Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Karuzela się znudziła pokrzyczymy dalej...
Agatka, Staraczka u nas naprawdę dzisiaj absolutnie nic nie działa dłużej niż 15 min... tzn. No prawie nic, działa jedynie noszenie na rękach...
Moje dziecko dziś tylko je i się drze... ale widzę, że nie jest jedyna w tej swojej diabelkowatosci -
agniesja wrote:Śliczna dziewczynka la_lenka! No i fajnie, że nie ubrana na różowo
Zawsze myślałam, że będę unikać różu, a teraz okazuje się, że pół szuflady jest różowe. Trzeba przyznać, że takie kolory są najłatwiej dostępne, tym bardziej, że dużo kupuje używanych ciuszków. Ale jak mam wybór to nadal preferuję spokojne szarości, biel itp. niż przesłodzony róż.
-
la_lenka wrote:Haha, tak trochę nietypowo się złożyło.
Zawsze myślałam, że będę unikać różu, a teraz okazuje się, że pół szuflady jest różowe. Trzeba przyznać, że takie kolory są najłatwiej dostępne, tym bardziej, że dużo kupuje używanych ciuszków. Ale jak mam wybór to nadal preferuję spokojne szarości, biel itp. niż przesłodzony róż.
-
nick nieaktualny
-
trix wrote:zdrówka dla maluszków.
Dziewczyny, ile kropelek dajecie DICOFLORU??
Anulka - a może podaj małemu probiotyk, żeby go trochę osłonić?
A jaki podaj nazwę jeżeli uzywacie. Ja daje mu codziennie floraktin nie wiem czy to probiotyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:45
-
A my po wizycie doradcy laktacyjnego. Absolutnie nie żałuję wydanej kwoty i spędzonego czasu. Bardzo rzeczowa kobieta, w dodatku zaproponowała, żebym dokarmiała małego raz dziennie moim ściągniętym mlekiem. Mam po każdym karmieniu pracować laktatorem i to, co ściągnę przez cały dzień (24h, a nie 12h) podać dziecku, jeśli będzie to potrzebne. Poza tym stwierdziła, że przyrost z ostatniego tygodnia jest w porządku i wcale nie jest za mały.
la_lenka, agatka196, trix lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGusiak jak dzisiaj sytuacja ?
Anulka nie dawaj buzi i nie nachylaj sie nad malym , ja bylam dosc mozco chora i malej nic
Kurde ja znowu odlecialam przed 22 , reklama na przyjaciolkach a ja usypiam i w efekcie znowu spalam w sypialni , mala jak zjadla o 21 tak o 3 pobudka a kolejna 7,20 -
Staraczka niestety dziś od 7.30 mamy powtórkę z rozrywki... tzn .troszkę lepiej o tyle, że póki co jak Ją zabawiam leży w łóżku, ale o spaniu nie ma mowy...
Leży, rozgląda się, chce jesc, za chwilę jednak nie chce, co chwilę troche pokrzyczy.... także dzisiejszy dzień zapowiada mi się równie atrakcyjnie jak wczoraj -
nick nieaktualny
-
Gusiak łącze się w bólu. ..u mnie od rana wrzaski. Czekam aż to przejdzie bo moja cierpliwość jest wystawiana na próbę
o ile jak go przystawiam do piersi lub noszę na ramieniu jest wszystko w porządku to jak go tylko dołożę lub nie daj Boże noszę normalnie ma rękach to jest wrzask. Znajoma ma mi pożyczyć chustę. Jej mąż jest rehabilitantem i ma mnie poinstruowac jak prawidłowo ja wiązać.
Całe szczęście ze chrzciny robimy w lokalu bo ja z tym rozdarciuchem nic bym nie zrobiła. -
nick nieaktualny
-
Anitka to u mnie jest dokładnie to samo... mam tylko nadzieje, ze nie będzie to jakoś długo trwało, bo idzie się wykończyć
Staraczka oby u Ciebie bujanie wózkiem pomoglo, bo u mnie kompletnie nic poza noszeniem na rękach nie działa....a jak tylko próbuje coś zrobić sama w domu to wszystko biegiem.... -
Kurcze za tydzień chrzciny no obym małego nie zaraziła niby antybiotyk biorę to znaczy zaczelam wczoraj brać a dziś jest jeszcze gorzej nie mam gorączki ale katar mam, mam dreszcze i w głowie i na całym ciele i co wstaje to mi slabo sie robi ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:08