Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ile tygodni po porodzie idziesz na wizyte?

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Agatka ile tygodni po porodzie idziesz na wizyte?
    Mozajka byłam już u jednego na luxmed bo chciałam tabletki anty i było to 3 tygodnie po. A teraz do mojego dr idę po pełnych 6 tygodniach.

Wiem ze nie powinno się nic kupować bo to ich praca. Dużo przeszliśmy przed tą ciąża i on jedyny się nami zajął jak należy. Sam mój Rafał mówi że może byśmy mu kupili taki kosz w podziekowaniu. I właśnie potrzebuje opini czy wypada?

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja tak samo chcę coś swojemu gin kupić też za opiekę w czasie jak i po porodzie przychodził i pytał się co u mnie itp. Mi na wypisie kazali po dwoch tygodniach przyjść do swojego ginekologa, a chcemy mu dać jakiś alkohol np whisky.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy właśnie witamilek, kupiliśmy po skończeniu pierwszego opakowania twist-offów i jest różnica. Na twist-off specjalnie nie narzekałam, ale teraz jest bajka, psik i już :)

Doczytałam, że macie problem z otwieraniem twist-offów - łapiecie jedną ręką za kapsułkę, drugą za tę odstającą końcówkę i ukręcacie delikatnie, żeby nie wylać zawartości. Bez problemu się otwiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka - reklamować;) pisz do nich na fb i pewnie każą odesłać i naprawią porządnie;) u mnie się nic nie stało póki co, a np z poduszki na fotel korzystam ciągle

ja byłam dzisiaj na KTG, ale w Świdnicy - w Wałbrzychu jak dzwoniłam powiedzieli, że samego KTG nie zrobią od razu zostawią w szpitalu :o a mi się nie uśmiechało przez tydzień czy dwa leżeć bez sensu

KTG ok, mała tętno w normie, jakieś marne skurczyki po 40%, ale teraz jestem spokojna i mogę cierpliwie czekać;)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Kucykowa to minie, mi Olek strasznie płakał przy przewijaniu i przy kąpieli, aż mi się serce krajało, ale to trwało raptem kilka dni, może z 4 -5, teraz się już przyzwyczaił do tych czynności i jest bardzo spokojniutki, nawet nie jęknie. Tak więc pewnie u Ciebie będzie podobnie
    Dziekuje,Kochana! Wstrzelilas we mnie nadzieje :)

kasig lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pare razy twist off niestsety wpadl malemu do buzi. Dlatergo kupilam juz z kranikiem nakraplane, juvit D.

Od kiedy vit d podajecie, od 2 tyg?

Staraczka ja mam tragedie z sutkami tez, nawet nie wiem jakby dziecvko mialo zlapac.ale to juz nie moj problem, piersi robia sie miekkie,i lada dzien po laktacji.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mąż wczoraj kupil bobotic na kolki... z tym, ze na opakowaniu jest napisane ze można stosować od 28 dnia...Nadia ma dopiero 11 i teraz nie wiem... podać dziecku jak się męczy, czy lepiej nie?

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka witaminę D podaje od urodzenia ... do te od 8 doby witaminę K
    (Chociaż K chyba się nie daje jeśli Ty karmisz maleństwo tylko mm)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• diatomka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka mi opuchlizna z nog zeszla tydz po cc, zaznaczam ze w ciazy nie puchlo mi nic dopiero po porodzie

Adzia jak malutk . zz katarem? Zlapala biedna od kogos?

Ona uff dzieki ze napisalas! Wlasnie moja wody pic nie umie! Co zrobi lyk to butle zabieram i za chwile nastepny lyk. Inaczej zawsze sie zakrztusi.,ale mecza ja straszne czkawki! Dzis ladnie wypila 90, slixznie odbila i co? Dostala czkawke ale taka straszn,a ze po 20 minutach wymiotowala wszystkim z brzuszka... Gdyby nie czkawka nie ma problemu. A karmimy sie Nan.

Mam wrazenie ze po cc polog jest znikomy w stosunkundo sn;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Gusiak K nie podaje.,

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak to moze zmniejsz dawke jak sie tak mocno meczy?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Gusiak to moze zmniejsz dawke jak sie tak mocno meczy?

Ale czego zmniejszyć dawke?

zapomniałam dopisać, ze ten bobotic to na bolacy brzuszek.... i teraz nie wiem czy mogę to podać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:55

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• diatomka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak tego boboticu

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak a próbowałaś masować brzuszek lub jeszcze polecają ciepłe okłady.

Paulinek dziękuje. Właśnie do nich napisałam razem z zdjęciem ciekawe kiedy odpiszą.

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Gusiak tego boboticu

Tylko o takie twist off kapsułki na ból brzuszka.... a widzę jak się biedna meczy od nocy...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka próbowałam masować, nosić, podtrzymywać nóżki przy brzuszku i niby co jakiś czas cos tam idzie jakiś baczek, ale biedna meczy się zaraz dalej...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Agatka próbowałam masować, nosić, podtrzymywać nóżki przy brzuszku i niby co jakiś czas cos tam idzie jakiś baczek, ale biedna meczy się zaraz dalej...
    No to faktycznie. A espumisan? lub może Herbatka z kopru. Tak troszeczkę

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    My używamy właśnie witamilek, kupiliśmy po skończeniu pierwszego opakowania twist-offów i jest różnica. Na twist-off specjalnie nie narzekałam, ale teraz jest bajka, psik i już :)

Doczytałam, że macie problem z otwieraniem twist-offów - łapiecie jedną ręką za kapsułkę, drugą za tę odstającą końcówkę i ukręcacie delikatnie, żeby nie wylać zawartości. Bez problemu się otwiera.
    Taa, a potem okazuje sie, że w miejscu ukrecenia kapsułka się zlepiła i całość leci pod ciśnieniem i ściana wygląda tak (wykonanie mój mąż) ;)
    aAQkYJt.jpg

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    No to faktycznie. A espumisan? lub może Herbatka z kopru. Tak troszeczkę

Nie mam w domu... ale już napisałam do męża, zeby zakupił wracając z pracy... tyle, ze musimy wytrzymać jakoś do 18...
    kurde no tak mi szkoda tej mojej malutkiej, że się tak meczy...=(

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 2440 2441 2442 2443 2444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ