X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    hej dziewczyny ;)
    my po tygodniu pobytu w szpitalu nareszcie w domu :)
    jeśli chcecie opiszę swój poród, był bardzo dobry;)
    pokomplikowało sie trochę dzien po porodzie-okazało się,ze rozeszlo mi sie spojenie, ale juz wracam do formy;)
    pisz, chętnie przeczytam :))

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz synek urodził się przed 13, ważył 3680g i mierzył 55cm. Dostał 10pkt.
    Wiadomość od Lili;)

snoopy_etka, la_lenka, Nancy87, Staraczka23, Gusiak, kasig, agatka196, bento, Misi@, MadziaRatMed, karolcia87, diatomka, anula1990, monaaa85, adzia, Anitka201, Carolline, Lady Savage, Bruma lubią tę wiadomość

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś piszecie... ja w końcu na oddziale i może jutro będę wiedzieć, co dalej... Cieszę się, żemnie przyjęli, bo obłożenie straszne... największy szpital w lbl zamknięty przez jakieś rotawirusy i ponoć rodzące nawet do Puław odsyłają... a u nas pół patologii to kobiety z położniczego, bo tam nie ma miejsc... Także leżąc już na oddziale wiem, że nie będę musiała błądzić po okolicy, gdyby zaczął się poród...

anula1990 lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    aldonaa wrote:
    Wczoraj cos mi odbilo. Wykapalam mała, nakarmilam, polozylam do lozka i sie rozryczalam, ze sie do tego nie nadaje... z tym, ze ja w ciagu dnia ogarne wszystko. Posprzatam, zrobie obiad, pranie, poprasuje, pogadam i potule sie z coreczka wiec wydaje mi sie ze jednak sie nadaje. Jakis glupkowaty hormon mnie chyba wczoraj dopadl :)

Miałam takie akcje już 2 razy, ale po chwili przechodzi. To napewno hormony i co by nie patrzeć, ogromne zmiany w życiu tak wpływają na człowieka. Powoli wszystko wpadnie w rutynę i bez problemu odnajdziemy się w nowej rzeczywistości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:35

sRUqp2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka ja mam dokładnie te co ty piszesz z pompka i są rewelacyjne bo łatwe w podawaniu :-)

Gratuluję kolejnej mamusi :-)

My wróciliśmy z spacerku i księżna jeszcze śpi w wózku. Zaraz ja budzę bo tata wraca z szkolenia i zabiera nas na zakupy.
    Za urodzenie małej ja dostałam pierścionek. On sam nie wiedział co kupić i w necie przeczytał że takie prezenty mężowie mama dają.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszcie od kiedy podajecie witaminy D i K? I czy macie problem z wkropleniem całości? U nas zostaje zawsze coś na usteczkach...

sRUqp2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Lalenka ja mam dokładnie te co ty piszesz z pompka i są rewelacyjne bo łatwe w podawaniu :-)
    Ale jak to podajesz? Prosto do dzioba (jak wcelować?) czy z pompki na łyżeczkę?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    250x250
    to białe do dzioba i psik :)

• bento Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam o Waszych problemach z podawaniem :-) i może też kupię te witaminy w atomizerze.
    Pytanie jeszcze jedno, kiedy wyszłyście na pierwszy spacer?
    Z racji na to, że pogoda jest piękna my byliśmy z małą na spacerku jak miała 6 dni... a teraz wszystkie babcie i ciocie płaczą mi do telefonu, że za wcześnie...

sRUqp2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    250x250
    Ale ja mam inne, ta witamilkowa w moim mieście nie istnieje, nikt nie widział, w hurtowniach nie ma.

Ja mam taką i jakoś nie wyobrażam sobie celowania... 1434099358_JUVIT%20KD3%2010ML%20HASCO-LEK%20ID%206984.jpeg

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma dzięki, poczytałam, pooglądalam zdjęcia i faktycznie ten bąbel u Olka wygląda na tą ssawkę.

Bento olej ciocie i babcie, my byliśmy na spacerze jak mały miał 5 dni, położna w szpitalu kazała chodzić od razu, bo pogoda wtedy była rewelacyjna. Rozumiem że w zimę trzeba przeczekać, ale jak na dworze było prawie 30 stopni to po co

bento, Sigma lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    250x250
    Dobra, znalazłam w dozie, zaraz zamówię taką. Jeszcze wczoraj były niedostępne...

Na ile starcza ta buteleczka? Bo nie wiem ile brać żeby był zapas do końca 3 miesiąca.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka normalnie prosto do buzi i psik 2x. Bez łyżeczki bez problemu :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko moja córa taka mało współpracująca. ;) Przy wszelkich kropelkach buzia lata na wszystkie strony, trzeba mieć oko żeby wcelować. Z łyżeczki dużo lepiej. No nic, kupie też te Sigmy i potestuje.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:23

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie spaceru my w planie mamy 20min w niedzielę jak nie bedzie padac , najpierw hartowanie , ustapilam z hartowaniem mamie a ona mi z tym 6tyg czekaniem :D
    Siedzę u niej pomaga jak poproszę to jest kompromis :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i pochwalę się ale nie gratulujcie zeby nie peszyc :D
    Karmilam małą prawą piersią a z lewej poleciało i na bluzce plama , po kp dojada 20-30 ml

diatomka lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja z moja mama tez ide na kompromisy bo jednak duzo pomaga a juz tylko dwa dni laby i wrwcam do siebie:/ gdyby nie to ze wrqca do pracy chyba bym zostala. Chociaz synek zaczyna dopytywac czemu twk dlugo tu jestesmy wiec zaczyna tesknic za domem;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylismy w 5 dobie na spacerku :) i codziennie chodzimy po 30-40min
    Ale heca...!Moja Corka wywalila wlasnie taka kupe,ze przeleciala przez spioch az na rozek i cala noga w kupie...:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:40

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka a mi nie swojo w domu u rodziców , tez tak masz? Juz 5lat jak tu nie mieszkam a nagle tak dziwnie :D
    Do siebie mysle wroce za 2tyg .

Kucykowa ja tak małą szybko ubieralam w dniu wyjscia ze szpitala ze wróciłam a ta noge ufajdana miala :D

‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ