Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś czasu nawet na zrobienie obiadu nie miałam. Moje dziecko potrzebuje na okrągło się tulić. Łóżeczko w dzień parzy. Czekam na Rafała i jedziemy coś zjeść do knajpy bo padnie z głodu.
Gratuluję kolejnym rozpakowanych mamusia. Idziecie jak burzadobrze wrzesień się nie zaczął a za chwilę wszystkie będą rozpakowane
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Haha a pozniej sie mowi, ze na KP kobiety szybko chudna
wy chudniecie bo nie macie czasu a jedzenie
Dokładnie tak jest. Dziś rano R przed wyjściem zrobił mi śniadanie bo tak to 13-14 jest normą. A na obiad juz czasu brak. Teraz moja kochana córeczka leży w bujaku i ja sam buja wiec moje ręce w końcu odpoczywają. Ale już sił brak na co kolwiek. Napiła bym się kawy ale już jest za późno4me lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Ona dobrze zrozumialam ze wcale nie karmisz piersia? Ja nie chce, wlasnie masm nawalni mega cierpie:( gbyby nie cyce to sapomnialabym ze rodzilam cztery dni temu! Mialas nawal?
Karmimy się butelką od początku, nikt mi nie robił z tego powodu problemów. Jest dobrze, właściwie to super. Pamiętam swoje próby z kp parę lat temu, tragedia, nie chciałam tego ponownie przechodzić.
Nie czuję się przez to gorszą matką.
Lady Savage, Czarna_88 lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me wrote:łał jakie ceny??? :0
U nas w prywatnej klinice SN 7000 pln, CC 8000 pln!!! Gdybym miala taka z takimi cenami to w ogóle bym się nie zastanawiała nad NFZ :-
Dlatego z 3city jadą np. do łodzi. W łodzi cc 3900, sn 3200, ale warto
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
.ona. wrote:Dlatego z 3city jadą np. do łodzi. W łodzi cc 3900, sn 3200, ale warto
jeszcze wiecej bylo takich przypadków bo prawie przez rok nie bylo żadnej prywatnej kliniki polozniczej- jedna sie zamknela, druga sie dluuuugo otwierala. Jak sie w końcu otworzyli to ceny wyższe niż w tej poprzedniej.
Myślałam, ze to taka norma cenowa i nawet sie zastanawiałam czy przy ewentualnym drugim dziecko nie warto sie zdecydować ale... W takim przypadku nie dam im zarobić bo to totalna przeginka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:35
Staraczka23, 4me, Gusiak, lila1983, Pola Irene, wiaraczynicuda, Lilla My, Kucykowa, kasig, Bruma, Lady Savage, la_lenka, Natka88, Czarna_88, snoopy_etka, easymum, agatka196, adzia, chabasse, monaaa85, KathleenPL, karolcia87, Anitka201, Wonderland, Misi@, Kasiarzynka, baassiia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pola Irene - czy naprawdę musiałaś?? Tyle razy było tu pisane, że nie chcemy tego czytać. Wystarczy, że Paulinek napisała, żeby nie oglądać i dla mnie to był wystarczająco jasny komunikat, ale nie tak bezpośredni.
...Lady Savage, MadziaRatMed, chabasse lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d5ecae079e0.jpg
Tak na poprawę nastroju...
Kocham ten usmieszek ♥♥♥Lilla My, kasig, Lady Savage, la_lenka, 4me, Natka88, Kucykowa, Czarna_88, snoopy_etka, easymum, agatka196, Pola Irene, adzia, chabasse, monaaa85, julita, KathleenPL, karolcia87, Anitka201, baassiia lubią tę wiadomość