Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
musze przyznać trochę racji 4me... tez mam wrazenie ze SIGMA jest bardzo stronnicza i uważa się za góru jako, że pierwsza ureodzila, a tez nie zawsze sie zgadzam, choc czasami mam takie same poglady
a i popieram staraczke ja tez na MILION procent nie bede spac w jednym lozku z dzieckiem chociazby mialo to sie skonczyc nie spaniem przez tydzienanula1990, diatomka, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:musze przyznać trochę racji 4me... tez mam wrazenie ze SIGMA jest bardzo stronnicza i uważa się za góru jako, że pierwsza ureodzila, a tez nie zawsze sie zgadzam, choc czasami mam takie same poglady
a i popieram staraczke ja tez na MILION procent nie bede spac w jednym lozku z dzieckiem chociazby mialo to sie skonczyc nie spaniem przez tydzien -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Aaa, kto lubi małe Dady to polecam, świetna cena, ja się dziś obkupiłam. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,11066,name,pieluchy-dada-premium-comfort-fit-28-szt
-
nick nieaktualny
-
13.50 na świat przyszła Nadia... 3700g, 53 cm szczęścia ♥
Dostała 10 pkt i jest przecudowna
Ogólnie powoli odzyskuje władze w nogach, ale póki co jeszcze nic kompletnie nie boli... ogólnie całość od początku oceniam na baaaardzo dobrze.
Znieczulenie i samo cięcie rewelka... przystawialam juz mała do piersi, ale póki co chyba jeszcze nic tam nie leci... pocycala i poszła spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 18:16
MadziaRatMed, 4me, KathleenPL, magdalenkaihelenka, la_lenka, monaaa85, Staraczka23, Czarna_88, AniaM, diatomka, Lady Savage, Sigma, Pola Irene, julita, Wonderland, snoopy_etka, Paulinek, Lilla My, Kucykowa, skabarka, agatka196, adzia, karolcia87, Anitka201, Kasiarzynka, .ona., chabasse lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Tymon juz od jakiegoś czasu na dwojkach bo jedynki mi strasznie przesikiwal. Co pobudka to on cały mokry.
-
KathleenPL wrote:Jedynki sa dobre do szpitala jak dzidzius mało robi, spada na wadze, malo je itp. Ale potem to dwójki juz.
W domu przelecialysmy jedną paczkę pieluch 1 z babydream, bo są mniejsze. Te dady są nadal dużawe, pampersy też. Przesikania nie było, chyba, że tatuś w pierwszych dniach za luźno zapial pieluszke -
la_lenka wrote:Mojej to jedynki wiszą do kolan, zapinam na zakładkę żeby brzuszek objąć. Do szpitala to by mi się 0 przydały
W domu przelecialysmy jedną paczkę pieluch 1 z babydream, bo są mniejsze. Te dady są nadal dużawe, pampersy też. Przesikania nie było, chyba, że tatuś w pierwszych dniach za luźno zapial pieluszkeAle poważnie, na ten moment dwójki sa idealne
-
nick nieaktualny
-
Gusiak gratulacje i dużo zdrowka
Ciekawe jak tam Ela czy się coś rozkrecilo w szpitaluGusiak lubi tę wiadomość
-
Wróciłyśmy z laboratorium, ryczałam razem z małą, gdy jej krew pobierali, ukłuli ją najpierw w palec, za mało krwi ;/ to wielką igłą w żyłę w dłoń ;/ znowu za mało to z żyły na ręku jak dorosłym,
ja pierdziele ma trzy plasterki
a mnie serce boli jak sobie przypomnę, oby nigdy więcej
-
Gusiak gratulacje, i jak ladnie mala wazy.
Ela by mogla bo jej codxiennie porod juz wrozylam
Under the snow trzymam kciuki zeby to byl blad pomiarowy tylko, odzywaj sie
Ja sie nie wypowiadam nt powyzszy tylko klikam lubie pasujace mi odpowwiedzi;) matko spala poltorej godz...Gusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny