Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:4me, mam do Ciebie pytanie, bo my mniej więcej dzielimy podobne zamiłowanie do dziecięcej stylistyki.
Masz może namiar na jakąś fajną matę edukacyjną, bez nadmiernej oczo**bności i tysiąca zmutowanych zwierzaków?
Dostałam mate w spadku- niestety pstrokatąpsuje mi wystrój salonu
Dlatego za bardzo nie szukałam żadnych. Kiedyś znalazłam taką- była wówczas w smyku i na tle wszystkich innych pstrokatych wyglądała bardzo dobrze
https://www.kodomo.pl/producent/little-bird-told-me/little-bird-told-me-mata-edukacyjna-piesek.html
Swoją drogą mają zajefajne konie na biegunachale ta cena...
No i oczywiście pakamera... Tu są trochę tansze ale dupy nie urywają ;)czegoś im zdecydowanie brakuje jak dla mnie.
http://pl.dawanda.com/product/77805371-mi---dywanik-edukacyjny-dla-niemowlt
http://pl.dawanda.com/product/77804575-mata-edukacyjna-dla-niemowlt
Mi się najbardziej podoba ta co Ty znalazłaś albo ten misiu z pierwszego linka- ale odpuszczam bo cenowo masakra... przezyje te kilka miesięcy ze swoją chyba. Jeszcze nawet nie sprawdzałam czy nasz terrorysta będzie nia w ogóle zainteresowany a już chyba najwyższa pora
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:jak ja się pasudnie czuję,
i ryczeć mi sie chce że małej dotknąć nie mogę.
Dziewczyny z Poznania macie jakies nianie które mogłby wpasć do mnie jutro. Bo nie dam rady, sama się nią zająć. -
Lady Savage wrote:jak ja się pasudnie czuję,
i ryczeć mi sie chce że małej dotknąć nie mogę.
Dziewczyny z Poznania macie jakies nianie które mogłby wpasć do mnie jutro. Bo nie dam rady, sama się nią zająć.
-
Agatka naprawde spróbuj z ta strzykawka jak Julita podpowiada. Ja tez slyszalam, ze to pomoga. Są nawet takie silikonowe końcówki na strzykawkę, żeby bylo łatwiej aplikowac i włożyć dziecku. Jednocześnie wkladasz butelkę i strzykawke- jak poczuje, ze to Twoje mleko moze sie przekona. Oczywiscie jak wierzga to robota na dwie pary rak
agatka196 lubi tę wiadomość
-
4me,julita jutro spróbujemy z tą strzykawką.
Jeszcze dziś raz próbowałam jej podać ale znowu smoczek traktowała jako tarke do dziąseł. Lub wypychała go językiem. Robiłam to jak była głodna i jak troszkę pod jadła by syreny nie było. Tak więc lipa. A jeszcze przeczytałam że przy nauce jedzenia z butli nie powinno być mamy. Mama = cycTakże jutro tato będzie miał pole do popisu tym bardziej ze jutro jest w domu
Teraz mała zasnęła po wieczornej awanturze z cycem. Zostałam podrapana
Niech ten skok się już kończy. -
Mój mąż brał l4 jak mały wychodził ze szpitala bo ja załapałam w ten dzień jelitowke. A w służbach nie za fajnie patrzą na kogoś z l4 ale są rzeczy ważne i ważniejsze jak ja to mówię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lal lenka w hm sa super skarpetki ja mam akurat trzy w tym samym lolorze, i dla odmoany 13/15 sa. Juz za male! Pieta sie sciga. Zamowilam ze smyka wiec te wieksze niz 13/15 i sa ogormne! Cyli co firma to cos innego;/ takze najlepiej jakbym kupil kolejne z hm ...
-
U nas mała pięknie ciągnęła butlę (jako jedyna z moich dzieci), więc się cieszyła jak bąk,że będzie łatwiej. Wprawdzie często nie urzywałyśmy, ale już jej się odmieniło i butla jest ble.Do tego od paru dni jak jest bardzo zmęczona walczy z moim cyckiem, ale jak narazie walkę przegrywa i albo usypia albo zaczyna ładnie ssać.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia