WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą wiecie co... znów boli mnie kość ogonowa... zupełnie tak jak wcześniej w ciąży... myślicie, że tk może oznaczać ze te wszystkie kości w biodrach i w ogóle zaczynają się trochę schodzić?

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak sliczna córeczka :)

Mnie korcilo aby obejrzeć ten dokument na tvp2 ale zrezygnowalam z tego bo czułam że nie wszystkie historie będą zakończone happy endem .

Mam lekkie skurczybyki ale jest znosnie :)

Kucykowa, Gusiak lubią tę wiadomość

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Gusiak sliczna córeczka :)

Mnie korcilo aby obejrzeć ten dokument na tvp2 ale zrezygnowalam z tego bo czułam że nie wszystkie historie będą zakończone happy endem .

Mam lekkie skurczybyki ale jest znosnie :)
    Trzymam kciuki!!

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kolejnym mama rozpakowanym :-)

A my jutro zostajemy już sami w domku bo Maz musi do pracy iść na rano więc może będzie w domu po 16... Ale damy radę ;-)
    Jutro też mam pierwszą wizytę położnej w domu ciekawe co będzie mówić ...

Lady Savage lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka podziel sie skurczami.. :P
    U mnie cisza, chyba w depresje popadne jakas czekajac na ten porod

relgzbmhh8tsviez.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze bedac w szpitalu w ktorym chce rodzic polozna mnie zalamala bo mowi ze oddzial przepelniony i zebym sie nie zdziwila jak mnie zlapie ze mnie odesla..

relgzbmhh8tsviez.png
  • Pola Irene Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Pola Irene - czy naprawdę musiałaś?? Tyle razy było tu pisane, że nie chcemy tego czytać. Wystarczy, że Paulinek napisała, żeby nie oglądać i dla mnie to był wystarczająco jasny komunikat, ale nie tak bezpośredni.

...

Dziewczyny strasznie przepraszam, głupia idiotka ze mnie. Dopiero jak wcisnęłam na wyślij to mi przyszło do głowy, że to całkowicie nie na miejscu. Nowa jestem na forum i jakoś zabrakło mi obycia i wrażliwości. Jeszcze raz przepraszam.

17u9df9hyjbnpcim.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona, Gusiak śliczne dziewczynki macie. Teraz ważne by rosły zdrowo.

Ja zaliczyłam w końcu obiad :-) A mała śpi jeszcze w foteliku i aż szkoda mi jej ruszać ale zaraz musze budzić bo czas na kąpiel.

Wiaraczynicuda zazdroszczę :-). U nas coś w tym tygodniu się wszystko pochrzanilo i z spaniem i jedzeniem.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola spokojnie , mi tez sie zdarzyło wnieść na wątek smutki innych kobiet .

Poszłam pod prysznic i glutek wypłynął malutki ale bez krwi , wgl cos mnie na wymioty zaczęło brać aż sie odbiło i wyplulam w prysznicu

Pola Irene lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlansie u mnie wczoraj na porodowce kolejka! Oddzial przepelniony i dlatego wypisali wczoraj a nie dzis. I chyba cale sCzescie!!! Bo umarlabym tam z tym nawalem a w domu cos sie kombinuje

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka moze sie zmiescisz w 40;)albo zaczniesz 50! Kciuki!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D

Mowisz przepełnione haha koleżanka co od wczoraj leży to pisała ze duzo jest dziewczyn do rozpakowania , zaczęłam się śmiać że grudzień był na bogato w sensie przytulanek ze teraz taki nawal jest hahaha

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to już nie minęło 50?? przecież dzisiaj było tyle info, a NANCY biedna nie zdążyła jeszcze uzupełnić

Carolline lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chyba minęło :)
    Nie szkodzi .

Ps nie skumalam tych 40 - 50 dopiero madzia uświadomiłas o co chodzi haha

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Dokładnie tak jest. Dziś rano R przed wyjściem zrobił mi śniadanie bo tak to 13-14 jest normą. A na obiad juz czasu brak. Teraz moja kochana córeczka leży w bujaku i ja sam buja wiec moje ręce w końcu odpoczywają. Ale już sił brak na co kolwiek. Napiła bym się kawy ale już jest za późno :-/
    Dlatego ja na razie pije inke. Mogę ja pić o każdej porze dnia i nocy, kiedy tylko mi się zachce :D I zamowilam sobie u męża piwko pszeniczne bez alkoholowe. :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita a to nie było tak że pierw kroplowka jak nie działa to kolejny dzien przerwy i na nastepny wzowione ?
    Trzymam kciuki oczywiście i na pewno Anastazja jak się pojawi na świecie to wszystko ci wynagrodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 no nie wiem jak długo będzie taka grzeczna :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja to przezywam kryzys obiadowy i juz nie wiem co robic :/
    Dzis wymyśliłam typowo po polsku bo ciągle cos kombinuje a o tradycyjnych potrawach zapominam ;) mlode ziemniaczki, mizeria i kotlety mielone ale w wersji fit bo z piekarnika ;) i z musztarda w srodku- dla mnie o wiele lepszy smak.
    A wczoraj danie dla leniwych- podsmazam cebule z czosnkiem na patelni, dodaje pokrojonego lososia wędzonego na zimno, podlewam białym winem ( wczoraj bez :( ), wlewam do tego jogurt naturalny ( w wersji oryginalnej byla smietana ;) ) i na koniec pieprz do smaku, koniecznie kapary i świeży koperek. Gotujesz do tego makaron i taaaadam 15 min obiad gotowy czyli to co uwielbiam najbardziej- szybkie gotowanie, w prawie jednym garnku ;)
    Lubie szybkie i fajne dania :-) przepis na makaron z łososiem zapisany. Zrobię go jak młody skończy miesiąc i będę wtedy wprowadzała wszystkie składniki. Właśnie łosoś fajnie się komponuje z kaparami. Często robie takiego miska na kanapce :-)

4me lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i nadeszła chwila kiedy na wadze mam 20 kg mniej..kurde martwi mnie to i jeśli spadki będą do przyszłego tygodnia to odwiedzam moja dietetyczkę.
    Zakupy tez przekładam na za tydzień bo ma być jakaś większą akcja rabatowa (z gazeta TWÓJ STYL).

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już w szpitalu sie zameldowalam i pozostalo czekać na jutro na cc. Mam nadzieję, że zdążą zrobić bo podobno jest opóźnienie z dzisiaj kilka dziewczyn i to one zaczynają jutro. Jakoś nie widzi mi się zostać na weekend i czekac do poniedziałku.. ogólnie to jakoś tak mi szkoda może i głupio, że nie będę wiedziała co to są te straszne skurcze ani nie odejdą mi nagle wody.. chyba jakiś kryzys mnie łapie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:06

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ