Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka gratulacje! Dochodz teraz do siebie
Tak patrzę to wbilyscie się idealnie w termini jaka dużą dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 23:46
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sensie, że taki od razu wyjęty z brzuszka?
Bo mnie od razu mała na sali w samej pieluszce położyli na brzuszku, bo zaznaczalam ze chce mieć kontakt skóra do skóry
ps. To u Was dziś dziewczyny pewnie będzie bezsenna noc...
Ja po porodzie zasnęłam może ja dwie godziny... dobrze, że w pokoju miałam fajna babkę to obie tak cala noc plotkowalysmy -
Julita masz po prostu cudowna i zdolna córeczkę, dlatego tak szybko sobie poradziła z ciągnięciem cyca
Właśnie mnie też blokada zaczęła odchodzić juz jakoś po 3 godzinach, ale jak podnosiłam głowę to troszkę mi się kręciło... w nocy jak dasz rade to staraj się powoli przekręcac na boki (zresztą pewnie położne tez o tym mówiły) ponoć jutro będzie łatwiej wstać... aczkolwiek jak dla mnie ta pionizacja to nic strasznego, jak tylko dowiedziałam się, że mogę wstać to wstalam i poszłam sama bez problemu do toalety i później pod prysznic
Zobaczysz, ze wychodząc po jutrze do domu w ogóle prawie nie będziesz czuła, że jesteś po porodziejulita lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mamusiek
no Staraczko całe szczęście że pojechałas do szpitala. Dobrze ze juz malutka jest z Tobą.
Julita a Ty po 2 dniach podoba jesteś pewnie nieźle wymeczona. Dziewczyny życzę szybkiego powrotu do domujulita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej , co sspital to inaczej albo niewiem jakas roznica w tej operacji .
Opatrunek juz zdjety szwów 12 i beda zdjete w domu jak polozna przyjdzie .
Nocka spokojna mała ze mna była a raczej na mnie wiec spanie na czuwaniu mialam , jak karmilam chwile po 23 tak do terqz nic , zaraz bede wstawac to zerkne kapturki bo na szpitalu sa a ja nie kupilam , babka mowila ze ciezko zlapac malej cyca -
Dzien dobry:)
Gratulacje dla nowych MamusiJestescie dzielne!
My chyba dzis wyjdziemy do domku!!))
Ola pije teraz sporo,dzis 2 godz na cycku. Mnie bola szwy po kleszczach,ale daje rade,mam mobilizacje:)
Dla takich Kruszynek przetrwa sie wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 07:18
adzia, Misi@, Gusiak, skabarka lubią tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c4679ff8516.jpg
Proszę juz sie cieszyMisi@, Gusiak, Dominka92, Lilla My, adzia, Anitka201, la_lenka, kasig, agatka196, Pola Irene, skabarka, Czarna_88, Lady Savage, Kasiarzynka, Bruma, snoopy_etka, monaaa85, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c4679ff8516.jpg
Proszę juz sie cieszy
Zastanawialas się czy po tej zgadze która Cię meczyla, malutka będzie miała włoski. A tu proszę śliczny kochany aniołek z blad wloskami. ☺ -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Julita gratulacje i witaj w klubie 18stki
Moje dziecko tez przyszło przez cc tętno jednak spadało , wisi mi na cycku ale cos stolowa jej nie pasuje
A tak sie bronilam przed cc , grunt ze jest z nami .