Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam smoczki już kupione, jak będzie potrzeba to na pewno skorzystam. Mój syn też dostawał smoka i nie mieliśmy żadnych problemów później z odzwyczajaniem.
Ale wiem co czujesz, jak położna środ. powiedział mi żebym podawała butle z mm bo mam słaby pokarm to czułam się jak bym oblała jakiś najważniejszy egzamin w swoim życiu. Myślałam, że nie sprawdzam się w roli matki bo nie umiem wykarmić dziecka... Oczywiście okazało si to bzdurą bo z powodzeniem karmiłam do roku i mm nie było potrzebne. -
Hej Melduje się z kliniki, jestem na patologii ciąży po wspanialym masażu szyjki i tyle na razie z indukcji ehh, rozwarcie 1 cm i skurczy brak, czekam na dalsze działania. Personel mily a jedzenie bardzo ok, wiec nie jest źle. Szacowana waga Kaji to 3200;-)
Lady Savage, skabarka lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Kathleen ta czekolada trochę pomogła , zastanawiam sie czy wieczorem moge smecte wziac gdyby był nawrót , kebab to gdzieś ok godziny 18 , wgl jak te skurcze są to w podbrzuszu czuję jak by prąd .
Gusiak już pewnie tuli corcie
Ale jak Cię ciagle gania to lepiej przez parę dni się wstrzymać z ciężkim i tłustym jedzeniem. Poważnie...Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleen efekt słodkiego , wc nie odwiedzilam jeszcze , zobacze do 18 jak mnie pocisnie to zrezygnuje z kebaba
Diatomka to samo u mnie , smoczek spakowany w razie co ale będę starala sie nie dawać często , podobno w niektórych szpitalach zabraniają -
Też kupiłam smoczki i chciałbym zrobić tak, jak siosta. Smoka dała małej dopiero ok. 5 m-ca i tylko do usypinia. Tzn. Mała dostaje smoka, kładzie się ją do łożeczka i od ssania sama zaraz zasypia, wtedy smok do wyjecia. Gorzej,że zauważyła, że teraz jak mała jest w żłobku, To piekunki cały czas dają dzieciom smoki dla świętego spokoju
-
diatomka wrote:Lady i tak pod wiatr jest budka i dziecko nawet nie odczuje tego wiatru. Zaloz jakis cieplejszy pajac misiowy i kocyk
Nie mam, tzn mam ale wszystko za duże, więc myślałam nad body z krótkim rękawkiem, kaftanik+ spodenki i kocyk.