X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    skoro przeszło po prysznicu to i bez niego by przeszły, tyle że później. Prawdziwej akcji porodowej ani prysznic ani masaż nie zatrzymają.
    Aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh u mnie jutro termin z USG, ale lekarz nie bierze go pod uwagę, a ja już bym chciała urodzić.
    wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze ale wieczorem przeszły, nad ranem znowu a teraz cisza.

jutro wizyta, zobaczymy co słychać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    eh u mnie jutro termin z USG, ale lekarz nie bierze go pod uwagę, a ja już bym chciała urodzić.
    wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze ale wieczorem przeszły, nad ranem znowu a teraz cisza.

jutro wizyta, zobaczymy co słychać :)

Mój termin usg był 7 września :D

magdalenkaihelenka, Lady Savage lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki nie kupujcie chusteczek Fitti z biedry, podraznily Tymkowi pupe :/ Teraz kupiłam Dada, zobaczymy jak będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:36

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Laseczki nie kupujcie chusteczek Fitti z biedry, podraznily Tymkowi pupe :/ Teraz kupiłam Dada, zobaczymy jak będzie...

ja je używam od 3 tyg i Zuzi nic nie jest

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

a ja kupilam kiedys na promocji 3 paczki. zobaczymy, może nam będą pasować :)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

My ich nie mamy, ale prawda taka, że każde dziecko inne...

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewxzyny leze juz 20 h chyba poprosze o podniesienie troche bo odlezyn dostane

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusia :-)

My dziś byliśmy na sesji noworodkowej. Mała w ogóle nie chciała współpracować. Spać nie chciała a jak już zasnęła to pozować nie chciała. Więc zdjęć mamy mało znaczy samej niuni ale mamy sporo rodzinnych. Oczywiście osikała i osrała panią fotograf i nowa sukienkę która pani specjalnie kupiła dla małej. Wiec wesoło tez było. Czekamy teraz na efekty :-)
    Potem pojechaliśmy do moich rodziców, do siostry wiec sporo wrażeń jak na dzień.
    I jesteśmy strasznie zmęczeni i juz marze o śnie. A tu jeszcze kąpiel, karmienie wiec morze po 22 jak dobrze pójdzie położę się spać. Mam nadzieje że dzisiejszy dzień nie odbije się na małej.

Jeżeli chodzi o chusteczki to my lubimy dada. Na pewno nie pasują nam te z rosmana, i aldika. Te fifi mamy ale jeszcze nie próbowaliśmy.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
    Pudełko mnie zachecilo ale zrezygnowalam :D
    Kupipam proszek lovela za 14zl bo promocja jest

• diatomka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie te huggies a nie znosze chusteczek pampersa.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
    W pudełku jest 4-ta paczka :-P

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju ja dzis caly dzien nic nie robilam a teraz jak polozylam sie to czuje sie taka obolala jakbym sprzatala caly dzien..
    Mam nadzieje ze mala sama zechce wyjsc do srody bo moj lekarz w dniu terminu daje skierowanie do szpitala a nie widzi mi sie tam lezec niewiadomo ile albo zeby wywolywali porod..

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    W pudełku jest 4-ta paczka :-P
    O widzisz :D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    a ja kupilam kiedys na promocji 3 paczki. zobaczymy, może nam będą pasować :)
    Właśnie kupiłam w promocji fitti 6 paczek z pudełkiem i niestety tyłek mu się odparzył :/
    Kupiłam te Dada z peomocji właśnie, ładnie pachną i są fajnie nasączone. Z Fitti jest problem, bo chusteczki na dnie są mocniej nasączone niż te na górze ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziewxzyny leze juz 20 h chyba poprosze o podniesienie troche bo odlezyn dostane
    Bosz, współczuję... Pij dużo ;)

A ja przewiduję masakrę nocą. Młody pospał pieknie w dzień (spałam z nim trzy godziny :D). Niecałą godzinę wytrzymał i padł znowu. Więc w nocy będzie wesoło :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi się wszystko rozjechało :/ ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze :P

Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiem :) co podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam :) W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    I mi się wszystko rozjechało :/ ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze :P

Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiem :) co podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam :) W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu :)

Ja chciałam go pod kranem myć, ale co pieluchę zdejmę to już nie mam czasu lecieć do łazienki bo zawsze się wtedy albo zasika albo... zakupa ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Potwierdzam, nawet powiem że mi się po prysznicu rozkręciły.
    U mnie dokładnie tak samo. Podobno przepowiadajace można wyciszyć prysznicem.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Kiedyś w promocji było i można było te 3 paczuszki plus pudełko dostać za 11 zł :) ja mam :) gdzieś w tym bałaganie XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 2380 2381 2382 2383 2384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ