Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonaaa85 wrote:Mamusie już rozpakowane..a te witaminki to zabrać ze sobą do szpitala...czy w szpitalu na długość pobytu to oni mojej dzidzi dadzą?
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja... dziś mam stresa, bo czeka mnie ostatnia wizyta u prowadzącego i ciekawe, czy dostanę skierowanie na oddział...
Mam pytanie do mam już karmiącychJak myślicie, coś takiego (kamizelka do karmienia) może się przydać?
http://allegro.pl/kamizelka-do-karmienia-piersia-l-42-44-pod-bluzke-i5664365360.html
Dodam, że ja nie mam prawie wcale koszulek ani koszul rozpinanych w biuście i też nie za bardzo lubię w takich chodzić
-
Paulinek wrote:adzia a masz nawilżacz powietrza? ja mam problemy z zatokami i jak się zaczyna taka pogoda to wtedy robi się więcej tej wydzieliny przez suche powietrze itp. Może to by trochę profilaktycznie pomagało?
Anitka to lepsza Bavaria bo ma 0,0%a karmi jednak ma 0,5% i odradzają
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Ja te kapsułki twist off odgryzam i wyciskam... jak dla mnie są całkiem spoko
mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde?
Ja mam lekkie zgrubienie w jednym z końców, wyczuwalne palcem ale nad blizną i podobno to normalne, jakieś szwy na powięzi (pod skórą), czy cuśKonsultowałam to z lekarzem, a i ostatnio położna też oglądała i powiedziała to samo. Za parę tygodni będzie podobno już ok.
Moja blizna ogólnie to cienka różowa linia, nie chwaląc się - pięknie wygląda.
Widać, że szył mnie profesjonalista
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
snoopy_etka wrote:Witam się i ja... dziś mam stresa, bo czeka mnie ostatnia wizyta u prowadzącego i ciekawe, czy dostanę skierowanie na oddział...
Mam pytanie do mam już karmiącychJak myślicie, coś takiego (kamizelka do karmienia) może się przydać?
http://allegro.pl/kamizelka-do-karmienia-piersia-l-42-44-pod-bluzke-i5664365360.html
Dodam, że ja nie mam prawie wcale koszulek ani koszul rozpinanych w biuście i też nie za bardzo lubię w takich chodzićsnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Ja te kapsułki twist off odgryzam i wyciskam... jak dla mnie są całkiem spoko
mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde? -
Cześć dziewczyny,tak się wtrące na temat karmi-miejcie swiadomość ze ono zawiera alkohol,w piwie laktacje pobudza słód jęczmienny,jest dostępny na rynku suplement słodowy dla mam karmiących nazywa sie Femaltiker i jest do kupienia w rossmanie i działa jak szalony
-
la_lenka wrote:Ja w taki sposób wykorzystuje zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, bez problemu daje się je ściągnąć w dół na czas karmienia. Muszę kupić sobie takich więcej, bo to najwygodniejszy sposób na publiczne karmienie, można każdą bluzkę na wierzch założyć,a po nerach nie ciągnie.
DziękiNa to nie wpadłam, a to rzeczywiście lepszy pomysł niż wydawanie kasy na coś, co się więcej nie przyda
-
Dzięki dziewczyny, czyli takie zgrubienie na ranie to nic nie pokojacego i tak powinno być?
Niby za 4 tygodnie mam konsultacje, a i przy sciagnieciu szwu lekarz powiedział ze jest trochę opuchnieta, ponoc to się wchlonie i rozejdzie, ale wolalam się upewnić
Boooooze dziś od rana cały czas wisimy na cycu... moje dziecko ewidentnie potrzebuje mojej bliskości... zdąży ładnie zasnąć kiedy się przytula i jak tylko próbuje Ją odłożyć to oczy w 5 zł koniec spania i znów zaczyna się prezyc... echhh... zostałam uziemiona na kanapie z małym chrabaszczem na brzuchu
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam które używają kapturki do karmienia. Są takie które się trzymają piersi "przykleja " ?
-
mam pytanie do mam po cięciu... wasze blizny tez są takie jakby 'wystające', w sensie jakby spuchniete i twarde? -
I ja przyjeta na oddzial
Tyle dzieciaczkow tu jest,dra sie w nieboglosya jakie sliczne,takie malutkie.. Ah
Porobili mi badania,krew,jakies wymazy i czekamy co dalej
Na ktg skurcz jeden siegnal tylko do 50 a tak to jakies smieszne liczby 10-20
Mam nadzieje ze niedlugo cos sie zacznie dziac
I leze sama na sali i bardzi mi to odpowiadamonaaa85 lubi tę wiadomość
-
Moja bawiła się od 9. Trochę wsadziłam ją do bujaka bym mogła naszykować obiad i tak fajnie sama się bawiła że aż miło. Teraz dostała cyca i śpi a ja mam czas dla siebie.
Moja blizna ma miejscami takie zgrubienia i też słyszałam że tak bywa. Ale z jednej strony jest jeszcze opuchnieta.
Właśnie zarejestrowałam się do mojego gin. I idąc na wizytę chciałabym mu kupić coś w podziękowaniu za opiekę, za to że tak nami się zajął, był na każde skinienie, za ciepło i spokoj oraz za nasze szczęście. Myślicie że wypada? Jeżeli tak to co?
Paulinek wiesz ze rogal do karmienia mi się popruł na szwie. Użyłam go może z 3 razy bo większość czasu karmiłam na leżąco a wczoraj go wyciągam do karmienia i dupa. I teraz nie wiem czy to reklamować czy po prostu sama zażyć. -
Ja uważam, ze nie powinno sie nic kupować, ale mozna na przykład kartkę z podziękowaniami dać. Nie wiem jak to jest w Pl, ale tu sie nagminnie robi i daje. Wrzuć w Google takkekort baby jakby co. Nie jest zobowiązujące dla obdarowanego a to miły gest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:54