Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dwie paczki z Dady i dwie z pampersa A w praniu wyjdzie jakie będę pasować mojemu krolewiczowi
-
agatka196 wrote:W pudełku jest 4-ta paczka
potwierdzam bo w takie się zaopatrzyłami mam jeszcze 3 paczki pampers ale to były jakieś gratisowe ze szkoły rodzenia
właśnie uświadomiliśmy sobie z R. że to ostatnia niedziela gdy jesteśmy we dwójkęniesamowite!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 20:51
Czarna_88, Lady Savage, KathleenPL, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do chusteczek- to ja narazie na sobie mam wypróbowane tylko z dady i musze powiedziec, ze bardzo mnie wkurza to, ze chustki nie wychodzą pojedynczo a po kilka sztuk... Przy takim felerze to one juz nie są najtańsze bo dużo sie marnuje
moze przy pudelku jest lepiej...
Ja dzis miałam jeden wielki skurcz brzucha, jakies dreszcze i na dodatek problemy z oczyszczaniem, ze to tak ładnie nazwę... Szczerze myslalam, ze moze dzis jest nasz dzienale po prysznicu wszystko pięknie przeszlo
takze czekamy dalej
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Ciocie A ja się muszę pochwalić że wczoraj skończyłam miesiąc ☺la_lenka, Dominka92, Czarna_88, KathleenPL, Bruma, snoopy_etka, .ona., Carolline, 4me, chabasse, Kasiarzynka, agatka196, easymum, karolcia87, lila1983, Anitka201, monaaa85, julita, Staraczka23, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o chusteczki to sama kupila pampersa i babydream z rossmana. W szpitalu byly chusteczki nivea i powiem wam ze byly swietne. Mlody po pampersa odrazu sie wzdrygal a po tych z nivea nie, no i pampers ma mocniejszy perfumowany zapach.
Meldujemy sie z domku. Moj maz posprzatal cale mieszkanko. Tyle w lodowce pusto a w lazience nigdy jeszcze nie widzialam tyle prania, nie wiem kiedy to ogarne.KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Ojjj czas leci strasznie. U adzi malutka ma miesiąc, ja porodówkę pamiętam jak wczoraj, a mały jutro ma już 10 dni.
Dziewczyny macie jakiś sposób na poranione sutki? Jeszcze po szpitalu mi się nie zagoiły:( Smaruję maltanem i swoim mlekiem ale średnio to się goi. -
U mnie 2 karmienie. Jak młody zjadł o 21 to później jedna nocna pobodka o 2 i teraz rano o 6. Ciekawe ile dokładnie juz moj klocek waży. Małż wczoraj wszedł z nim na wagę i wychodzi ze waży juz 4,5 kg
Moje sutki na szczęście od początku są całe i zdroweczasami przesmaruje je maścią z ziaji.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Ja osłonki zamówiłam jak byłam w ciąży. Wzięłam z medeli bo miały fajne opinie i faktycznie ten silikon z którego są wykonane jest bardzo elastyczny tzn nie są sztywne.
Odbiegając od karmienia ton sobotę mam wychodnemałż zostaje z młodym a ja wybywam na zakupyy
boże ciesze się jak dziecko
będę obserwować ile mi jeszcze kg przez ten tydzień poleci ale mam nadziele ze waga się już zatrzyma bo niedługo będę miała 20 kg na minusie. Zaczyna to już źle wyglądać. Mimo że jem nawet w nocy codziennie widzę tendencję spadkową.