Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:Argh... -20!!! Zamien się że mną
Ja chętnie trochę oddam w zamian za Twoje minusy
-
nick nieaktualnyja w ramach rekompensaty "trudów" mojej pięknej ciąży właśnie jem na śniadanie murzynka z mlekiem;) bo (dzięki bogu) zgodnie z mężem stwierdziliśmy, że przybrałam w ciąży trochę ponad 15kg (bo to ponad to już tylko zbierająca się woda!) p.s kocham mojego męża;p
Anitka201, MadziaRatMed lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paula2013 wrote:A jak u Was wyglądało wypróżnianie się po CC? U mnie już 6 doba dzisiaj po i nic ....
-
Hej
Ale jestem zla na mojemgo meza:/ jadac do szpitala wracalam sie jeszcze bo nie wzielam suszarki do wlosow, dzis minela pierwsza doba po cc, wstalAm, wzielam prysNic potem glowee umylam a moj maz mowi ze nie mam suszarki! Ja mowie przeciez wiem ze bralam avten ze cos wyjmowal z mojej torby i wlozyl ja do swojej i zostawil w domu!!!
Dzis dostane juz mala na stale bo wczoraj jak ktos byl u mnie tylko bo ta piojizacja tu jest po 24 h i sama nie dakabym rady sie zajac lezac plackiem, takze istatnia kroplowka mi zleci i wyjmia mi wenflon bo cala reka juz boli. -
Anitka nie mam nic. Ona porostu potrafi grzecznie leżeć i się rozglądać.
A pierwszy tydzień tez spała i jadła.
Skabarka u mnie to samo w nocy. W dzień ładnie je a noc to koszmar. Śpi po 2h 1,5h albo wcale bo budzi się i szuka cyca i drze się.
Ja sutki smarowalam tylko malantanem i szybko się wygoily.
U mnie wyproznienie było zaraz po pionizacji wiec problemu nie mam i nie miałam. Ale proponuje jakiś czopek bo jelita muszą zacząć jakoś pracować. -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ojjj czas leci strasznie. U adzi malutka ma miesiąc, ja porodówkę pamiętam jak wczoraj, a mały jutro ma już 10 dni.
Dziewczyny macie jakiś sposób na poranione sutki? Jeszcze po szpitalu mi się nie zagoiły:( Smaruję maltanem i swoim mlekiem ale średnio to się goi.
ja używam Lanoliny 100%polecam.
-
KathleenPL wrote:Wszyscy śpią dzisiaj tak twardo? Niemożliwe!
U nas pobudka o 5 i nie ma spania!
Ja od 19 do 1 męczona byłam przez Zuzanne płaczem ;/ spokojna była mając cyca w paszczy, nawet mm nie pasowało ;/ czyżby bebiko nie wystarczało?? O 1 usnęła i spała aż do teraz -
Anitka201 wrote:Dziewczyny karmiące co robicie na obiad? Bo za mną chodź pulpety mięsne w sosie koperkowym
i jak u Was z dieta? Tzn jecie wszystko czy też raczej stopniowo wprowadzacie nowe produkty?
-
Dzisiaj o 7 rano urodził się nasz cud Kacper 53 cm szczęścia 3400g do kochania. Sos szpitala przyjechaliśmy o 2.30.
Ciocie wiadomość od Czarnej_88☺Lady Savage, anula1990, easymum, Paulinek, magdalenkaihelenka, Lilla My, 4me, Anitka201, la_lenka, Kasiarzynka, snoopy_etka, KathleenPL, Carolline, MadziaRatMed, agatka196, Wonderland, Pola Irene, Bruma, diatomka, monaaa85 lubią tę wiadomość