Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero się do forum dziś dorwałam z tym moim małym terrorystąla_lenka wrote:4me, mam do Ciebie pytanie, bo my mniej więcej dzielimy podobne zamiłowanie do dziecięcej stylistyki.

Masz może namiar na jakąś fajną matę edukacyjną, bez nadmiernej oczo**bności i tysiąca zmutowanych zwierzaków?
Dostałam mate w spadku- niestety pstrokatą
psuje mi wystrój salonu

Dlatego za bardzo nie szukałam żadnych. Kiedyś znalazłam taką- była wówczas w smyku i na tle wszystkich innych pstrokatych wyglądała bardzo dobrze
https://www.kodomo.pl/producent/little-bird-told-me/little-bird-told-me-mata-edukacyjna-piesek.html
Swoją drogą mają zajefajne konie na biegunach
ale ta cena...
No i oczywiście pakamera... Tu są trochę tansze ale dupy nie urywają ;)czegoś im zdecydowanie brakuje jak dla mnie.
http://pl.dawanda.com/product/77805371-mi---dywanik-edukacyjny-dla-niemowlt
http://pl.dawanda.com/product/77804575-mata-edukacyjna-dla-niemowlt
Mi się najbardziej podoba ta co Ty znalazłaś albo ten misiu z pierwszego linka- ale odpuszczam bo cenowo masakra... przezyje te kilka miesięcy ze swoją chyba. Jeszcze nawet nie sprawdzałam czy nasz terrorysta będzie nia w ogóle zainteresowany a już chyba najwyższa pora

-
nick nieaktualny
-
Niestety nie pomogę, nie znam żadnej. Cieżko chyba znaleźć kogoś z dnia na dzień. Rafał niech weźmie na zadanie i zajmie się mała. Zdrowia życzęLady Savage wrote:jak ja się pasudnie czuję,
i ryczeć mi sie chce że małej dotknąć nie mogę.
Dziewczyny z Poznania macie jakies nianie które mogłby wpasć do mnie jutro. Bo nie dam rady, sama się nią zająć.
-
Zdecydowanie Twój facet musi wziąć urlop. Ja mialam jelitowke i nie dalam rady zajmować sie małym. Moj miał mega ważne sprawy w pracy ale cóż musial wziac dwa dni urlopu... Takie życie trzeba czasem nawet prace poświęcić jesli druga połówka czuje, ze naprawde nie da rady. Nie wiem czy mojego dziecko sie ode mnie zarazilo ale dzien pozniej miało dwa dni biegunki- takiej do opanowania- po prostu robił wodniste kupy.Lady Savage wrote:jak ja się pasudnie czuję,
i ryczeć mi sie chce że małej dotknąć nie mogę.
Dziewczyny z Poznania macie jakies nianie które mogłby wpasć do mnie jutro. Bo nie dam rady, sama się nią zająć.

-
Agatka naprawde spróbuj z ta strzykawka jak Julita podpowiada. Ja tez slyszalam, ze to pomoga. Są nawet takie silikonowe końcówki na strzykawkę, żeby bylo łatwiej aplikowac i włożyć dziecku. Jednocześnie wkladasz butelkę i strzykawke- jak poczuje, ze to Twoje mleko moze sie przekona. Oczywiscie jak wierzga to robota na dwie pary rak
agatka196 lubi tę wiadomość

-
4me,julita jutro spróbujemy z tą strzykawką.
Jeszcze dziś raz próbowałam jej podać ale znowu smoczek traktowała jako tarke do dziąseł. Lub wypychała go językiem. Robiłam to jak była głodna i jak troszkę pod jadła by syreny nie było. Tak więc lipa. A jeszcze przeczytałam że przy nauce jedzenia z butli nie powinno być mamy. Mama = cyc
Także jutro tato będzie miał pole do popisu tym bardziej ze jutro jest w domu 
Teraz mała zasnęła po wieczornej awanturze z cycem. Zostałam podrapana
Niech ten skok się już kończy. -
Mój mąż brał l4 jak mały wychodził ze szpitala bo ja załapałam w ten dzień jelitowke. A w służbach nie za fajnie patrzą na kogoś z l4 ale są rzeczy ważne i ważniejsze jak ja to mówię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lal lenka w hm sa super skarpetki ja mam akurat trzy w tym samym lolorze, i dla odmoany 13/15 sa. Juz za male! Pieta sie sciga. Zamowilam ze smyka wiec te wieksze niz 13/15 i sa ogormne! Cyli co firma to cos innego;/ takze najlepiej jakbym kupil kolejne z hm ...
-
U nas mała pięknie ciągnęła butlę (jako jedyna z moich dzieci), więc się cieszyła jak bąk,że będzie łatwiej. Wprawdzie często nie urzywałyśmy, ale już jej się odmieniło i butla jest ble.Do tego od paru dni jak jest bardzo zmęczona walczy z moim cyckiem, ale jak narazie walkę przegrywa i albo usypia albo zaczyna ładnie ssać.

Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH