Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPola Irene wrote:Dziewczyny nie zawsze dochodzenie do siebie po porodzie SN jest takie łatwe. Po moim pierwszym porodzie sn, który trwał dobę w szybko doszłam do siebie, rana po nacięciu zagoiła się jak na psie, czasem tylko zakuło mnie w dolnej części kręgosłupa.
Tym razem już nie jest tak słodko. Mam bóle podobne do rozejścia spojenia, dopiero teraz po tygodniu nieco zelżały, ale nadal chodzę jak stara babcia, a rana po nacięciu, nie chce się goić i nie chcą mi na razie zdjąć szwów.
Lekarz w szpitalu powiedział, że po każdym kolejnym porodzie dłużej dochodzi się do siebie...
to mnie pocieszylas, mi sie rozeszlo spojenie a byl to mój pierwszy poród i ciagle dochodze do siebie... nei jestem w stanei wejsc do wanny, mąż mi musi pomagac bo nie podniose nogi do góry,też chodzę jak babcia, spacerujemy z małą po 20 minut dziennie ale jest to żółwi spacer, moze z pół kilometra przejdziemy...to aż sie boje pomyśleć co będzie przy drugim dziecku. -
nick nieaktualny
-
Koalka ja juz od dawna zaluje, ze sie do pazdzienikowek nie zapisalam, bym byla pierwsza
a tak to czekanie...
zobaczymy bo ogolnie nic innego sie nie dzieje, i nie jest to jakis silny bol a juz na pewno nie skurcze , wiec pewnie jeszcze sobie poczekam.
ciekawe ktora bedzie ostatnia !Koalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adzia wrote:Lady Ale wybaczam to Lenusi bo wczoraj była szczepiona. Gorączkę biedactwo miało.☺
Na co szczepilaś? bo lenka nie wiele starsza od mojej, a ja z moją na szczepienie mam iść jak bedzie miec 2 miechy -
Koalka wrote:Madzia rozczaruje Cię,ale niestety nie miałabyś już szans być nawet pierwszą październikówką
Madzia ja już się poddałam po dzisiejszym ktg i nie liczę,że urodzę sama z siebie.
stresujacy jest ten termin, czeka czlowiek 9miesiecy na niego a tu jeszcze trzeba czekac dalej... juz bym chciala byc po, jakos tak nie bardzo chce mi sie jechac do szpitala i tam spedzac paru dni, juz bym chciala wrocic z moim bąbelkiem do domku i gapic sie na ten cud cale dnie!monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Hej,
ale czas mi leci od kiedy jest nasza mała dziewczynka - niesamowicie szybko!
Teraz mam chwilę dla siebie, na kawę, bo młoda śpi, syn z tatą na zakupach - normalnie luksus
Młoda za 2 dni ma już 4 tygodnie- coraz fajniejsza jest.
Zerknęłam tylko na pierwszą stronę - mało nierozpakowanych zostało - dziewczynki sprężać się, bo wrzesień się kończy
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
MadziaRatMed wrote:boje sie chyba dlatego, ze widzialam troche na studiach i sie nakrecam ;/ mam nadzieje, ze jednAk nie bedzie tak zle
Misi@, Szi lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
a mówili dlaczego
Lady termin jest prawidłowy. Wyszukaj sobie kalendarz szczepień obowiązkowych. osesek.pl i tam masz szczegółowo kiedy i w jakich odstępach szczepic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 20:00
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj dostalam na szczepienie 3listopada .
Ps. Hej ciocie , dzisiaj byłam na spacerku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c96e9d1e7eaf.jpgadzia, Kucykowa, Gusiak, Anitka201, agatka196, Pola Irene, magdalenkaihelenka, trix, chabasse lubią tę wiadomość