X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Staraczka, dobrze Cie rozumiem, bo ja mojego chłopa chyba zaraz dosłownie za**bie. Co za niemyślący burak.
    Czasem się czuję jak samotna matka :(
    O dobrze napisane , ja to chyba nią jestem , nakarmil ją , ja musialam odbeknac a teraz poszedł na klopa z telefonem .

Twój co odwalil ?

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:13

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak u mnie, ciagle gra w ogame bo on tez chce miec czas dla siebie
    a ja sie pytam, kiefy jest czas dla mnie???

relgio4pxlxziakh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie moge patrzec namoj brzuch, te rozstepy... chyba juz nigdy nie ubiore bikini :((

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:13

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    to tak jak u mnie, ciagle gra w ogame bo on tez chce miec czas dla siebie
    a ja sie pytam, kiefy jest czas dla mnie???
    Jezu mój na studiach grał w ogame..na szczęście jemu przeszło :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gadal z psem przed chwila , wedlug niego mała będzie ganiala psa na dworzu na wiosnę :D :D :D :D :D
    Myśli że będzie chodziła hahahaha idiota no idiota

Aldona ale co innego jak facet siedzi i buduje sobie online armie, cos mowisz odpowie a zaraz zapomni i po kilku dniach zdziwiony .

Ja tak bardziej narzekam na jego ruchy i wyłączony mózg , bo w nocy faktycznie jak go pytam czy szybko zrobi mleko bo przebrac musze mala a zaczyna plakac to wstaje i nie mowi nic , jak spie albo nie chce mi sie wstac to on wstaje a ja rano udaje ze tak twardo spalam , no i jak pisalam zalowalam go na początku a teraz pfff siedzi do 1 w nocy na gierce i o 6 wstaje do roboty to nie powinno byc problemem zeby o 3 poświęcić max 40min na małą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wam powoem ze on miał wykąpać małą o 18.20 , jest 18:40 ...
    Ręcznik i ciuchy przygotowałam w między czasie jak tu pisalam

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się już chyba nawet nie chce pisać detali, jest dorosły, od lat żonaty a wiecznie zachowuje się jak samolubny szczyl - bo on musi, on potrzebuje, jemu się chce. Stanę na głowie żeby Łucja miała rodzeństwo, jedynak to koszmarna sprawa - trzeba staremu chłopu jak krowie tłumaczyć, że inni ludzie istnieją, a i nawet wtedy nie zawsze dociera. I jeszcze wieczne pretensje, że ON biedny, JEMU źle, ON ma takie ciężkie życie :/ Halo, tak wygląda dorosłe życie! - są problemy, obowiązki i jeszcze teraz mały człowiek który potrzebuje w pytę uwagi.
    Ostatnio już mu powiedziałam, że trzeba było się nie żenić tylko na garnuszku mamusi siedzieć, skoro tak mu źle jak nikt za niego dupy nie podciera. Parę dni był spokój, ale widać za długo dobrze być nie mogło. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele lenla to chyba jednak masz gorzej normalnie jak bys juz dwójkę miała,córce czas poświęcić i mężowi.

Ja nadal czekam az ruszy dupe i ją wykapie , młoda zdążyła drzemkę strzelić...

Jutro na 15:40 ortopeda zeby bioderka sprawdzić , autem sie jedzie jakies 30min to chyba będę mu gadała od 10 że jedziemy a z jego ruchami wyjedziemy o 15...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BRAWO MĄŻ aż chciało by się krzyknąć :D
    Młoda wykąpana :D :D :D

Wkrecila mu sie piosenka disco polo zenka z popkiem , u wojewódzkiego spiewali razem bo mówił i tak sobie włącza włącza , za setnym razem sobie zaspiewalam zenka i do męża tekst rzuciłam PUSZCZAJ JESZCZE WIĘCEJ RAZY TO ZAMIAST CIEBIE PRZYŚNI MI SIĘ MÓJ BYŁY FACET , nie odezwal się , nutka sie skończyła i wyłączył :D :D :D
    Z bananem na twarzy wyszłam zapalić żeby sie nie kapnal ze owa piosenka mnie denerwowala w kółko to samo i z nikim sie nie kojarzy haha

• adzia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    ja nie moge patrzec namoj brzuch, te rozstepy... chyba juz nigdy nie ubiore bikini :((

Ubierzesz kochana .Ja identycznie mówiłam 12 lat temu, jak urodziłam syna. Brzuch mój wygląda jakby ktoś go przejechał grabiami. Kompleksy miałam straszne. I wiesz kiedy się wyleczylam? Jak poszłam na basen i zobaczyłam te młode nastolatki dupy jak Belweder, stringi na tej wielkiej dupie. Wtedy się obudziłam i wyleczylam ze wszystkich kompleksów. A teraz tym bardziej kiedy ponownie po 12 latach jestem matką inaczej patrzę na moje ciało nie myślę o tym jak wygląda bo moja Lencia wynagradza mi wszystko. Teraz mając dwójkę dzieci. Partnera który naprawdę mnie kocha. Bo jestem tutaj na tym forum jak jeszcze starałam się o dziecko z moim byłym mężem. Czyli dobrych parę lat.Czuję się spełniona. I te nowe rozstepy nie popsuja mi humoru. ☺

MadziaRatMed, Lady Savage, chabasse, Carolline, Kucykowa, Anitka201, snoopy_etka, Dżuls lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to ja mam 24lata a tak samo myślę jak ty i nie przejmuje sie rozstepami , one znikna nie będą świeże ale będą pamiątką po ciąży nie ja jedna i nie ostatnia , moze tak myślę bo nie byłam fanką pokazywania brzucha nawet na plaży , bardziej martwi mnie cellulit , nie mogę patrzeć jak w wakacje idzie laska w spodenkach z pomarańczą na udach , nie podoba mi sie to , a ja w lustrze widzę ze mam i spodenki odpadna w lato chyba ze cos z tym zrobię :)

adzia lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia tam samo myślę :) kocham moje rozstępy :)

adzia lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez przesady , lady jak można rozstępy kochać?
    :D
    Ja swoich nie darzę sympatią hahaha ale zaakceptowałam taki stan rzeczy

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Bez przesady , lady jak można rozstępy kochać?
    :D
    Ja swoich nie darzę sympatią hahaha ale zaakceptowałam taki stan rzeczy

ja na prawdę je bardzo kocham :) są dla mnie symbolem ciąży, ciąży w której uwielbiałam być, i na prawdę bardzo je kocham, są śliczne :) jak moja córka!

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e050735f970d.jpg

karolcia87, Dżuls, MadziaRatMed, Marietta lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    O właśnie i układała się w literkę C.
    Teraz ona fajnie obraca główka, brak literki C i nawet byłam pewna że nie będzie trzeba iść do specjalisty a tu jednak. Ale nie ma tego złego. Niech zobaczy.
    Też mi się tak wydawało, że przecież potrafi spoglądać na obie strony, że podnosi główkę leżąc na brzuszku, że łapie zabawki w obie rączki itp. więc cała ta asymetria sporo naciągana.
    Dopiero dziś fizjoterapeutka pokazała mi, że pod odpowiednim katem widać, że główka jest niesymetryczna, że włoski wytarte nierówno, że główkę odgina za bardzo, że nóżki ma w wyproście etc. I ogólnie całą masę takich nie do końca prawidłowych elementów wyliczyła. Żałuję, że nie poszłam wcześniej :(
    Być może mała sama by z tego wyrosła, to kwestia nie neurologiczna (usg przezciemiączkowe wyszło ok), a tylko "przyzwyczajenie", ale jednak cieszę się, że dostałam instruktaż jak jej pomóc szybciej się z tym uporać.
    Na razie idę na allegro kupić małej piłkę do ćwiczeń. Zawsze się tej piłki bałam, że się wywalę, albo mi pęknie pod tyłkiem. Przy porodzie za nic nie chciałam usiąść, a tu jednak i mi przyszło się przełamać. :P

agatka196 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka a idz z tymi twoimi komentarzami do piekła

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie jakbyśmy byli bajką to ja bym była optymistycznym osiołkiem a ty cebulatym wredym zielonym ogrem co pierdzi do jeziora i zabija ryby.

karolcia87, easymum, Luna1 lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 2695 2696 2697 2698 2699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ