Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:eh u mnie jutro termin z USG, ale lekarz nie bierze go pod uwagę, a ja już bym chciała urodzić.
wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze ale wieczorem przeszły, nad ranem znowu a teraz cisza.
jutro wizyta, zobaczymy co słychać
Mój termin usg był 7 wrześniamagdalenkaihelenka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym mamusia
My dziś byliśmy na sesji noworodkowej. Mała w ogóle nie chciała współpracować. Spać nie chciała a jak już zasnęła to pozować nie chciała. Więc zdjęć mamy mało znaczy samej niuni ale mamy sporo rodzinnych. Oczywiście osikała i osrała panią fotograf i nowa sukienkę która pani specjalnie kupiła dla małej. Wiec wesoło tez było. Czekamy teraz na efekty
Potem pojechaliśmy do moich rodziców, do siostry wiec sporo wrażeń jak na dzień.
I jesteśmy strasznie zmęczeni i juz marze o śnie. A tu jeszcze kąpiel, karmienie wiec morze po 22 jak dobrze pójdzie położę się spać. Mam nadzieje że dzisiejszy dzień nie odbije się na małej.
Jeżeli chodzi o chusteczki to my lubimy dada. Na pewno nie pasują nam te z rosmana, i aldika. Te fifi mamy ale jeszcze nie próbowaliśmy.
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
Pudełko mnie zachecilo ale zrezygnowalam
Kupipam proszek lovela za 14zl bo promocja jest -
Ojeju ja dzis caly dzien nic nie robilam a teraz jak polozylam sie to czuje sie taka obolala jakbym sprzatala caly dzien..
Mam nadzieje ze mala sama zechce wyjsc do srody bo moj lekarz w dniu terminu daje skierowanie do szpitala a nie widzi mi sie tam lezec niewiadomo ile albo zeby wywolywali porod.. -
nick nieaktualny
-
magdalenkaihelenka wrote:a ja kupilam kiedys na promocji 3 paczki. zobaczymy, może nam będą pasować
Kupiłam te Dada z peomocji właśnie, ładnie pachną i są fajnie nasączone. Z Fitti jest problem, bo chusteczki na dnie są mocniej nasączone niż te na górze ;P -
diatomka wrote:Dziewxzyny leze juz 20 h chyba poprosze o podniesienie troche bo odlezyn dostane
A ja przewiduję masakrę nocą. Młody pospał pieknie w dzień (spałam z nim trzy godziny). Niecałą godzinę wytrzymał i padł znowu. Więc w nocy będzie wesoło
-
I mi się wszystko rozjechało
ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze
Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiemco podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam
W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu
-
moka89 wrote:I mi się wszystko rozjechało
ciekawe ile mnie tak przećwiczą te skurcze
Ja mam jedną paczkę pampersa i jedną różowych z rossmana, bo można było kupić z pudełkiemco podpasuje, to się okaże pózniej, zapasów nie robiłam
W domu będę starała się używać przegotowanej wody... No ale, to wyjdzie w praniu
Ja chciałam go pod kranem myć, ale co pieluchę zdejmę to już nie mam czasu lecieć do łazienki bo zawsze się wtedy albo zasika albo... zakupa ;P -
Staraczka23 wrote:To w temacie chusteczek , dzisiaj w biedronce widzialam za 18zl 3paczki tych dada z pudełeczkiem .
Pudełko mnie zachecilo ale zrezygnowalam
Kupipam proszek lovela za 14zl bo promocja jest
Kiedyś w promocji było i można było te 3 paczuszki plus pudełko dostać za 11 złja mam
gdzieś w tym bałaganie