X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wczoraj puściłam 5 stówek w reserved online xD oczywiście po 30% rabacie haha. Nie mam co na dupę włożyć a zakupy ciuchowe z mała mnie mnie bawią. Co pojechaliśmy do galerii to kończyło się na tym, że przeleciałem sklep jak błyskawica i nic nie znalazłam, jak znalazłam to przymierzała, na pędzie i stwierdziłam, że nie pasuje. Postanowiłam zamówić przez neta, przymierzyć w domu i w razie czego oddać w stacjonarnym lub wymienić,

Co do sklepów z wózkami to raczej jesteśmy we dwoje, biedrę załatwiam pchając wózek ociągnąć sklepowy koszyk.

Nocka u nas ładna 1.30 i 5 na mleczko no i przed 7 :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do sklepu na duże zakupy jeździmy w trójkę. I albo bierzemy dwa wózki sklepowe albo stelaż do bagażnika.
    Na zakupy ciuchowe też jeździmy głównie razem by na spokojnie mierzyć choć raz mi się zdarzyło iść samej z małą i kupiłam świetna bluzkę i normalnie mamie dała przymierzyć. Inaczej tego nie widzę :-)

A mi mała spała od 20 do 3 i od 3 do 7 wiec super :-) :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po drobne zakupy jak ide to sama bo koszyk sobie poloze na wozku pospaceruje po sklepie , jak juz cos pcham do koszyka to sciagam bo wiadomo małej nogi , na większe tez autem jezdzimy z mężem .
    A najbardziej nie lubie zakupow w koszu w wozku bo odrazu wozek robi siad i ciezko pchać czasami .

Agatka to nasze córki miały dzisiaj synchronizację :D
    Te same godziny + minuty

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mała już śpiąca się robi.
    W ogóle coś mi znowu kaszle. Nie wiem czy to od śliny bo strasznie zaczęła się slinić i zdarza się że się ta ślina ksztusi. Musze dokladnie poobserwować

A wiecie co już 2 razy poszłam do galerii po rajstopy grube do kiecki i co ani razu nie kupiłam. Za to przyniosłam ostatnio 4 pary body, polspiochy a wczoraj skarpetki, komplecik i zabawkę. Tez tak macie?

Ach no i wczoraj minęło nam 14 tygodni. Pytam się kiedy? :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:27

MadziaRatMed, Carolline lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Dziewczyny, jak robicie zakupy? Chodzi mi o to czy jedziecie z dzieckiem, z kimś czy same, jak sobie radzicie z wózkiem z dzieckiem i wózkiem sklepowym równocześnie?
    Jak ide na Male zakupy i na piechotę to normalnie pakuje w kosz w wózku małego i sie nie cackam, ze ochrona sie wkurzy. Jak na ciut większe to autem i wtedy małego w foteliku wstawiam do wózka sklepowego i upycham zakupy po bokach ;) pozniej wozkiem sklepowym pod same auto podjezdzam ;)
    Ale taaaakie naprawde duże to raczej robi M wracając z pracy albo ja jak sama gdzies wyskoczę.

Co do spania to ja mam mega kryzys. Dzis już nawet nie pamiętałam czy i jak go karmilam- a wstalam i poszłam karmić na kanapę !
    Poza tym wymiękam w nocy i zaczynam nad ranem brać go do lozka na karmienie a strasznie tego nie lubię bo on pozniej leży i ciumka tak cycki przez dwie czy trzy godziny jak ja podsypiam i nie wiem ile zjadł :/ a pozniej wstajemy i on wiadomo jak to rano chce śniadanie a w cyckach pusto po takim ciumkaniu :/ no i przez takie podjadadanie na leżąco pierdzieli sie nam pozniej 3 godzinny plan dnia - wiec nie lubię ta karmić ale co raz częściej wymiękam i sama sobie robię kuku ;/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka a moja spi od 8 haha

Dzisiaj do galerii ide wezme jej gadżety .

Wgl ona nie zwraca uwagi na grzechotki woli moimi palcami sie bawić , no i juz ciągnie za soba ciuchy i pieluchy jak ją podnosze to zawsze coś ze sobą weźmie :D

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, w temacie zakupów powiem tylko tyle:
    mu0irf19bl4g_t.jpg

easymum, Lilla My, 4me, Kasiarzynka, karolcia87, Carolline, Anitka201 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedyne zakupy na jakie chodzę z małą to te po chleb i bułki do Biedry przy okazji spacerów a jak jedziemy na większe łowy czy na "randke" to zawsze podrzucamy dziadkom albo babcia do nas przychodzi i się zajmuje wnuczką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:04

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita wnuczka :D

• easymum Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls, no super. Tylko że mój wyczai każdą nową rzecz (nie wiem jak on to robi, szósty zmysł czy co?), jak tylko ubiorę coś nowego to słyszę "o, tego jeszcze nie widziałem" i tekst, że "to już stare" albo "oj, to dawno kupione" nijak nie działa. Taki przebiegły egzemplarz mi się trafił :/

gg64rl68s121551a.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Julita wnuczka :D

ale siara! aż zrobię edit :P

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj wybieram się po stanik, przed ciążą nosiłam B, do karmienia kupiłam C ale od jakiegoś czasu czuję że muszę kupić jeszcze większy. Polecacie jakiś konkretny sklep?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Dżuls, no super. Tylko że mój wyczai każdą nową rzecz (nie wiem jak on to robi, szósty zmysł czy co?), jak tylko ubiorę coś nowego to słyszę "o, tego jeszcze nie widziałem" i tekst, że "to już stare" albo "oj, to dawno kupione" nijak nie działa. Taki przebiegły egzemplarz mi się trafił :/

O to tak jak u mnie chociaż mój M jest tylko tydzień w miesiącu w domu wszytsko co nowe zaraz wyczai. I mówi o jakie ładne nowe....a ja nie noc juz stare ....a co tydzień temu kupiłaś to już stare

easymum lubi tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    dzisiaj wybieram się po stanik, przed ciążą nosiłam B, do karmienia kupiłam C ale od jakiegoś czasu czuję że muszę kupić jeszcze większy. Polecacie jakiś konkretny sklep?

Ja kupuję zawsze w esotiq i jestem zadowolona , warto się zapisać do ich klubu bo przychodzą smsy i potem fajne rabatt są ..np 50% ...tez czekam na jakąś akcje od nich ostatnio jak była nie miałam jak się wybrać a coś mi się tez staniki pokonczyly

julita lubi tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita - do karmienia przypasował mi Marks&Spencer, ale przed ciążą uwielbiałam Triumpha.

julita lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dl karmienia to tylko Alles mama. I też muszę iść kupić jakiś.

U mnie jak słyszy że byłam na zakupach po coś dla siebie to zawsze mówi do Olivi "a co mama kupiła niuni" a mama że nic a tata mówi "a mamie nos rośnie od klamstwa" mama pokazuje a tata mówi i co jeszcze mama kupiła mama mówi już nic więcej a tata mówi "znowu mamie nos rosnie" :-)
    Tata zawsze wie że mamą coś kupi bo to moja mania już. Nie ważne że z szafy wypada.

4 me spróbuj podawać jedna pierś do ciumkania a ta druga zostaw na śniadanie. :-D

Dżuls, 4me, easymum, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Agatka - padłam :D :D :D
    Ja zaczęłam trochę kupować na allegro, bo to są rzeczy w bardzo dobrym stanie, z których dziecko wyrosło i teraz babki odsprzedają je za kilka zł. Ostatnio wyczaiłam jakąś tuniczkę z liskiem i stary kazał kupować :) A ja się trzymam zasady, że młodej ma być przede wszystkim wygodnie i musi to być praktyczne przy przewijaniu. I tyle :) Bo przy synku obrosłam masa niepraktycznych ciuszków i potem wciskałam wszystkim :P A powiem Wam, że teraz z nieukrywaną radością kupowałam córze rajstopki do tych tuniczek, miła odmiana po koszulkach w koparki :P

Carolline lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:30

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo IDE się przejść a wracam z ciuchem dla małego. Co do zakupów ja sobie nie kupuje ciuchow a różnie jest raz małego zostawiamy z babcia a raz idziemy w trójkę. Mój poprzestawial godziny i śpi od 20do1pozniej do ok4.30no i dziś o dziwo jeszcze ze mną spał do 8.30.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALDONAA jak rozstepy?? ja kupiłam ten reduktor z ziaji i powiem Ci, że wygądają lepiej jak na nie patrze "z góry" ale w lutrze z boku jak spojrze to kratery jak na księżycu ;/

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 2737 2738 2739 2740 2741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ