Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4me pewnie dlatego,że takie tanie ceny tam mają,to taki tam przepych i nie szanują "klientów".Tym bardziej przykre takie traktowanie kobiety w ciąży,bo jakoś mi się wydaje,że kobietę w ciąży,a w szczególności tuż przed porodem powinno się z jakimś większym szacunkiem i spokojem traktować..
snoopy_etka to wasz synek od razu będzie w swoim pokoju?
Staraczka wow na jutro masz termin!To jak najbardziej myju myju i depilacja codziennie
Jak samopoczucie?jakieś przeczucia?skurcze?
-
Koalka ja rodziłam w tej samej klinice co teraz jest Julita i jestem zachwycona całym podejściem, opieka i wszystkim także nie zgodzę się z tym, że nie szanują tam kobiet... wręcz przeciwnie cudowna intymna atmosfera, każdy miły i pomocny.
To jest po prostu prywatna klinika i zdarza się, ze możesz nie być wolnych lozek... tam jest 6 sal dwu osobowych i dwie jednoosobowe także naprawdę nie ma czym szastac... a no i nie ukrywajmy, ze sa nastawieni głównie na cesarki i każdy o tym wie... porody SN w klinice zdarzają się rzadko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:07
-
nick nieaktualny
-
Kochane,my rowniez rozpakowane
Dzis o 9.30 przyszla na swiat Aleksandra NataliaWaga 3550g,54cm,10/10pkt .Skurcze od 1.30 non stop co 3 minuty,zero wytchnienia.Porod bardzo bolesny i zakonczony kleszczowo ze wzgledu na za krotka pepowine. Nie bralam zzo,tylko dolargan,ale jesli macie mozliwosc to bierzcie zzo.
Mala ma super dlugie czarne wloski
Zdjecie pokazemy jak ochloniemy))
Sciskamy wszystkie Mamy i trzymamy kciuki !!kasig, Lilla My, Paulinek, la_lenka, Pola Irene, snoopy_etka, Dominka92, Lady Savage, Anitka201, lila1983, 4me, Gusiak, chabasse, monaaa85, skabarka, agatka196, KathleenPL, MadziaRatMed, .ona., karolcia87, Czarna_88, Carolline, adzia, Misi@, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:tak w tej samej co Gusiak
SN = 1900
w wodzie = 2000
CC = 2500
skurczy nie mam, to ma być indukcja
Rety, ceny bardzo korzystne... Moja koleżanka z pracy płaciła za cesarkę w Medicoverze w W-wie, 11 tys PLN, a to było kilka lat temu. -
Eeejjjj noooo bo zaczynam wam normalnie zazdrościć tych porodów
Ja tez juz chce!!!!!!
Z tymi cenami w 3city to jaka masakra skoro nawet w Lodzi da sie za 3,5 tys...
Nic tylko kolejna kilinike u nas zakladac i ppbic konurencje cenami bo jak widac da się taniej niż 7-8 tys
-
nick nieaktualny4me to terwz ktora z nas pierwsza bo mamy ten sam termin
Koleżanka ktora ma na dzisiaj termin dostala wczoraj skierowanie na szpital i tak mi od rana dupe truje zebym przyjechala z symulacja ze zle sie czuje itp zebysmy razem rodzily , pogielo ją z deka . Mogla w domu siedziec a nie leciec na szpital skoro rozwarcia brak i skurcze ma na 30-50 %
Druga sprawa , slyszalam o przypadkach ze dziewczyny zeby wrobic faceta w ciaze prosza o sikanie kolezanki ciezarne ...
Dzisiaj od sąsiadki dostalam taka prośbę bo UWAGA !! Jej facet nalega na drugie a ona nie potrafi wytłumaczyć ze nie chce i bierze tabletki , nic w tym dziwnego skoro siedza na wynajmie w kawalerce z aneksem kuchennym z 3,5 letnim dzieckiem ktore nie ma wlasnego kąta i spi w łóżeczku . Ja to rozumiem a że koles nie potrafi , chyba chce sie polasic na tego tysiąca co pseudo rząd obiecuje -
Staraczka no jak Ty masz na 19 a ja na 18
przynajmniej tak jest na pierwszej stronie
Ja jakos nie czuje nic wiec pewnie jeszcze troche tu posiedzę w dwupaku. Niby nie musi byc objawów no ale takie mam przeczucie - za bardzo sie oszczędzałam i za dużo lekarz pakowal we mnie lekarstw podtrzymującychWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:04
-
nick nieaktualny4me wrote:Staraczka no jak Ty masz na 19 a ja na 18
przynajmniej tak jest na pierwszej stronie
Ja jakos nie czuje nic wiec pewnie jeszcze troche tu posiedzę w dwupaku. Niby nie musi byc objawów no ale takie mam przeczucie - za bardzo sie oszczędzałam i za dużo lekarz pakowal we mnie lekarstw podtrzymujących
Bo źle datę pierwszy lekarz wpisał z om
My dzisiaj jedziemy w trasę na polskie drogi
Moze wytrzesie mnie hehe -
Gratulacje dla wszystkich nowych Mamuś!
My dziś po pierwszym KTG..zapisały się dwa skurcze, szyjka zamknięta..następne KTG za tydzień.. Wkurza takie czekanie..a może dziś a może jutro..a może za tydzień.. Ale cóż..damy radę
Buziaki serdeczne.Kucykowa, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Jej ale tu cisza
Dziewczyny chwalić się co robicie dzisiaj na obiad
jak małż wróci z pracy wyskocze po zakupy i szukam inspiracji
Dzis wymyśliłam typowo po polsku bo ciągle cos kombinuje a o tradycyjnych potrawach zapominammlode ziemniaczki, mizeria i kotlety mielone ale w wersji fit bo z piekarnika
i z musztarda w srodku- dla mnie o wiele lepszy smak.
A wczoraj danie dla leniwych- podsmazam cebule z czosnkiem na patelni, dodaje pokrojonego lososia wędzonego na zimno, podlewam białym winem ( wczoraj bez), wlewam do tego jogurt naturalny ( w wersji oryginalnej byla smietana
) i na koniec pieprz do smaku, koniecznie kapary i świeży koperek. Gotujesz do tego makaron i taaaadam 15 min obiad gotowy czyli to co uwielbiam najbardziej- szybkie gotowanie, w prawie jednym garnku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:41
Anitka201 lubi tę wiadomość