X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o przeoczyłam justyś, gratulacje :)

justysss lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje że któraś pomoże. Zauważyłam że Olkowi na górnej wardze zrobił się przeźroczysty bąbel, jakby wypełniony wodą. Nie ukrywam że się strasznie boje że to może być opryszczka, ja wprawdzie skłonności nie mam i nigdy opryszczki nie miałam, ale mój mąż za to ma często. Z drugiej strony Olek to wielki ssak, albo ssie cyca albo smoka praktycznie non stop, myślicie że to może być od ssania? Czy któraś się z czymś takim spotkała? W necie nie umiem nic na ten temat znaleźć

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 24 września 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    dziewczyny mam pytanie, mam nadzieje że któraś pomoże. Zauważyłam że Olkowi na górnej wardze zrobił się przeźroczysty bąbel, jakby wypełniony wodą. Nie ukrywam że się strasznie boje że to może być opryszczka, ja wprawdzie skłonności nie mam i nigdy opryszczki nie miałam, ale mój mąż za to ma często. Z drugiej strony Olek to wielki ssak, albo ssie cyca albo smoka praktycznie non stop, myślicie że to może być od ssania? Czy któraś się z czymś takim spotkała? W necie nie umiem nic na ten temat znaleźć
    Kosma też ma takiego bąbla od czasu do czasu. Przemywam przegotowaną wodą wacikiem lub gazą i znika po jakimś czasie :P

kasig lubi tę wiadomość

in8vzdb.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Kosma też ma takiego bąbla od czasu do czasu. Przemywam przegotowaną wodą wacikiem lub gazą i znika po jakimś czasie :P

Dzięki sweet, troche mnie uspokoiłaś, spróbuję zatem Twojego sposobu, może zniknie

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz zauwazylam, ze byl nuezly ciag dziewczynek, ktory teraz przelamala Jutysss wiec dziewuchy z chlopami w srodu do roboty !!

relgio4pxlxziakh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Tymkowi się robił czasem bo się tak z całej siły przysysa. Potem się robił strupek i odpadal. To się działo wtedy jak nie umiał się jeszcze ładnie przyssac. Teraz juz jest ok :)

kasig lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie mi jakiś pomysł na przystawki, wieczorkiem mam gości a nic mi do głowy nie wpada, tak by oni nie byi głodni, a dużo nie trzeba będzie robić, bo rafał z zakupami bedzie o 16 a oni o 18.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Dajcie mi jakiś pomysł na przystawki, wieczorkiem mam gości a nic mi do głowy nie wpada, tak by oni nie byi głodni, a dużo nie trzeba będzie robić, bo rafał z zakupami bedzie o 16 a oni o 18.

Weź przykład ze mnie:D Kawa, ciasto i starczy hehe. No cóż, jak nie miałam dziecka, to byłam bardziej gościnna:D
    Sigma sprzątam z małym na rękach ale zaraz mi odpadną, bo to już ponad 4 kg klocuszek:)

Lady Savage lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, mój też obecnie ponad 4kg :P
    A patrz o ile starszy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasig - ssawka, szukaj pod tym hasłem :) nic groźnego :)

kasig lubi tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LADY kup bagietki czosnkowe i kabanosy xD wszyscy to lubią :D a roboty zero ;p no dobra wsadzic bagietki do pieca xD

Lady Savage lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec tak.. Byl lekarz, badal i mowi a jutro sobie przyjde rano i wody przebije :P
    Czyli jutro (o ile nie bede rodzic 48h) zostane mamusia :D
    No i od rana kroplowka.. Strasznie zaczynam sie bac..

Kasiarzynka, Nancy87, Gusiak, snoopy_etka, kasig, Kucykowa, Misi@, monaaa85 lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz.z tymi witaminami. Przeszłam całe miasto i nigdzie w atomizerze nie ma. Wzięłam w końcu jakieś Juvit K + D, ale to jest tylko z dziwną pompką. Pokażcie jakie, jakiej firmy macie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika92 uparte Twoje dziecko! oby poszlo szybko jutro!!

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:23

kasig, agatka196, Kucykowa, Anitka201 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był krwotok no i zostały błony w macicy i chcieli to zrobić na żywca ale miałam ciśnienie 60/40 i zaczęłam tracić przytomność. Podali mi dolargan wyskrobali i przy okazji zeszyli. Dostałam mnóstwo lekówi dwie dawki oksytocyny witaminy antybiotyki elektroliti itp. Cała pokluta bo żyły pozapadane a musiałam mieć założone wenflony . Dupsko tez poklute

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna a to zaczekam do poniedziałku bo wtedy u mnie bedzie położna

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam od męża robota kuchennego (właściwie taki bardziej wypasiony blender). Też się cieszę, lubię praktyczne prezenty. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego uwazam, ze powinno sie zakladac wenflon kazdej rodzacej, na szczescie w moim szpitalu tak jest, bo jak juz cisnienie leci to ciezko sie wkluc...

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ;)
    my po tygodniu pobytu w szpitalu nareszcie w domu :)
    jeśli chcecie opiszę swój poród, był bardzo dobry;)
    pokomplikowało sie trochę dzien po porodzie-okazało się,ze rozeszlo mi sie spojenie, ale juz wracam do formy;)

bento, Misi@, Czarna_88 lubią tę wiadomość

‹‹ 2463 2464 2465 2466 2467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ