Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasig wrote:ja miałam podobnie, całymi dniami okropne mdłości i wymioty, kompletnie nic mi nie pomagało, żaden imbir, woda z cytryną, nic. I w końcu lekarz przepisał mi tabletki Atossa na wymioty i muszę się przyznać, że dzięki nim wróciłam do życia. Owszem wolałabym się teraz nie truć żadnymi tabletkami, ale no niestety siła wyższa. Więc jeżeli Ciebie też tak bardzo męczy to może również porozmawiaj z lekarzem o tabletkach na te dolegliwości
Ale z ginekologiem czy mogę iść do lekarza Internisty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:44
-
Tez mam mdlosci okrutne, calodobowe.Rano jak mnie pozrywa na pusto, to jest deczko lepiej, ale na krotko. Wszelkie zapachy mnie dobijaja, nie mam sily.Na poczatku bardzo bolal mnie brzuch, ale od poniedzialku stosuje luteine, i jest lepiej.Brzuch sie rozluznil.Tylko te moje lobuziaki nie daja odpoczac, a czesto jest tak ze nie mam sily reka ruszyc.
-
anulka20 wrote:Lekarz rodzinny do którego chodzisz po antybiotyk jak jesteś chora
pediatra jest od dzieci
Nie wiem czy ktoś poza ginem przepisze Ci takie leki, bo tu trzeba rozważyć wpływ na ciąże.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Sylwiuś przytulam
Jak mogę coś doradzić to jeżeli ciąża jest wczesna to rozważ czy na pewno chcesz mieć zabieg ... więcej info mogę Ci podać na priv.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnySylwiaa wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Wczoraj odebrałam bete, byłam na konsultacji u drugiego gina i diagnoza jest pewna.. nie będę mamą..
Skierowanie do szpitala w trybie pilnym..
3maj się bo żadne słowa nie pomogą echh życzę obyś wróciła tu na fioletowa chociaz by na grudniowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiaa wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Wczoraj odebrałam bete, byłam na konsultacji u drugiego gina i diagnoza jest pewna.. nie będę mamą..
Skierowanie do szpitala w trybie pilnym.. -
nick nieaktualny
-
anima wrote:Witam, odebrałam dzisiaj wyniki obciążenia glukoza i nie wiem o co kaman.
Na czczo 110 ( za wysoki) po wypiciu 75 g glukozy po godzinie wynik 99???? A po 2 godzinach 176. Jak to możliwe? ? O co chodzi.
Chyba będziesz musiała przejść na diete dla cukrzyków coś duży wynik masz -
Sylwiaa wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Skierowanie do szpitala w trybie pilnym..
Przykro, trzymaj sie cieplutko !
Pewnie będziesz jeszcze mamą może na listopad czy grudzień na święta bądź dobrej myśli, a może poprostu poczkaj jak sama beta zejdzie i powinnien sie pojawić okres? Wczesna ciąża tak mi sie zdaje.
-
nick nieaktualny