Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiatomka twój opis przypomina mi co mialam 3lata temu , jeszcze nie wiedziałam ze tak zle jest i poszlam do maka , koleżanka miała ze mnie cały czas polewę jak jadłam cheesburgera
Uczucie strzelania w zuchwie tez masz ?
Współczuję bardzo bo wiem juz co to za ból i nawet japy nie mozna otworzyć chociaż ma się wrażenie ze jest otwarta na maxa -
paula2013 wrote:No własnie dziewczyny co do rejesteracji w USC ....orientujecie sie jak to wyglada chodzi mi o to, ze ja rodze 100km od miejsca zamieszkania i czy jak bede lezała w szpitalu maz bedzie mogł jechac załatwic to? Czy dopiero jak wyjdziemy bedzie mozna to załatwiac, bo srednio mi sie potem jeszcze raz usmiecha jechac..,...
A tak poza tym witam sie z Wami w 40tcCC juz pojutrze coraz wiekszy stres ...;(
paula2013 lubi tę wiadomość
-
lila1983 wrote:Kathleen glupie pytanie, czy w zosce robia lewatywe przed cc??? Bo kurcze zestresowana jesten i od 3 dni nie bylam na kibelku.
-
Sweet sliczny kosmuś
A my wrócilysmy z kontroli u pediatrymała waży 3200
jest dobrze
no i mamy zostać na cycu i 5 razy w ciągu dnia dawać butelkę mm 40-60 ml
Wasze szkraby też was głaszczą po cycach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:04
-
Dziewczyny bardzo mi die podobaja poduszki do wozka czy nosidelka motylki z la millou i od dwoch dni walcze z soba czy zamowic....
A i dzis mi rece opadly, dzwonie do zusu, kontrola sie skonczyla i co!? I moj prwcodawca wykazal chec zaplaty zaleglosci do 15 pazdziernika ! Przez co zus nie moze przejac mojej platnosci bo licza ze pracodawca sie wywiqze ! A ja jestem juz piec pensji do tylu!! Szok
Powiedzialam pani ze w ostatnim miesiacu celowo mi jie wyplacili a 40 innych osob wyplate dostalo a pani do mnie ze nie wiele moze zrobic! Pytam sie kto kur ...a moze cos z tym zrobic w tym kraju bo to bezprawie jest! -
diatomka wrote:U nas wojna o imie maz nie odpuszcza i ja tez nie
Ja: klara, nina, antonia
Maz: dobroslawa lub roza -
nick nieaktualny
-
My już po wizycie
lekarz się ze mną na śmiał trochę
Mały waży ok 3200g jest bardzo nisko szybka skrócona rozwarcie na ok 4 cm skurcze ładne tak co 10 min
Ładnie mamy czekać w domu na rozwój akcji a jak bym nie urodziła do 17 to wtedy mam przyjśćDżuls, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiatomka tak jak mówi Madzia, wybierzcie 10 imion. moja siostra tak robiła, wybrali obydwoje załóżmy po 10, później przyznawali punkty w zależności od tego jak im się to imię podobało(każdy osobno). z tych 20 wybrali 4 które miały najwięcej i później się zastanawiali nad jednym- czy jakoś tak
co prawda ostatecznie wybrali zupełnie inne ale zawsze to jakiś kompromis