Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOni daja , rano przychodzą kąpiel ( dziwne ze rano , dzisiaj chcialy kapac nie zgodzilam sie bo wychodze i nie chce zeby chora byla )monaaa85 wrote:Mamusie już rozpakowane..a te witaminki to zabrać ze sobą do szpitala...czy w szpitalu na długość pobytu to oni mojej dzidzi dadzą?
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja... dziś mam stresa, bo czeka mnie ostatnia wizyta u prowadzącego i ciekawe, czy dostanę skierowanie na oddział...
Mam pytanie do mam już karmiących
Jak myślicie, coś takiego (kamizelka do karmienia) może się przydać?
http://allegro.pl/kamizelka-do-karmienia-piersia-l-42-44-pod-bluzke-i5664365360.html
Dodam, że ja nie mam prawie wcale koszulek ani koszul rozpinanych w biuście i też nie za bardzo lubię w takich chodzić
-
Polecam Bavarie Wit. Bavaria ma atestowany sposób filtracji alkoholu i faktycznie, jako jedno z niewielu piw na rynku ma 0%!Paulinek wrote:adzia a masz nawilżacz powietrza? ja mam problemy z zatokami i jak się zaczyna taka pogoda to wtedy robi się więcej tej wydzieliny przez suche powietrze itp. Może to by trochę profilaktycznie pomagało?
Anitka to lepsza Bavaria bo ma 0,0%
a karmi jednak ma 0,5% i odradzają
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Ja te kapsułki twist off odgryzam i wyciskam... jak dla mnie są całkiem spoko

mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde?
Ja mam lekkie zgrubienie w jednym z końców, wyczuwalne palcem ale nad blizną i podobno to normalne, jakieś szwy na powięzi (pod skórą), czy cuś
Konsultowałam to z lekarzem, a i ostatnio położna też oglądała i powiedziała to samo. Za parę tygodni będzie podobno już ok.
Moja blizna ogólnie to cienka różowa linia, nie chwaląc się - pięknie wygląda.
Widać, że szył mnie profesjonalista
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja w taki sposób wykorzystuje zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, bez problemu daje się je ściągnąć w dół na czas karmienia. Muszę kupić sobie takich więcej, bo to najwygodniejszy sposób na publiczne karmienie, można każdą bluzkę na wierzch założyć,a po nerach nie ciągnie.snoopy_etka wrote:Witam się i ja... dziś mam stresa, bo czeka mnie ostatnia wizyta u prowadzącego i ciekawe, czy dostanę skierowanie na oddział...
Mam pytanie do mam już karmiących
Jak myślicie, coś takiego (kamizelka do karmienia) może się przydać?
http://allegro.pl/kamizelka-do-karmienia-piersia-l-42-44-pod-bluzke-i5664365360.html
Dodam, że ja nie mam prawie wcale koszulek ani koszul rozpinanych w biuście i też nie za bardzo lubię w takich chodzić
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Na zdjęciu szwów polozna mi powiedziała, że te zgrubienia to szwy podskorne i tak ma być. One się dość dlugo rozpuszczaja, ale w koncu znikną.Gusiak wrote:Ja te kapsułki twist off odgryzam i wyciskam... jak dla mnie są całkiem spoko

mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde? -
Cześć dziewczyny,tak się wtrące na temat karmi-miejcie swiadomość ze ono zawiera alkohol,w piwie laktacje pobudza słód jęczmienny,jest dostępny na rynku suplement słodowy dla mam karmiących nazywa sie Femaltiker i jest do kupienia w rossmanie i działa jak szalony
-
la_lenka wrote:Ja w taki sposób wykorzystuje zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, bez problemu daje się je ściągnąć w dół na czas karmienia. Muszę kupić sobie takich więcej, bo to najwygodniejszy sposób na publiczne karmienie, można każdą bluzkę na wierzch założyć,a po nerach nie ciągnie.

Dzięki
Na to nie wpadłam, a to rzeczywiście lepszy pomysł niż wydawanie kasy na coś, co się więcej nie przyda
-
Dzięki dziewczyny, czyli takie zgrubienie na ranie to nic nie pokojacego i tak powinno być?

Niby za 4 tygodnie mam konsultacje, a i przy sciagnieciu szwu lekarz powiedział ze jest trochę opuchnieta, ponoc to się wchlonie i rozejdzie, ale wolalam się upewnić
Boooooze dziś od rana cały czas wisimy na cycu... moje dziecko ewidentnie potrzebuje mojej bliskości... zdąży ładnie zasnąć kiedy się przytula i jak tylko próbuje Ją odłożyć to oczy w 5 zł koniec spania i znów zaczyna się prezyc... echhh... zostałam uziemiona na kanapie z małym chrabaszczem na brzuchu
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam które używają kapturki do karmienia. Są takie które się trzymają piersi "przykleja " ?
-
Moja jest taka wypukła, jakby taki wałek :pGusiak wrote:Ja te kapsułki twist off odgryzam i wyciskam... jak dla mnie są całkiem spoko

mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde? -
I ja przyjeta na oddzial

Tyle dzieciaczkow tu jest,dra sie w nieboglosy
a jakie sliczne,takie malutkie.. Ah 
Porobili mi badania,krew,jakies wymazy i czekamy co dalej
Na ktg skurcz jeden siegnal tylko do 50 a tak to jakies smieszne liczby 10-20
Mam nadzieje ze niedlugo cos sie zacznie dziac
I leze sama na sali i bardzi mi to odpowiada
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Moja bawiła się od 9. Trochę wsadziłam ją do bujaka bym mogła naszykować obiad i tak fajnie sama się bawiła że aż miło. Teraz dostała cyca i śpi a ja mam czas dla siebie.
Moja blizna ma miejscami takie zgrubienia i też słyszałam że tak bywa. Ale z jednej strony jest jeszcze opuchnieta.
Właśnie zarejestrowałam się do mojego gin. I idąc na wizytę chciałabym mu kupić coś w podziękowaniu za opiekę, za to że tak nami się zajął, był na każde skinienie, za ciepło i spokoj oraz za nasze szczęście. Myślicie że wypada? Jeżeli tak to co?
Paulinek wiesz ze rogal do karmienia mi się popruł na szwie. Użyłam go może z 3 razy bo większość czasu karmiłam na leżąco a wczoraj go wyciągam do karmienia i dupa. I teraz nie wiem czy to reklamować czy po prostu sama zażyć. -
Ja uważam, ze nie powinno sie nic kupować, ale mozna na przykład kartkę z podziękowaniami dać. Nie wiem jak to jest w Pl, ale tu sie nagminnie robi i daje. Wrzuć w Google takkekort baby jakby co. Nie jest zobowiązujące dla obdarowanego a to miły gest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:54