Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje kolejnym mama rozpakowanym
A my jutro zostajemy już sami w domku bo Maz musi do pracy iść na rano więc może będzie w domu po 16... Ale damy radę
Jutro też mam pierwszą wizytę położnej w domu ciekawe co będzie mówić ...Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Pola Irene - czy naprawdę musiałaś?? Tyle razy było tu pisane, że nie chcemy tego czytać. Wystarczy, że Paulinek napisała, żeby nie oglądać i dla mnie to był wystarczająco jasny komunikat, ale nie tak bezpośredni.
...
Dziewczyny strasznie przepraszam, głupia idiotka ze mnie. Dopiero jak wcisnęłam na wyślij to mi przyszło do głowy, że to całkowicie nie na miejscu. Nowa jestem na forum i jakoś zabrakło mi obycia i wrażliwości. Jeszcze raz przepraszam. -
Aldona, Gusiak śliczne dziewczynki macie. Teraz ważne by rosły zdrowo.
Ja zaliczyłam w końcu obiadA mała śpi jeszcze w foteliku i aż szkoda mi jej ruszać ale zaraz musze budzić bo czas na kąpiel.
Wiaraczynicuda zazdroszczę. U nas coś w tym tygodniu się wszystko pochrzanilo i z spaniem i jedzeniem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Dokładnie tak jest. Dziś rano R przed wyjściem zrobił mi śniadanie bo tak to 13-14 jest normą. A na obiad juz czasu brak. Teraz moja kochana córeczka leży w bujaku i ja sam buja wiec moje ręce w końcu odpoczywają. Ale już sił brak na co kolwiek. Napiła bym się kawy ale już jest za późno
I zamowilam sobie u męża piwko pszeniczne bez alkoholowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Ja to przezywam kryzys obiadowy i juz nie wiem co robic
Dzis wymyśliłam typowo po polsku bo ciągle cos kombinuje a o tradycyjnych potrawach zapominammlode ziemniaczki, mizeria i kotlety mielone ale w wersji fit bo z piekarnika
i z musztarda w srodku- dla mnie o wiele lepszy smak.
A wczoraj danie dla leniwych- podsmazam cebule z czosnkiem na patelni, dodaje pokrojonego lososia wędzonego na zimno, podlewam białym winem ( wczoraj bez), wlewam do tego jogurt naturalny ( w wersji oryginalnej byla smietana
) i na koniec pieprz do smaku, koniecznie kapary i świeży koperek. Gotujesz do tego makaron i taaaadam 15 min obiad gotowy czyli to co uwielbiam najbardziej- szybkie gotowanie, w prawie jednym garnku
przepis na makaron z łososiem zapisany. Zrobię go jak młody skończy miesiąc i będę wtedy wprowadzała wszystkie składniki. Właśnie łosoś fajnie się komponuje z kaparami. Często robie takiego miska na kanapce
4me lubi tę wiadomość
-
Ja też już w szpitalu sie zameldowalam i pozostalo czekać na jutro na cc. Mam nadzieję, że zdążą zrobić bo podobno jest opóźnienie z dzisiaj kilka dziewczyn i to one zaczynają jutro. Jakoś nie widzi mi się zostać na weekend i czekac do poniedziałku.. ogólnie to jakoś tak mi szkoda może i głupio, że nie będę wiedziała co to są te straszne skurcze ani nie odejdą mi nagle wody.. chyba jakiś kryzys mnie łapie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:06