Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalenkaihelenka super
gratulacje i dużo zdrówka
A my po pierwszej nocy w domkuI co mówiłam ze nie będę spała z małym małym spałam bo normalnie nie mogłam inaczej
jest taki kochany śpi sobie ładnie ale dokarmiamy się jeszcze mm bo mam mało pokarmu ale ładnie działamy z laktatorem żeby pobudzić laktacje A jak nie no to trudno świat się na tym nie wali naj ważniejsze ze moje szczęście jest zdrowe
Boziu a jakie on minki strzela ♡♡♡ wczoraj było pierwsze sikniecie na mamę podczas przebieraniaCUDNE
KathleenPL, kasig, adzia, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Magdalenkaihelenka super
gratulacje i dużo zdrówka
A my po pierwszej nocy w domkuI co mówiłam ze nie będę spała z małym małym spałam bo normalnie nie mogłam inaczej
jest taki kochany śpi sobie ładnie ale dokarmiamy się jeszcze mm bo mam mało pokarmu ale ładnie działamy z laktatorem żeby pobudzić laktacje A jak nie no to trudno świat się na tym nie wali naj ważniejsze ze moje szczęście jest zdrowe
Boziu a jakie on minki strzela ♡♡♡ wczoraj było pierwsze sikniecie na mamę podczas przebieraniaCUDNE
-
Dla tego J zawsze mówiłam nie ma co zapierac się przy swoim bo chęci checiami A życie życiem
ale powiem wam ze do mnie to dalej nie dociera ze mam Kacperka już przy sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:31
-
anula1990 wrote:AniaM. WIELKIE GRATULACJE !
Swoja drogą miałaś poczekac do poniedziałku ...już sie cieszyłąm ,że będe Cie miała w szpitalu ,a Ty wyjdziesz sobie do poniedziałku ze szpitala:P hehe
Jak pójdzie wszystko to w sobotę wyjdętrzymam kciuki anulka
anula1990 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Przyszła na świat moja CórciaPoród SN bez znieczulenia, trwał 2 godziny. Jesteśmy już w domu i wypoczywamy
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:34
Paulinek, anula1990, Pola Irene, la_lenka, kasig, MadziaRatMed, .ona., Lilla My, snoopy_etka, adzia, Lady Savage, Wonderland, agatka196, Bruma, Anitka201, monaaa85, karolcia87, Czarna_88, Carolline, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moka, AniaM, Kasiarzynka, MagdalenkaiHelenka, Bento serdeczne gratulacje
Ależ dzis dużo miłych informacji
u nas noc juz nie taka piękna jak ostatnie, chyba Olka przechwaliłam, bo dziś o 4 pobudka na jedzonko i za nic nie chciał potem spać, patrzał się tylko tymi swoimi słodkimi ślepkami i przytulał, zasnął dopiero o 6, no cóż ważne że nie płakał, kiedyś odeśpię -
Dziewczyny gratulacje! Coraz więcej maluchów na świecie, super!
Moja córka dziś dała czadu, do 2.30 spała super, a od tamtej pory prawie nic. Co chwilę się pręży, wali pruczki i płacze. Dałam Espumisan, ale nadal żadnej poprawy. Chyba dopiero porządny kupol pomoże. Jestem nieprzytomna, głowa mnie boli i nie wiem jak przetrwam ten dzień -
julita wrote:tak w tej samej co Gusiak
SN = 1900
w wodzie = 2000
CC = 2500
skurczy nie mam, to ma być indukcja
łał jakie ceny??? :0
U nas w prywatnej klinice SN 7000 pln, CC 8000 pln!!! Gdybym miala taka z takimi cenami to w ogóle bym się nie zastanawiała nad NFZ :-
-
Ale tu dziś ruch... już naprawdę coraz mniej zostało nas w dwupaku
U mnie to może i lepiej, bo noc koszmarna-libacje za oknem, gówniarze butelkami po oknach sąsiadom rzucali, buty po klatce latały... o 5:00 ktoś dotarł do właścicieli, bo policja zbluzgana i tak nic nie mogła zrobić
Dobrze, że Gucio jeszcze w brzuchu, bo jego pokój jest ścianę w ścianę z tym mieszkaniem, a nawet drzwi z zawiasow spadały, więc nieciekawie... Tyle dobrego, że właściciele mają ich wywalić z mieszkania
-
4me wrote:łał jakie ceny??? :0
U nas w prywatnej klinice SN 7000 pln, CC 8000 pln!!! Gdybym miala taka z takimi cenami to w ogóle bym się nie zastanawiała nad NFZ :-
Dlatego zdecydowałam się jechać te 200km... ceny mnie skutecznie przekonały
Julita znaczy, że Cię przyjęli?
no w końcu... to trzymam kciuki za szybki poród!
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tak sobie myślę chyba od dzisiaj do porodu bede myla codziennie włosy i sie depilowala haha
Ja akurat w poniedziałek się oporządziłam i jak trafiłam na oddział, to pomyślałam, że fajnie, bo po raz kolejny nie chce mi się pokonywać tej całej przeprawy...a tu lipa... znów trzeba walczyć
-
nick nieaktualny