Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem po wizycie! Moje maleństwo wygląda jak bączek, ma główkę i okrąglutki brzuszek i pięknie bijące serduszko!!!
Moje szczęście jest nie do opisania
Termin tak jak się spodziewałam na 1 październikaeM, adzia, Lady Savage, chabasse, SweetCherryPie, agatka196, Dżuls, Anitka201, skabarka, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Już jestem po wizycie! Moje maleństwo wygląda jak bączek, ma główkę i okrąglutki brzuszek i pięknie bijące serduszko!!!
Moje szczęście jest nie do opisania
Termin tak jak się spodziewałam na 1 października
Ursa gratulacjemoj M jak ogladam zdjecia naszej fasoliny to widzial na.nim i raczki i nozki i glowke itp a ja widzialam tylko mala kijaneczke. Ale widok bijacego serducha jest niesamowity prawda?
-
Niesamowity, Anima. Ja nie dostałam zdjęcia, więc niech mój małż żałuje. Rączek nie widziałam. Ale dwa segmenty ciała jak najbardziej
I taki jest kształtny ten mój Bulinek okrąglinek
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
O to przesunął ci się też termin na październik ale i tak masz o 3 dni starszego niż ja... mój to była mała podłużna fasolka nic tam nie szło dostrzec
ale najważniejsze że jak pani powiększyła to było widać średnich
mi pani nie mówiła ile bije bo mówiła że w takim małym pl idzie nie powinno się patrzeć bo taka dawka ultradźwięków mu szkodzi więc cierpliwie będę czekać następną wizytę mam 13 marca kupę czasu
ale teraz będę już dobrej myśli musi być dobrze i musi się udac
-
PannaB wrote:Dziewczyny watpie zeby w 1 dniu 9 tygodniu juz mi brzuch rósł ale mi dzis ciasno w spodniach:( nie jestem chudzina ale bez przesady:( tak mi sie zaokraglil ten brzuch, wagowo tak samo ciagle a ewidentnie mi odstaje...hm dziwne:PAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyPannaB wrote:Dziewczyny watpie zeby w 1 dniu 9 tygodniu juz mi brzuch rósł ale mi dzis ciasno w spodniach:( nie jestem chudzina ale bez przesady:( tak mi sie zaokraglil ten brzuch, wagowo tak samo ciagle a ewidentnie mi odstaje...hm dziwne:P
-
Aguś, dokładnie
Wszystko musi być już ok
Pozytywne myślenie i oczekiwanie. Ja następna wizytę mam 26 lutego. Już tu u mnie w Barlinku
PannaB ja też mam problem z ulubionymi jeansami. No ale u mnie to już na bank wzdęcia -
Czy dzisiaj już żadnych wizyt nikt nie ma
a kto ma w poniedziałek oprócz mnie
2 wizyta 9 luty 15.30już nie mogę się doczekać ujrzeć mojego beboka
i tym razem wezmę aparat co by Wam też pokazać
bo chyba tylko mojego dziecka tu jeszcze nie było
-
Ursa ja też mam wizytę 26 lutego
aapropo może doradzicie wczoraj wieczorem złapał mnie straszny bój jelit po jakimś czasie biegunke miałam , rano ok i teraz znow biegunke miałam , może macie sposoby na tą uciążliwość i by nie bylo biegunki i nie bolaly jelita, proszę o pomoc.