Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dostałam sms od PannyB :
"hej u nas sytuacja taka:wychodzimy w poniedziałek po zdjęciu szwów, mój stan super, śmigam jużniestety dokarmiają mi małą, ona je i chyba się nie najada i ryczy,mogłaby wisieć na piersi 24h i troche jeść trochę się bawić, a zawsze ryczy jak ją odkładam, zje z butli i potrafi spać całą noc,zle mi z tym ale nie mam też już sił no i piersi mega bolą, dziś miałąm kryzys ;( bałam się sprawności fizycznej a tu psychika siada"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:23
snoopy_etka, lila1983, lila1983, 4me, adzia, MadziaRatMed, Czarna_88, Staraczka23, Lady Savage, la_lenka, KathleenPL, KathleenPL, Pola Irene, Lilla My, Kasiarzynka, diatomka, monaaa85, karolcia87, Bruma, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
ja też miałam kiepską nockę, łącznie spałam 3-4 godziny.
Ledwo żyję.
A tu dom trzeba ogarnąć i zaraz z synem na zakupy jadę, bo sto lat chyba w sklepie nie byłam - pod koniec ciąży takie wypady były już nierealne dla mnie
Zaraz porządna kawa i kopas w dupas (w myślach) na zachętę.
Dobrego dnia dziewczyny!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
No moja nocka do ciekawych też nie należy. Mojej małej też furkocze w nosku. Cholerny katar, już nic nie pomaga. Ani sól, woda morska. Już w ruch poszła Frida. Teraz młodemu kazalam kupić olejek eukaliptusowy. Bo już nie wiem jak małej pomóc. Nie chce piersi bo ma nosek zapchany. No masakra jestem wykończona.
Niesia86 lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę pochwalić się. Szymon urodził się 11.09 o godzinie 7:25 rano 58 cm długi i 3300g szczęścia
niestety poród był długi i ciężki i mały leży na obserwacji jeszcze go nie mam kolo siebie. Ja stracilam dużo krwi i nie mam siły ale jestem szczęśliwa. Zdjęcie wstawię jak wyjdziemy do domku.
adzia, magdalenkaihelenka, Kucykowa, MadziaRatMed, Czarna_88, Staraczka23, Lady Savage, la_lenka, Anitka201, Pola Irene, snoopy_etka, .ona., diatomka, Wonderland, agatka196, monaaa85, karolcia87, Bruma, Carolline, skabarka, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym mamusią
Ja wyspałam się
Rafał przeją pałeczkę, rezultaty rano: mała całą buzię miała obklejoną mlekiem
nie wiem co on robił
nos też
dziurki pomylił?
haha, i pielucha nie zmieniona przez cała noc. Na pytanie dlaczego: odpowiedział: to trzeba było? a to czemu na kartce nie napisałaś
haha. Faceci
grunt że mała przeżyła i ojciec też. Rano tylko powiedział jeszcze "że jest w chuj nie wyspany i że mnie podziwia że ja tak od 3 tyg"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:32
-
MadziaRatMed wrote:A macie jakieś skuteczne sposoby na obrzęki? Tesknie za widokiem moich kostek i żył na nogach
Dziewczyny cos kiedyś pisały o herbacie z pokrzywy na obrzęki jak dobrze pamiętam. Mi się udało całą ciążę chodzić bez obrzekow itp na szczęście. -
Gratulacje dla Kiti i Teraz się uda.
Obie dziewczyny miały termin po mnie... Aaaaa.... Modlę się, żeby dotrzymać do terminu, bo jestem nadal nie gotowa, mamy intensywnie sprzątać w ten weekend i w ogóle, parę spraw mi zostało.
W jakimś horoskopie przeczytałam, że coś mnie może zaskoczyć 13 września... Nie żebym wierzyła w horoskopy, ale wiecie, jak już przeczytałam....Terazsięuda:-), kiti lubią tę wiadomość