X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20151106-094110.jpg

Staraczka, Roksanka opanowała matę bo Lenka dalej pod wrażeniem. ☺

la_lenka, bento, easymum, agatka196, Staraczka23, Gusiak, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzuls co mu sie stalo ? Naprawdę tak źle?
    No źle... do tego zażeram smutki i dupa mi rośnie, zamiast chudnąć.... do bani.

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Lenka wiesz jak ja sprawdzam sobie jak cos mnie martwi albo sie dzieje , wpisuje w google grafika ty wpisz plesniawki u niemowląt , na pewno pokażą się zdjęcia i bedziesz miala male porównanie do tego co na zdjęciu a co u malej w buzi .
    Wpisalam tak azs i to całkiem co innego niz roksana ma

To już zrobiłam, ale nadal nie mam pewności. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka Moja mała ma taki nalot zaraz po karmieniu, ale znika po jakimś czasie.

sRUqp2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:18

l22nhdge5b933eoh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś uzywa zielonych pampersow 2, to w rossmannie z kartą rosnę paczka 80 szt za 32 zł

easymum, kasig lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka, nie wiesz do kiedy ta promo?

gg64rl68s121551a.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka ja zawsze jak kąpie mała to gazikiem przyjeżdżam po jezorku. Moja wręcz to uwielbia a nawet zawsze na to czeka. Wcześniej zawsze był biały z nalotem ale odkąd go przemywam jest ok.

Powiem Wam że ja też nie robiłam małej tsh i nikt mi nie kazał :O. Musze się pediatry zapytać jak będę szła na szczepienie.

Dżuls a Twój mąż to chyba w zimowy sen zapadł.

Ja dziś na próbę kupiłam pampersy premium care. Mam też zielone i odziwo pupcia się nie odparza. Ale i tak kochamy dada.

Jutro jedziemy do dziadków na obiadek. Całe szczęście bo mi się gotować nie chce :-P

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia haha raz byla na niej i mata u rodziców lezy jutro chyba weźmiemy albo mąż pojedzie , a wtedy tylko 10min wytrzymala :/

Dzuls zamiast zajadac to zacznij zapijac pożyteczne z przyjemnym :D
    Kurde bez jaj ale moze wez zahacz temat jak sie czujesz ze ci źle itd nawet nie koniecznie wprost ale tak napaknij mimo chodem albo obgadaj babke z tv ze facet o nia dba :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka jesli nie bralas tabletek od tarczycy w ciazy i mąż nie ma niedoczynności lub nadczynności to nie ma potrzeby

• easymum Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls, nie daj się. Zrób coś dla siebie - fryzjer, manicure, cokolwiek. Ale tak totalnie dla siebie, bez oczekiwania reakcji. I nie zajadaj smutków, bo odtłuszczenie dupska stanie się wyzwaniem ponad siły i deprecha totalna gotowa. Łatwo się mówi, ale łatwo też wpaść w błędne koło. Trzymaj się kochana.

gg64rl68s121551a.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Agatka jesli nie bralas tabletek od tarczycy w ciazy i mąż nie ma niedoczynności lub nadczynności to nie ma potrzeby

Brałam cała ciążę i teraz tez biorę.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Lady a Twoja na.piersi spi tyle godzin?
    Moj dzisiaj spał od 20 do 3.30 czy w sumie ciągiem ponad 7 godzin. Nam nocne karmienie i przewijanie czasami zajmuje 10 mi a czasami 30. My się wysypiamy. Chociaz 2 dni temu młody budził się praktycznie co 2 godz i wtedy nie było już tak pięknie :-)

Różnie, zależy od dnia. Raz mm raz pierś

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moją kładę na matę i się drze, w nosie ma matę

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli chodzi o badanie tarczycy dzieciaczków to jest to badanie obowiązkowe wykonywane przez każdy szpital zaraz po narodzinach, także nie macie powodów żeby się martwić ... jeśli byłoby coś nie tak to na pewno zostaly byście poinformowane =)

Martwilam się o to tak samo jak Wy i dokładnie o wszystko wypytalam =)

U nas kolejne badanie zostało zalecone po skończeniu 3 mż.

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny. Z tym zajadaniem to działa u mnie trochę tak, że mam tak wyjebane na to, czy mu się podobam, czy nie (bo sytuacja podpowiada, że nie), więc mogę się nawpierdalać i tak co mi lepszego pozostało. Możemy się nie bzykać i przez najbliższy rok, bardziej zabolało mnie to, że mnie tak spektakularnie olał (trzy pieprzone okazje w ciągu 2 miesięcy) i pojechał do Rzymu świętować licencjat siostry, co pokazuje, że ma mnie centralnie w dupie. No nic, jutro idziemy z dzieciakami do jego dziadków, babcia jak to babcia - pewnie wciśnie mi jakąś kopertkę na okoliczność mgr, nie przyjmę i powiem, że sorry, głupio mi przyjmować kasę od niej, skoro od własnego męża nic nie dostałam. I już nawet nie chodzi o ten pieprzony prezent, bo mi on szczerze zwisa, tylko o sam fakt, że o niczym nie pomyślał, nie postarał się, no po prostu zlał temat.

Staraczka - nawet nie wiesz, jak mi brakuje wieczornego winka :D Ale przy dwójce dzieci nie ogarnę tego odciągania itd, a upijać dziecka nie zamierzam :P A temat zahaczałam, ale sytuacja odwróciła się przeciwko mnie i niechcący tylko bardziej mi pojechał... Powiedziałam mu, ze mi przykro, że u siostry ochy i achy, a u mnie nawet złamanego kwiatka, a tu przecież dopiero co mu dziecko urodziłam itd...a on na to "że przecież kazałem ci wybrać jakiś złom, który chcesz żebym ci kupił". Powiedziałam mu, że przecież od dwóch lat trąbię mu ciągle o pewnym pierścionku, który tak strasznie mi się podoba i obiecał mi go na pierwszą rocznicę ślubu (która była, nawiasem mówiąc, w zeszłym roku, w listopadzie...) a co on na to? "Gdzie ty te wszystkie pierścionki zmieścisz". Patrzę na ręce, a tam tylko obrączka, więc o jakie "wszystkie" mu chodzi?! "W sensie, że mam grube palce?" "No trochę tak". Czyli chodziło mu o to, że już chyba nic na swoje tłuste paluchy nie wcisnę, więc pierścionek to chybiony pomysł.
    Na razie obrałam taką taktykę, że planuję równie spektakularnie zlać wszystkie nasze rocznice i urodziny itd. Taka nowa, świecka tradycja :D A co.

8pdp47e.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka,jak u Was z odruchem moro?

aldonaa lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Moka, nie wiesz do kiedy ta promo?
    Nie mam pojęcia. Były, więc wzięłam :) Musiałabyś sprawdzić na stronce :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls a jest cos co poprawia ci humor ? :)
    Mi wystarczy ze od rana mam piosenki włączone i wydurniam sie do malej , chodze w podskokach hehe a jak na zlosc chce mojemu zrobic to zaczelam ubierac dekolty i mocniej sie malowac nigdzie nie idąc , wraca z pracy i nerwy ma ze tak bez niego chodzę a mnie to bawi :D

Wiem ze kp jest takie super i wgl ale ja sie pytam po co wstawiac takie zdjęcia (!!) To jest intymne tym bardziej zdjęcie wstawione przez yy pozujaca .. rozumiem potrzebe karmienia w miejscu publicznym ale nie rozumiem po co publikować takie zdjęcia
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97609d2078b8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodała więcej :D :D :D
    Opis albumu " projekt mleczna droga " brakuje mi słów

‹‹ 2637 2638 2639 2640 2641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ