Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje że któraś pomoże. Zauważyłam że Olkowi na górnej wardze zrobił się przeźroczysty bąbel, jakby wypełniony wodą. Nie ukrywam że się strasznie boje że to może być opryszczka, ja wprawdzie skłonności nie mam i nigdy opryszczki nie miałam, ale mój mąż za to ma często. Z drugiej strony Olek to wielki ssak, albo ssie cyca albo smoka praktycznie non stop, myślicie że to może być od ssania? Czy któraś się z czymś takim spotkała? W necie nie umiem nic na ten temat znaleźć
-
kasig wrote:dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje że któraś pomoże. Zauważyłam że Olkowi na górnej wardze zrobił się przeźroczysty bąbel, jakby wypełniony wodą. Nie ukrywam że się strasznie boje że to może być opryszczka, ja wprawdzie skłonności nie mam i nigdy opryszczki nie miałam, ale mój mąż za to ma często. Z drugiej strony Olek to wielki ssak, albo ssie cyca albo smoka praktycznie non stop, myślicie że to może być od ssania? Czy któraś się z czymś takim spotkała? W necie nie umiem nic na ten temat znaleźć
kasig lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje że któraś pomoże. Zauważyłam że Olkowi na górnej wardze zrobił się przeźroczysty bąbel, jakby wypełniony wodą. Nie ukrywam że się strasznie boje że to może być opryszczka, ja wprawdzie skłonności nie mam i nigdy opryszczki nie miałam, ale mój mąż za to ma często. Z drugiej strony Olek to wielki ssak, albo ssie cyca albo smoka praktycznie non stop, myślicie że to może być od ssania? Czy któraś się z czymś takim spotkała? W necie nie umiem nic na ten temat znaleźć
kasig lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dajcie mi jakiś pomysł na przystawki, wieczorkiem mam gości a nic mi do głowy nie wpada, tak by oni nie byi głodni, a dużo nie trzeba będzie robić, bo rafał z zakupami bedzie o 16 a oni o 18.
Weź przykład ze mnie:D Kawa, ciasto i starczy hehe. No cóż, jak nie miałam dziecka, to byłam bardziej gościnna:D
Sigma sprzątam z małym na rękach ale zaraz mi odpadną, bo to już ponad 4 kg klocuszek:)Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiec tak.. Byl lekarz, badal i mowi a jutro sobie przyjde rano i wody przebije
Czyli jutro (o ile nie bede rodzic 48h) zostane mamusia
No i od rana kroplowka.. Strasznie zaczynam sie bac..Kasiarzynka, Nancy87, Gusiak, snoopy_etka, kasig, Kucykowa, Misi@, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
U mnie był krwotok no i zostały błony w macicy i chcieli to zrobić na żywca ale miałam ciśnienie 60/40 i zaczęłam tracić przytomność. Podali mi dolargan wyskrobali i przy okazji zeszyli. Dostałam mnóstwo lekówi dwie dawki oksytocyny witaminy antybiotyki elektroliti itp. Cała pokluta bo żyły pozapadane a musiałam mieć założone wenflony . Dupsko tez poklute
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
my po tygodniu pobytu w szpitalu nareszcie w domu
jeśli chcecie opiszę swój poród, był bardzo dobry;)
pokomplikowało sie trochę dzien po porodzie-okazało się,ze rozeszlo mi sie spojenie, ale juz wracam do formy;)bento, Misi@, Czarna_88 lubią tę wiadomość