Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już pełne dwa tygodnie na diecie bez nabiału. Co gorsza sama nie wiem czy ta dieta pomaga. Stan skóry niby ładny, ale ciągle jakieś tam delikatne krostki bywają. Mała nadal charczy przez nos, tu zero zmian. Kupki? Niby lepsze ale nadal bywa śluz. Już zaczynam wątpić czy to co uważam za śluz nie jest jednak normalne. No i bóle brzuszka miewa nadal, ale tu bardziej plucie delicolem obstawiam. Poczekam jeszcze co najmniej 2 tygodnie, żeby białka krowie miały szansę się całkiem usunąć z organizmu i zrobię prowokację.
-
Wczoraj zdesperowana wprowadziłam do leków Sab Simplex. I wiecie co - chyba naprawdę działa. Nie wiem, czy to może lepszy dzień, czy faktycznie mniej go boli brzuszek, ale naprawdę dzisiaj jest spokojniejszy. A powiedzcie mi, czy któraś z Was daje ten lek i czy faktycznie aż 15 kropli? Podałam 7 póki co.
No i chyba mam kryzys laktacyjny, bo mam wrażenie, że lewa pierś miękka i pustaSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lilla My wrote:Wczoraj zdesperowana wprowadziłam do leków Sab Simplex. I wiecie co - chyba naprawdę działa. Nie wiem, czy to może lepszy dzień, czy faktycznie mniej go boli brzuszek, ale naprawdę dzisiaj jest spokojniejszy. A powiedzcie mi, czy któraś z Was daje ten lek i czy faktycznie aż 15 kropli? Podałam 7 póki co.
No i chyba mam kryzys laktacyjny, bo mam wrażenie, że lewa pierś miękka i pusta
LillaMy a gdzie kupiłaś sab simplex? -
Lilla My U mnie piersi miękkie, jedynie w nocy po dłuższym spaniu twardnieją. Wydaje mi się, że laktacja się unormowała\. Zawsze słyszę głośne przełykanie jak je, więc coś tam musi być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:57
-
Moja dziś nie dość, że marudna to jeszcze z kolką. A już tak długo było dobrze, teraz wielki powrót z niewiadomego powodu. I jeszcze dziś ulewa co chwile, jak nie ona. Do tego mąż z katarem, więc się nią nie zajmie. Mam turbo dość dzisiejszego dnia, jestem zmęczona, głodna i zdołowana. Bleh.
-
Lilla My wrote:Wczoraj zdesperowana wprowadziłam do leków Sab Simplex. I wiecie co - chyba naprawdę działa. Nie wiem, czy to może lepszy dzień, czy faktycznie mniej go boli brzuszek, ale naprawdę dzisiaj jest spokojniejszy. A powiedzcie mi, czy któraś z Was daje ten lek i czy faktycznie aż 15 kropli? Podałam 7 póki co.
No i chyba mam kryzys laktacyjny, bo mam wrażenie, że lewa pierś miękka i pustaPodawałam je Małemu już kilka razy, smakują mu, bo są słodziutkie
-
Kucykowa - też tak myślałam, ale już kilka doświadczonych mam mówiło mi, że jednak Sab Simplex zadziałał, a Espumisan nie (pomimo zwiększonej dawki). Może to kwestia różnych substancji pomocniczych albo nastawienia, że będzie lepiej z Sab SimplexSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Dziewczyny ja słyszałam że jeszcze bobotic jest ponoć dobry na kolki. Może warto spróbować.
Moja Olivia obudziła się poskrzeczala i śpi dalej. Boje się że pomyliła sobie dzień z nocą no chyba że jest tak bardzo zmęczona pobytem w szpitalu. -
Kucykowa wrote:4me,na podstawie wywiadu.
Agatka,no to witaj w klubieU nas te moro to Oli reakcja na bol,a raczej strach przed nim.
Dzis padamy na twarz...
Agatka,super,ze juz jestescie w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:01
-
My dawaliśmy Sab simplex, skończył sie i chcieliśmy zamawiać nowe ale poczytalismy o tym i o espumisanie u to npmaprawde to samo. Tylko espumisanu trzeba dawać wiecej niż na ulotce pisza aha a w ogóle to juz jest espumisan 100mg/ml dla dzieciaków - tam dawka chyba jeszcze wieksza jest
Ale szczerze, ja nie wiem czy którekolwiek z nich nam pomagają- i z kroplami i bez mamy gorsze dni...
Jednak w mecie nozna kupic w Polsce Sab simolex- chyba .Ona kiedys wrzucała link. Bylam przekonana, ze mam go w ulubionych ale jednak nie
Btw espumisam chyba tez jest niemiecki))