie zrobiłam sobie ryż z jabłkami zapiekany i będę się objadaca później sprzątanie pranie spacer i kolejny dzień do przodu
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Lady Savage, magdalenkaihelenka, MadziaRatMed, Lilla My, Misi@, Staraczka23, adzia, snoopy_etka, Kasiarzynka, Czarna_88, Kucykowa, diatomka, hakorośl, anulka20, paula2013, agatka196, Gusiak, Sigma, la_lenka, karolcia87, monaaa85, Wonderland, KathleenPL, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:w pon idę z mała na badania, hmm jutrzejsza misja, pobrać mocz u noworodka