Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJakim trzeba byc bezmozgowcem zeby w nocy okno otwierac !!
Obudziłam sie bo mleko małej dac , słyszę cos jak traktorek a to jej mała i jej plucka a czemu ? Bo szanownej mamusi bylo gorąco i postanowila uchylic okno !!
Odrazu zamknęłam bo moja nie jest opatulona jak na zimę w gruby koc .
Az jej rano powiem -
Coś moja mała jest dziś jakoś marudna w nocy... niby zasypia i w ogóle, ale zaraz się budzi... chyba ma też lekko zatkany nosek i może to Jej przeszkadza w śnie... z drugiej strony co się przebudzi to znów się prezy i od razu do cyca jakby była głodna... echhh... juz sama nie wiem co Jej dolega...
Za to wiem, że ja jutro będę pewnie jak zoombie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 03:52
-
Gusiak Zoombie to będzie nasze drugie imię
My też się cycowałysmy i panienka się najadła a teraz skrzypi w łóżeczku.Śmiać mi się z niej bo to śmieszne jest to skrzypienie i takie przeciąganie się z dziwnymi odgłosami. I zaczęła mi tak łapczywie jeść że aż ulewa.
-
Dzisiaj będę musiała znowu się przejść z Lenką do lekarza, bo widzę że sama toaleta noska nie wystarczy. Znów jest problem z kp, nie chce ciągnąć przez ten zapchany nos. Niech orzepisze jakieś kropelki, bo z tego zwykłego kataru zrobił się już ropny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ciesz się spokojem hehe , jest 6 każdy wypoczety wstaje a ja mam ochotę iść spać
jeszcze nie dawno sama chcialas byc zmęczona
Zreszta co to za spokoj- jak pol nocy człowieka boli krzyż, drugie pol brzuch a jak nie boli to budzisz sie co pol godziny przy obrocie bo inaczej odleżynytaki wypoczynek to ja dziekuje
juz bym wolała miec małego ze sobą, parcie za sobą
i nie martwic sie o każdy brak ruchu bo ostatnio chłopak się bardziej leniwy zrobil
Jutro mam wizytę- jestem strasznie ciekawa czy w ogóle się tam cos ruszyloPaulinek, Anitka201, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHyhy a ja to w tym momencie nie wiem co bylo lepsze , pakunek w brzuchu czy obok mnie wrzeszcacy maluch wysysajacy moją energię
Wcale nie tak dawno chciałam ją mieć3dbi temu hehe
Ogólnie bylo by super gdybym miala pokarm a tak na mm i to mnie troche frustruje -
Jezu nie mam jeszcze dziecka a tez sie czuje jak zoombie, i to za sprawa mojej suni. Biedna czuje chyba ze ide do szpitala bo 3 razy w nocy narobila mi pod lozeczko
potem chodzila po pokoju,do mnie wskakiwala tulila sie.. No masakra. M w trasie,ja do szpitala to czuje juz biedna chyba
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Hej
Staraczka bedziesz miala pokarm, w poprzedniej ciazy mialam w 5 dobie a ateraz w 4 ssie pojawil. No ale mi to akurat zbedne;) odliczam dni kiedy minie.
Tez nie mam parcia na kp ale chociaż do miesiąca bym chciała -
Staraczka23 wrote:Dzisiaj wychodzimy to bawarke spróbuje , orientujesz sie ile razy to sie pije na dzien ?
Tez nie mam parcia na kp ale chociaż do miesiąca bym chciałakup sobie kilka piw karmi. Piwo pobudza laktacje. Do tego herbatka na laktacje i tak myślę że bez tych specyfikow do 2 dni będziesz miała nawal
-
nick nieaktualnyadzia a masz nawilżacz powietrza? ja mam problemy z zatokami i jak się zaczyna taka pogoda to wtedy robi się więcej tej wydzieliny przez suche powietrze itp. Może to by trochę profilaktycznie pomagało?
Anitka to lepsza Bavaria bo ma 0,0%a karmi jednak ma 0,5% i odradzają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 08:03
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:adzia a masz nawilżacz powietrza? ja mam problemy z zatokami i jak się zaczyna taka pogoda to wtedy robi się więcej tej wydzieliny przez suche powietrze itp. Może to by trochę profilaktycznie pomagało?
Nawilżacz pozyczylam od rodziców, już chyba wszystko stosuję. Słyszałam jeszcze od znajomej że są bardzo dobre krople mucofluid ale one są na receptę. Pójdę poproszę niech mi je przepisze. Martwię się tym że pokarmu mam pełno A dla niej to straszny wysiłek żeby pić z piersi i znów ja dokarmiam mm
Anitka to lepsza Bavaria bo ma 0,0%a karmi jednak ma 0,5% i odradzają
-
Oj tak Agatka... ostatnie noce u mnie właśnie na to wskazują... wcześniej bylo jakoś lepiej, teraz mała strasznie się prezy i chyba głównie to nie daje Jej (Nam) spać...
Oby szybko wszystko wróciło do normy, bo z takim snem po 3-4 godziny to nie wiem jak długo pociągnę
Właśnie moja tez jak śpi to tak jakoś swiszczy, piszczy sama nie wiem... myślałam, że to przez zatkany nosek, ale moze to normalne skoro nie tylko moja to ma