Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam od lekarza, dzisiaj na USG było już widać dzidziusia - 0,67cm
serduszko 114/minutę i termin na 29.09. wg OM i wg USG tak samo
skabarka, eM, chabasse, kasig, Anitka201, Terazsięuda:-) lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
;( i płacze bo taka jestem jak nie umiem sobie poradzić z dolegliwościami ;(
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
Spróbuj wodę z cytyną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka20 wrote:A ja muszę się wyżalić kurcze robię wszystko stosuje by nie miec mdlosci i nie wymiotowac i juz nic mi nie pomaga zaraz 10 tydzien a zamiast przejsc mdlosci oraz wymioty to dalej sa i to caly dzien już nie mam siły
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja co prawda termin mam na 3 pazdziernik, ale nie ma szans ze donosze.To moja 3 ciaza, a dwoch synkow urodzilam na 3 tyg.wczesniej.Takze jak dochodze do 15 wrzesnia to bedzie super. Chetnie bede dzielic sie z Wami swoimi doswiadczeniami.
hakorośl, eM, Lady Savage, adzia, Sigma, chabasse lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam z rana
u mnie dziś impreza urodzinowa męża a ja leżę i patrzę jak on lata
w końcu gin kazała leżeć ile się da
mam nadzieje ze na imprezie nikt nie wyczai że jestem w 2 paku
buziaki :*
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]