Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak trzymam kciuki. ☺Jeszcze trochę i zobaczysz swoje szczęście. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Dominika a masz oprócz parcia na pęcherz jakieś bóle, spinanie brzucha, twardnienia itp? Bo moze po prostu dzieciaczek tak się ułożył, że uciska na pęcherz?

Boli w podbrzuszu strasznie, dlatego myslalam ze to moze jakas infekcja

relgzbmhh8tsviez.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snopy_etka
    ja mam tak samo, mąż w pracy ja totalnie sama i jeszcze mieszkamy pod poznaniem w takiej miescinie gdzie skleou w sumie nawet nie ma wiec nie bardzo jest sie gdzie ruszyc, czekam ciagle az sasiadka wroci, bo moze juz urodzila i zobacze jej babelka:)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to chyba jeszcze dodatkowo brak pracy, a bardzo lubiłam pracować... Zaczął się wrzesień i brakuje mi szkoły, uczniów... Jak ktoś zawsze bywał otoczony gromadą ludzi, a teraz ciągle sam i sam, to ześwirować można :(

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh widze,że wszystkie są na skraju załamania ,jeszcze pogoda dobija...

74disg18xt1q3yyo.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłaM z ktg bo poszłam sobie do mojej położnej i tak jak skurcze były po 100 co 7-8 min w poniedziałek tak dzisiaj na 60 i co 5 min :-) tak ze mój mały bawi się z nami ♡♡♡ na dzień dobry od położnej usłyszałam "A Pani miała rodzic w poniedziałek :-)"

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzimy!!!! :D

KathleenPL, anula1990, Lilla My, MadziaRatMed, Czarna_88, snoopy_etka, Wonderland, bento, monaaa85, Kucykowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, diatomka, adzia, agatka196, nick nieaktualny, Anitka201, Bruma lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ode mnie właśnie wyszła babcia - jeśli chcecie wiedzieć na bieżąco, co słychać w "Barwach szczęścia", to mogę zdać relację. Co prawda za cholerę nie wiem, kto jest kim w serialu, ale historie mrożące krew w żyłach usłyszałam ;)

snoopy_etka, MadziaRatMed, bento, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie narzakejcie , ja od rana prawie z wc nie wychodzę mam biegunkę jak nic , brzuch okresowo nawala , wyszłam szybko z psem i zaczęły mnie skurcze chwytac , do tego jebnieta sąsiadka z bloku dalej pisala na fb czy urodzilam bo mnie nie widziala kilka dni , dziwne bo ja jej wgl nie widzę , czyli spektra w oknie siedzi a ze zmienioam psu godziny wyjscia to pewnie mnie przeocza :D
    2x pytala na kiedy mam termin zmienialam temat a za trzecim razem jak zapytala to niegrzecznie odpisalam ze jak urodze to urodze i po co jej wiedzieć na kiedy termin .
    Chociaż wiem po co , bedzie miala o czym z mamusia gadac jak zobacza mnie 18 września z brzuchem :D

Było pytanie co na obiad , przed chwilą czekoladę zjadlam rita sport białą z orzechami może pomoże i nie będzie przeczyszczac , zaraz zrobie jajko sadzone a mąż po pracy przywiezie kebaby :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Wychodzimy!!!! :D
    Cieszę się!!!!!!

To warszawskie laski, kiedy spotkanie i gdzie? :D

Bruma lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na zwolnieniu od lutego, a wpracy zawse pełno ludzi i jeszcze ja jestem taką gadułą straszną a tu nie ma do kogo buzi otworzyć !

relgio4pxlxziakh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dziewczyny nie narzakejcie , ja od rana prawie z wc nie wychodzę mam biegunkę jak nic , brzuch okresowo nawala , wyszłam szybko z psem i zaczęły mnie skurcze chwytac , do tego jebnieta sąsiadka z bloku dalej pisala na fb czy urodzilam bo mnie nie widziala kilka dni , dziwne bo ja jej wgl nie widzę , czyli spektra w oknie siedzi a ze zmienioam psu godziny wyjscia to pewnie mnie przeocza :D
    2x pytala na kiedy mam termin zmienialam temat a za trzecim razem jak zapytala to niegrzecznie odpisalam ze jak urodze to urodze i po co jej wiedzieć na kiedy termin .
    Chociaż wiem po co , bedzie miala o czym z mamusia gadac jak zobacza mnie 18 września z brzuchem :D

Było pytanie co na obiad , przed chwilą czekoladę zjadlam rita sport białą z orzechami może pomoże i nie będzie przeczyszczac , zaraz zrobie jajko sadzone a mąż po pracy przywiezie kebaby :)
    No na rozwolnienie kebaby to raczej słaby pomysł. IMO powinnaś sobie ugotować jakąś ryżankę albo marchwiankę.. albo kleik...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Cieszę się!!!!!!

To warszawskie laski, kiedy spotkanie i gdzie? :D
    Jestem na tak! Jak tylko sie ogarniemy :D musze poswiecic troche czasu starszakowi, bo zlapal focha i nawet nie chce ze mna rozmawiac przez telefon :P

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczyłam dziś pierwsze publiczne karmienie. Nie było łatwo, ale pierwszy mały sukces zaliczony.
    Z tych mniej optymistycznych wiadomości dałam dziś smoczka na spacerze. Zassala jak odkurzacz i ucichła. Wiem, że to głupie, bo było przecież tylko na chwile i w sumie to nic strasznego, ale mam poczucie porażki, że nie doczekałam chociaż do 2 tygodni :(

agatka196, Anitka201 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    ja na zwolnieniu od lutego, a wpracy zawse pełno ludzi i jeszcze ja jestem taką gadułą straszną a tu nie ma do kogo buzi otworzyć !

Z tym gadulstwem to mam podobnie, dlatego zawód nauczyciela jest dla mnie idealny :) Dobrze, że istnieją telefony i darmowe minuty :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja typowego obiadu chyba nie zjem dziś... mam pełno owoców, więc jakąś sałatkę z nich zrobię i ugotuję owsiankę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:34

sRUqp2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka Smoczek to nie koniec świata ;-) czasami dzieci mają bardzo silną potrzebę ssania(ciągłego) i on ją trochę zaspokaja. Ważne, aby nie wszystkie płacze i niepokoje nim łagodzić. Głowa do góry :-)

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen ta czekolada trochę pomogła , zastanawiam sie czy wieczorem moge smecte wziac gdyby był nawrót , kebab to gdzieś ok godziny 18 , wgl jak te skurcze są to w podbrzuszu czuję jak by prąd .

Gusiak już pewnie tuli corcie :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    la_lenka Smoczek to nie koniec świata ;-) czasami dzieci mają bardzo silną potrzebę ssania(ciągłego) i on ją trochę zaspokaja. Ważne, aby nie wszystkie płacze i niepokoje nim łagodzić. Głowa do góry :-)
    No właśnie wiem, do tego jak wcale nie jestem przeciwna smoczkowi. Ale taki irracjonalny żal i tak się pojawił, chyba jeszcze hormony buzują.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo dobra intuicja mamy ;)
    Czasem dzieci mają silną potrzebę ssania i ta potrzeba z czegoś wynika - tzn. to nie jest ssanie dla ssania, ale dla uspokojenia i zapewnienia sobie poczucia bezpieczeństwa. Moim zdaniem lepiej, jeśli dziecko uspokaja się w kontakcie z mamą niż ze smoczkiem :) Nie zawsze się tak da, ale jeśli się da, to czemu nie korzystać? :) Jeszcze będą tysiące chwil, kiedy dziecko będzie tęskniło i chciało być blisko mamy, a nie będzie takiej możliwości, bo będzie przedszkole, praca, szkoła, kolonie, wyjazdy... Teraz jest taki fajny czas, kiedy tęsknota i inne potrzeby mogą być zaspokajane bezpośrednio u źródła :)

‹‹ 2357 2358 2359 2360 2361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ