Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mozjaka wrote:Agatka ile tygodni po porodzie idziesz na wizyte?
Wiem ze nie powinno się nic kupować bo to ich praca. Dużo przeszliśmy przed tą ciąża i on jedyny się nami zajął jak należy. Sam mój Rafał mówi że może byśmy mu kupili taki kosz w podziekowaniu. I właśnie potrzebuje opini czy wypada? -
Agatka ja tak samo chcę coś swojemu gin kupić też za opiekę w czasie jak i po porodzie przychodził i pytał się co u mnie itp. Mi na wypisie kazali po dwoch tygodniach przyjść do swojego ginekologa, a chcemy mu dać jakiś alkohol np whisky.
-
nick nieaktualnyMy używamy właśnie witamilek, kupiliśmy po skończeniu pierwszego opakowania twist-offów i jest różnica. Na twist-off specjalnie nie narzekałam, ale teraz jest bajka, psik i już
Doczytałam, że macie problem z otwieraniem twist-offów - łapiecie jedną ręką za kapsułkę, drugą za tę odstającą końcówkę i ukręcacie delikatnie, żeby nie wylać zawartości. Bez problemu się otwiera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:14
-
nick nieaktualnyagatka - reklamować
pisz do nich na fb i pewnie każą odesłać i naprawią porządnie;) u mnie się nic nie stało póki co, a np z poduszki na fotel korzystam ciągle
ja byłam dzisiaj na KTG, ale w Świdnicy - w Wałbrzychu jak dzwoniłam powiedzieli, że samego KTG nie zrobią od razu zostawią w szpitalu :o a mi się nie uśmiechało przez tydzień czy dwa leżeć bez sensu
KTG ok, mała tętno w normie, jakieś marne skurczyki po 40%, ale teraz jestem spokojna i mogę cierpliwie czekać -
kasig wrote:Kucykowa to minie, mi Olek strasznie płakał przy przewijaniu i przy kąpieli, aż mi się serce krajało, ale to trwało raptem kilka dni, może z 4 -5, teraz się już przyzwyczaił do tych czynności i jest bardzo spokojniutki, nawet nie jęknie. Tak więc pewnie u Ciebie będzie podobnie
kasig lubi tę wiadomość
Córcia
-
Mi pare razy twist off niestsety wpadl malemu do buzi. Dlatergo kupilam juz z kranikiem nakraplane, juvit D.
Od kiedy vit d podajecie, od 2 tyg?
Staraczka ja mam tragedie z sutkami tez, nawet nie wiem jakby dziecvko mialo zlapac.ale to juz nie moj problem, piersi robia sie miekkie,i lada dzien po laktacji.
-
Moka mi opuchlizna z nog zeszla tydz po cc, zaznaczam ze w ciazy nie puchlo mi nic dopiero po porodzie
Adzia jak malutk . zz katarem? Zlapala biedna od kogos?
Ona uff dzieki ze napisalas! Wlasnie moja wody pic nie umie! Co zrobi lyk to butle zabieram i za chwile nastepny lyk. Inaczej zawsze sie zakrztusi.,ale mecza ja straszne czkawki! Dzis ladnie wypila 90, slixznie odbila i co? Dostala czkawke ale taka straszn,a ze po 20 minutach wymiotowala wszystkim z brzuszka... Gdyby nie czkawka nie ma problemu. A karmimy sie Nan.
Mam wrazenie ze po cc polog jest znikomy w stosunkundo sn;) -
diatomka wrote:Gusiak to moze zmniejsz dawke jak sie tak mocno meczy?
Ale czego zmniejszyć dawke?
zapomniałam dopisać, ze ten bobotic to na bolacy brzuszek.... i teraz nie wiem czy mogę to podać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:55
-
Gusiak wrote:Agatka próbowałam masować, nosić, podtrzymywać nóżki przy brzuszku i niby co jakiś czas cos tam idzie jakiś baczek, ale biedna meczy się zaraz dalej...
-
Sigma wrote:My używamy właśnie witamilek, kupiliśmy po skończeniu pierwszego opakowania twist-offów i jest różnica. Na twist-off specjalnie nie narzekałam, ale teraz jest bajka, psik i już
Doczytałam, że macie problem z otwieraniem twist-offów - łapiecie jedną ręką za kapsułkę, drugą za tę odstającą końcówkę i ukręcacie delikatnie, żeby nie wylać zawartości. Bez problemu się otwiera.
-
agatka196 wrote:No to faktycznie. A espumisan? lub może Herbatka z kopru. Tak troszeczkę
Nie mam w domu... ale już napisałam do męża, zeby zakupił wracając z pracy... tyle, ze musimy wytrzymać jakoś do 18...
kurde no tak mi szkoda tej mojej malutkiej, że się tak meczy...