Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam informacje od
Easymum:
Ania urodziła się o 8:55, waży 3030, ma 50 cm, 10 pktsnoopy_etka, magdalenkaihelenka, Kucykowa, agatka196, Kasiarzynka, la_lenka, Paulinek, Czarna_88, kiti, karolcia87, adzia, Misi@, monaaa85, Pola Irene, Wonderland, anula1990, Gusiak, KathleenPL, skabarka, Bruma, bento, Anitka201, Lilla My, Dżuls, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko w 11 dobie życia nie dość, że nadrobiło wagę urodzinowa (choć fakt faktem, że spadła tylko 4%) ale jeszcze złapała bonusowe prawie 400g. Mały żarłok.
Czarna_88, agatka196, Lady Savage, snoopy_etka, Sigma, kiti, adzia, Misi@, diatomka, skabarka, bento, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas zoltaczka dziecko idzie pod lampy i opaski na salę obserwacji, dodatkowo mamy podwyższone crp i jeżeli wieczorem będzie też to antybiotyk dostanie ehh
zalamalam się. :'( dodatkowo jeżeli chce utrzymać laktacje mam ściągać pokarm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 13:39
-
Gratuluję kolejnym mamusią
Anulka szkoda że słonka nie ma bo tak byś go wystawiala jak ja mała. Ale zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki.
Ja właśnie stanęłam na wagę i znowu 1 kg mniej. Czyli 2,5kg mniej niż przed ciążą a brzuszek nadal duży. -
Lady Savage wrote:Kasiq gratulację
A ja sie witam wyspanaod 22 do 3 rano mała spała u siebie w łóżeczku, potem cyc i koncert że nie chce i od 5 do 9 spała ze mną w łóżku
Rafał wyprowadził się do innego pokoju bo on się boi że małą przygniecie w nocy: i on takiego czegoś na sumieniu nie udźwignie wiec się ewakuował
-
Koalka wrote:Mamuśki i te przyszłe w czym Wasz maluszek śpi lub będzie spał?rożek,kołderka+poduszka,sama kołderka czy śpiworek?bo nie wiem na co się nastawić...?
Ja pod głowę Tymkowi wkładam tylko jakąś pieluszkę czy coś, że jakby ulał to żeby nie upaćkał wszystkiego. A tak to mam tylko taki grubszy minky i tym go przykrywam.
-
agatka196 wrote:Gratuluję kolejnym mamusią
Anulka szkoda że słonka nie ma bo tak byś go wystawiala jak ja mała. Ale zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki.
Ja właśnie stanęłam na wagę i znowu 1 kg mniej. Czyli 2,5kg mniej niż przed ciążą a brzuszek nadal duży.
Ehh :'( jeszcze będzie tak ze sama wyjdę a mały zostanie i obawiam się o karmienie :'( zalamalam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:02
-
anulka20 wrote:Ehh :'( jeszcze będzie tak ze sama wyjdę a mały zostanie i obawiam się o karmienie :'( zalamalam się
-
agatka196 wrote:Anulka wydaje mi się że nie wypuszczają mam jeżeli z dzieckiem jest coś nie tak. Ja jak byłam to były takie dwie mamusie z dzieciaczkami u których coś było to ich też nie wypuszczono. Także głową do góry i nie martw się na zapas. Moja Olivcia w 3 dobie miała 12 bilirubiny i do domku poszliśmy. A crp na pewno spadnie.
Mam nadzieje, bo mały leży teraz pod lampami, a i wieczorem wyniki crp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleen boli cie jeszcze rana po cc mimo brania tabletek ?
Bo tam przeczytalm ale nie spojrzalam z kiedy
Ja siedzialam na pyralginie po operacji , ketonal nie pomagał i jak dały pyralgine to zdziwione pielęgniarki ze mi pomógł , tylko niewiem czy przy kp można