Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam się codziennie wysypiam, mała w nocy budzi się tylko dwa razy na szybkie karmienie, z pół godziny i zaraz śpimy od nowa.
Co do diety to ja jem delikatnie. I właściwie z każdym dniem bardziej, nie dlatego, że małej coś sie dzieje - ale mi. Zaparcia pożegnałam, teraz jakby w drugą stronę. Właściwie codziennie boli mnie brzuch, czuję jak mi wiecznie bulgocze w jelitach. Już sama nie wiem co powinnam jeść żeby było dobrze.
Ale dziś zjadłam kulkę lodów śmietankowy śmietankowych i nawet żyję, ciekawe jak jutro. -
nick nieaktualny
-
Troche sobie dzis pofolgowalam, tzn nie lezalam dlugi czas i jakis ddyskomfort w gorze brzucha dziwne bo nie w dole. Zaliczylam tez wizyte u ginekologa i w niedziele klade ise do szpitala a w pon cc! Po wyjsciu kupilam pare ubranke malej i Tymkowi. Poten do znajomych potem w pokoju meble poprzesuwalam i padam bo sie przeciagnelam. Jej juto musze sie najesc bo w nd na 9 rano na cZczo mam sie stawic.
Aldona Ty i malutka daje mnostwo wsparcia mezowi. Nie zalamuj sie . Lada dzien malenstwo sie pojawi i bedziesz troszexzke lzej bo glowa czyms innym sie Zajmie.
Marlenak czyzby jutro byl Twoj dzien:) ? Zycze Ci tego!
-
nick nieaktualny
-
Staraczka o kurcze:/
Tez sie zastanawiam nad antykoncpecja gdyz mam endometrioze , tzn teraz jest pieknie uspiona ale nie moge do cykli miesiaczkowych dopuscic, takze musze jakiegos madrego lekarza znalezc ktory dobierze mi sposob anty. Wolalabym unikanc piigulek. -
Mnie mój obudził jadł ale coś krótko ich nie wiem czy mogę spać iść czy zaraz się nie obudzi budzić się co 2 h na jedzenie ale krótko pojadl bo pierś wyplol i zasnął. A powiedzcie mi czy musi dziecka beknac i jak długo trzymać by beknal? Wczoraj był lekarz crp znowu spadło do 7.5 jest duża szansa ze dzisiaj wyjdziemy kurcze bardzo bym chciała bo ten szpital mnie wykończy, a czekają by spadło bowiem nie mogą zaszczepić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 04:13
-
Dzień dobry brzuchatki i mamusie
Kolejna wizyta na siusiu i spac się już nie chce
CCiągle mnie te skurcze męczą ale się nie chcą rozkręcićno nic czekamy dalej ladnie w koncu mój synuś może ze chce wyjść i się nam pokazać
Miłego dnia -
U mnie indukcja porodu postepowala sprawnie i szybko ale naszej Malej sie nie podobaly skurcze i miala wysokie tetno w zwiazku z tym wyciszyli cala akcje i nastepnego dnia juz po znieczuleniu dostalam oksytocyne i poszlo bardzo szybko. Amelia urodzila sie 11.09 sn o 14.48 waga 2600, 48cm. To byl 38+1tc
Czarna_88, karolcia87, adzia, Paulinek, Kucykowa, Natka88, julita, snoopy_etka, monaaa85, la_lenka, skabarka, agatka196, magdalenkaihelenka, .ona., 4me, MadziaRatMed, Lady Savage, Anitka201, Pola Irene, Kasiarzynka, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Ja też nie śpię
ostatnio mi tak dretwieje prawa ręka w nocy, że co chwilkę wstaje żeby ją 'rozkręcić' bo czucie tracę.. nie wiem czy to normalne, że aż tak ja łapie ale lekarz twierdzi że dopóki ciśnienie jest ok to takie uroki ciąży ale chyba pomyśle o jakimś magnezie, może pomoże.
-
nick nieaktualny
-
A mój się wierci zaraz będzie kolejne karmienie
ich jestem dumny bo nie poszłam bo butelkę do położnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 05:49
Paulinek, Czarna_88, KathleenPL, skabarka, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Ooo to mój mąż też dzisiaj całą noc wstawał. Aż mi głupio, bo ja ze zmęczenia kompletnie małego nie słyszałam. Mam nadzieje, że jakoś przyzwyczaję się do tego zmęczenia, bo ponoć wyglądam jak cień człowieka. Mały jest strasznym przytulasem, płacze dopóki nie wezmę go ba cycka, dwa razy possie i zasypia.
-
Chyba zamorduję mojego męża i jego kolegę... od 5:00 nie śpię, bo panowie zrobili sobie sms-ową relację z meczu siatkówki (!) Swojego utłukę za to, że głosu w telefonie nie wyłączył, a drugiego za ciągłe sms-y... Syn chyba też kibic, bo od tej pory grasuje niemiłosiernie i w ogóle nie mogę zasnąć...
-
anulka20 wrote:Nancy to tak samo mój dwa razy possie i zasypia. Trzymajcie kciuki by crp spadła i byśmy wyszli do domku bo ja tu zwariuje jak dłużej poleze.
Tymek jak zasypia to go nie odbijam, niech śpiA jak ma czas czuwania to odbijal bo ob taki typowy facet. Musi sobie beknac i pierdnac po jedzeniu bo inaczej się strasznie denerwuje
O... A teraz mu się tak ulalo, że poszło mu tez coś nosem i smarcze... I tez się denerwuje na to strasznie... Kicha i kicha i trochę wylatuje, ale nie wszystko. A, że jeszcze przysypia to go nie mecze aspiratorami i lezeniem ba brzuchu. Ehhh... Życie. -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:ugh ale nocke miałam ;-/ ledwo ciepła jestem ;-/ młoda nie spała od 19 do 23:30, w końcu padła, ale wstała o 2 i do 5 ani myślała spać. Już nawet wzięłam ją do siebie, ale gdzie tam - ani myślała spać ;-/ ok 7:30 znowu ją nakarmiłam to zasneła na 30 minut!! A teraz leży w łóżeczku i marudzi! ;-/ a ja marzę żeby się zdrzemnąć
choć na godzinę jeszcze ;-/