Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChabasse przystojniak
Anitka trzymam kciuki za rozwój akcji.
Snnopy jesteśmy z Tobą. Daj znać jak wyszło usg i co lekarz powiedział!
ech może za tydzień ja będe tulić Antosia...zazdroszcze Wam chyba już bym też chciała. Czuje się jakbym siedziala na bombie ;p
cały dzień byłam w ruchu, upiekłam torcik dla siostry, zrobiłam obiad, posprzątałam, poprałam i cisza...może teraz relaks pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:11
chabasse lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Snoopy kciukamy
Pod żebrami mnie kuje szlag by to , porownam do kolki
Przez pomyłkę polubiłama pod żebrami to mogą być girki Twojej małej, moja tak mi daje tam do wiwatu, że czasami aż się skręcam i nie mogę sobie pozycji znaleźć, tak jak kolka właśnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChabasse słodziutki
wrzucilabym wam fotkę mojej Lilki ale z telefonu ciężko. A i nie wychodzimy dziś musimy sprawdzić jutro czy poziom bilirubiny nie wzrośnie jak spadnie to jutro do domku trzymajcie kciuki żeby spadł
Ja trzymam kciuki za nierozpakowane mamusie
chabasse, agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Ufff dziewczyny ja po wizycie , stresowalam sie bardzo
Mialam sprawdzane przeplywy, ph, szyjke, wiek plodu i na koniec ktg bylo
Na 14 wrzesnia mam wyznacozne cc... JesCze domnie nie docieraKasiarzynka, Misi@, adzia, Lilla My, Czarna_88, Gusiak, snoopy_etka, agatka196, Lady Savage, easymum lubią tę wiadomość
-
Lady moja zawsze na przewijaku sika jak przebieram ja z kupy i wtedy mocno prostuje nogi. Zobacz u siebie może też tak robi. Ja pewnie bym spokojnie złapała do pojemniczka bo ma spore ciśnienie
Ja właśnie piekę pizze domowa.
Chabasse synuś śliczny i jakie oczyMisi@, chabasse lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam... IUGR-u lekarz na razie nie stwierdził, więc wielka ulga... synio waży ok. 2700 gram, ale wszystkie przepływy są w normie. W poniedziałek ściągamy pessar, mam robić regularnie KTG i jeśli nic po drodze nie wyskoczy, to po skończonym 39.tygodniu mam iść do szpitala na obserwację i ewentualną indukcję...
Tylko tak sobie myślę, czy zamiast indukcji nie wolałabym już cesarki... samo hasło "wywolywanie porodu" wywołuje u mnie strach...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:36
snoopy_etka, Lilla My, Gusiak, la_lenka, Czarna_88, Lady Savage, Paulinek, Anitka201, easymum, adzia, Kasiarzynka, Misi@, kasig, anulka20, monaaa85, agatka196, Kucykowa, moka89, chabasse, Wonderland, diatomka, wiaraczynicuda lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Lady moja zawsze na przewijaku sika jak przebieram ja z kupy i wtedy mocno prostuje nogi. Zobacz u siebie może też tak robi. Ja pewnie bym spokojnie złapała do pojemniczka bo ma spore ciśnienie
Ja właśnie piekę pizze domowa.
Chabasse synuś śliczny i jakie oczy
ja wiem że moja sika podczas snu, bo zawsze po śnie przed karmieniem zmieniam jej pieluchę. Ale jak ona śpi 3 godziny to weź teraz traf. -
Cudne są te wasze maluszki ♡ aż łezka w oku się kręci i też już bym chciała mojego babelka zobaczyć dotknąć potulic itp
ale jeszcze troszkę
Lady Savage lubi tę wiadomość