Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiq gratulację
A ja sie witam wyspanaod 22 do 3 rano mała spała u siebie w łóżeczku, potem cyc i koncert że nie chce i od 5 do 9 spała ze mną w łóżku
Rafał wyprowadził się do innego pokoju bo on się boi że małą przygniecie w nocy: i on takiego czegoś na sumieniu nie udźwignie wiec się ewakuował
kasig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Gratulacje dla nowych Mamusiek
Kathleen,najlepsze zyczenua dla Corci
My nadal meldujemy sie w dwupaku. W nocy cos bolaly mnie plecy i promieniowalo do brzucha,ale przeszlo. Humor mi siada,bo chcialabym tez juz tulic Dzidziola.Pewnie to ja bede ostatnua z rozpakowanych...
Misi@,super,ze jestes zadowolona z LutyckiejA jak gojenie podwozia?
Milego dnia !
Córcia
-
diatomka wrote:Bruma o kurcze:/ a kamienie na woreczku wykluczone? Oby nie musieli Cie kroic... A skad krwiaki na glowce? Jakiss proznociag czy klescze przy porodzie?
Mam brać antybiotyk i stosować dietę lekko strawną. Uff ułożyło mi
la_lenka, Lilla My, adzia, Czarna_88, Misi@, MadziaRatMed, diatomka, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
Bruma wrote:Kamienie wykluczone, mam tylko złóg na woreczku ale po obchodzie okazało się, że to prawdopodobnie macica mi dziwnie naciskała na jelita i w jednym miejscu skumulowały mi się gazy, które nie przechodziły dalej i to dało efekt zapalenia wyrostka. Tak więc dzisiaj puszczają mnie do domu
Mam brać antybiotyk i stosować dietę lekko strawną. Uff ułożyło mi
Ufff... dobrze, że to tylko toSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Właśnie przez uwagi dotyczące wyrażania swojego zdania,wycofałam sie z częstego udzielania na forum.Nigdy nikogo nie obraziłam a i tak było zawsze jakieś "ale " do tego co napisałam...szkoda nerwów...
Zaglądam tutaj bo ciesze sie z każdego nowo narodzonego dziecka...ale w niedalekiej przyszłości zamierzam przestać całkowicie udzielać sie na forum,pewnie będe tutaj zagladać do końca wykupionego abonamentu.
Z niektórymi dziewczynami naprawde miło mi sie pisało...Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Właśnie przez uwagi dotyczące wyrażania swojego zdania,wycofałam sie z częstego udzielania na forum.Nigdy nikogo nie obraziłam a i tak było zawsze jakieś "ale " do tego co napisałam...szkoda nerwów...
Zaglądam tutaj bo ciesze sie z każdego nowo narodzonego dziecka...ale w niedalekiej przyszłości zamierzam przestać całkowicie udzielać sie na forum,pewnie będe tutaj zagladać do końca wykupionego abonamentu.
Z niektórymi dziewczynami naprawde miło mi sie pisało...
Mam identyczne zdanieanula1990 lubi tę wiadomość
-
hej!
mam jutro indukcje o 9 czyli s tygoniu 40+5,
nareszcie coś wiadomo, ciesze się, choć bardfzo boje, bo pewnie będzie bolec..Paulinek, Lady Savage, Lilla My, magdalenkaihelenka, Czarna_88, snoopy_etka, Misi@, agatka196, Kasiarzynka, Gusiak, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
No to dość szybko się za Ciebie zabierają, u nas w okolicach 10dni po terminie. Nie denerwuj się będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:40
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Zawsze dziewczyny będzie jakieś "ale" bo trochę nas tu jest każda ma jednak inne zdanie inny pogląd na różne rzeczy sytuacje tylko grunt to tolerować akceptować zdanie innych... można się nie zgadzać ze zdaniem jednej osoby i można wyrazić swoje zdanie ale nie atakując się wzajemnie i nie pouczać A doradzać
Idę sprzątać po raz enty odkurzac myć podłogi ... Skurcze znowu tak co 8-10min i ból pleców ale z moim szczęście to po prysznicu znowu przejdzie
Tak w ogóle miłego dnia , powodzenia na wizytach No ni lekkich porodow oczywiścieanula1990 lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Ufff... dobrze, że to tylko to
Obecnie czekam na wypis i wracam do domku do moich chłopaków.
Kathleen sto lat dla Tasi♡
Paulinek, bento, KathleenPL lubią tę wiadomość