X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    skoro przeszło po prysznicu to i bez niego by przeszły, tyle że później. Prawdziwej akcji porodowej ani prysznic ani masaż nie zatrzymają.
    Aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh u mnie jutro termin z USG, ale lekarz nie bierze go pod uwagę, a ja już bym chciała urodzić.
    wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze ale wieczorem przeszły, nad ranem znowu a teraz cisza.

jutro wizyta, zobaczymy co słychać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    eh u mnie jutro termin z USG, ale lekarz nie bierze go pod uwagę, a ja już bym chciała urodzić.
    wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze ale wieczorem przeszły, nad ranem znowu a teraz cisza.

jutro wizyta, zobaczymy co słychać :)

Mój termin usg był 7 września :D

nick nieaktualny, Lady Savage lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki nie kupujcie chusteczek Fitti z biedry, podraznily Tymkowi pupe :/ Teraz kupiłam Dada, zobaczymy jak będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:36

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Laseczki nie kupujcie chusteczek Fitti z biedry, podraznily Tymkowi pupe :/ Teraz kupiłam Dada, zobaczymy jak będzie...

ja je używam od 3 tyg i Zuzi nic nie jest

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

a ja kupilam kiedys na promocji 3 paczki. zobaczymy, może nam będą pasować :)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

My ich nie mamy, ale prawda taka, że każde dziecko inne...

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewxzyny leze juz 20 h chyba poprosze o podniesienie troche bo odlezyn dostane

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusia :-)

My dziś byliśmy na sesji noworodkowej. Mała w ogóle nie chciała współpracować. Spać nie chciała a jak już zasnęła to pozować nie chciała. Więc zdjęć mamy mało znaczy samej niuni ale mamy sporo rodzinnych. Oczywiście osikała i osrała panią fotograf i nowa sukienkę która pani specjalnie kupiła dla małej. Wiec wesoło tez było. Czekamy teraz na efekty :-)
    Potem pojechaliśmy do moich rodziców, do siostry wiec sporo wrażeń jak na dzień.
    I jesteśmy strasznie zmęczeni i juz marze o śnie. A tu jeszcze kąpiel, karmienie wiec morze po 22 jak dobrze pójdzie położę się spać. Mam nadzieje że dzisiejszy dzień nie odbije się na małej.

Jeżeli chodzi o chusteczki to my lubimy dada. Na pewno nie pasują nam te z rosmana, i aldika. Te fifi mamy ale jeszcze nie próbowaliśmy.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
    Pudełko mnie zachecilo ale zrezygnowalam :D
    Kupipam proszek lovela za 14zl bo promocja jest

• diatomka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie te huggies a nie znosze chusteczek pampersa.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
    W pudełku jest 4-ta paczka :-P

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju ja dzis caly dzien nic nie robilam a teraz jak polozylam sie to czuje sie taka obolala jakbym sprzatala caly dzien..
    Mam nadzieje ze mala sama zechce wyjsc do srody bo moj lekarz w dniu terminu daje skierowanie do szpitala a nie widzi mi sie tam lezec niewiadomo ile albo zeby wywolywali porod..

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    W pudełku jest 4-ta paczka :-P
    O widzisz :D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    a ja kupilam kiedys na promocji 3 paczki. zobaczymy, może nam będą pasować :)
    Właśnie kupiłam w promocji fitti 6 paczek z pudełkiem i niestety tyłek mu się odparzył :/
    Kupiłam te Dada z peomocji właśnie, ładnie pachną i są fajnie nasączone. Z Fitti jest problem, bo chusteczki na dnie są mocniej nasączone niż te na górze ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziewxzyny leze juz 20 h chyba poprosze o podniesienie troche bo odlezyn dostane
    Bosz, współczuję... Pij dużo ;)

A ja przewiduję masakrę nocą. Młody pospał pieknie w dzień (spałam z nim trzy godziny :D). Niecałą godzinę wytrzymał i padł znowu. Więc w nocy będzie wesoło :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi się wszystko rozjechało :/ ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze :P

Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiem :) co podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam :) W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    I mi się wszystko rozjechało :/ ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze :P

Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiem :) co podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam :) W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu :)

Ja chciałam go pod kranem myć, ale co pieluchę zdejmę to już nie mam czasu lecieć do łazienki bo zawsze się wtedy albo zasika albo... zakupa ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Potwierdzam, nawet powiem że mi się po prysznicu rozkręciły.
    U mnie dokładnie tak samo. Podobno przepowiadajace można wyciszyć prysznicem.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Kiedyś w promocji było i można było te 3 paczuszki plus pudełko dostać za 11 zł :) ja mam :) gdzieś w tym bałaganie XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 2380 2381 2382 2383 2384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ