Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam od lekarza, dzisiaj na USG było już widać dzidziusia - 0,67cm
serduszko 114/minutę i termin na 29.09. wg OM i wg USG tak samo
skabarka, eM, chabasse, kasig, Anitka201, Terazsięuda:-) lubią tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
nick nieaktualny
-
A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
;( i płacze bo taka jestem jak nie umiem sobie poradzić z dolegliwościami ;(
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
Spróbuj wodę z cytyną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam podobnie, całymi dniami okropne mdłości i wymioty, kompletnie nic mi nie pomagało, żaden imbir, woda z cytryną, nic. I w końcu lekarz przepisał mi tabletki Atossa na wymioty i muszę się przyznać, że dzięki nim wróciłam do życia. Owszem wolałabym się teraz nie truć żadnymi tabletkami, ale no niestety siła wyższa. Więc jeżeli Ciebie też tak bardzo męczy to może również porozmawiaj z lekarzem o tabletkach na te dolegliwościanulka20 wrote:A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja co prawda termin mam na 3 pazdziernik, ale nie ma szans ze donosze.To moja 3 ciaza, a dwoch synkow urodzilam na 3 tyg.wczesniej.Takze jak dochodze do 15 wrzesnia to bedzie super. Chetnie bede dzielic sie z Wami swoimi doswiadczeniami.
hakorośl, eM, Lady Savage, adzia, Sigma, chabasse lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam z rana
u mnie dziś impreza urodzinowa męża a ja leżę i patrzę jak on lata
w końcu gin kazała leżeć ile się da
mam nadzieje ze na imprezie nikt nie wyczai że jestem w 2 paku
buziaki :*
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]