Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie te usypianie też trochę przeraża. Tak jak ładnie zasypiala po karmieniu sama w łóżeczku,to teraz wymyśla strasznie. Najlepiej by spala na rękach. Ale nie widzi mi się noszenie tego kloca. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już myślałam że sobie przy lampce wina w ciszy, sama, pooglądam Ryjka przed telewizorem.Wiec dziewczynki jak macie wolne wieczory to zapraszam przed telewizor oglądać moich sąsiadów z Rybnika. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój mały rechotek :-D
    https://m.youtube.com/watch?v=SNRFxHW2m1g&feature=youtu.be

Moka fajne to bo i na teraz i na później :-)

Oj chyba coś dzieciaczki dnia nie miały dziś. Bo u mnie za to kąpiel była w biegu. Pannie spieszno do cyca było. Zresztą 2 dni mi już wisi non stop ba cycu. Fajny dzień zakończyła syrena.

Dżuls, Snopy wasi mężowie są z jakiejś innej planety. Tyle trudu i wysiłku wkładacie a nic nie potrafią docenić. :-/ Przykre to jest. Przytulam.

Dżuls a też byłam pewna że dzieci odziedzicza urodę po tacie. A tu popatrz :-)
    U nas mała tez ma dziwne włoski i to zależy pod jakim światłem albo rudawe albo blond a wieczorem ciemne. Ja mówię do niej mój mały rudziku kochany :-)

A dziś z Rafałem przez przypadek znaleźliśmy film z brzuszka w 25tc. Kurcze normalnie się wzruszylam omówię do Olivi by do brzucha wracała :-)

A test ciążowy tez mam i zbieram ważne pamiątki a potem dostanie wszystko od nas jak bedzie juz duża :-)

easymum, Kasiarzynka, 4me, chabasse, la_lenka, nick nieaktualny, paula2013, trix lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka mały śmieszek kochany. ☺ Cudowna jest. ☺

agatka196 lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia dziękuję. Wszystkie nasze dzieciaczki są kochane :-)

• easymum Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, cudo! Sama się uśmiałam :) ciekawe kiedy moja zacznie na głos

gg64rl68s121551a.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Adzia dziękuję. Wszystkie nasze dzieciaczki są kochane :-)

Masz rację kochana. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Easymum moja tak się śmieje z różnych dziwnych rzeczy co mnie osobiście by nawet nie rozśmieszyło. I to tak z dnia na dzień z zaskoczenia zaczęła tak rechotać.
    Doczekacie się wszystkie :-) tylko to takie jest boskie i normalnie miód dla moich uszu że musiałam się z Wami podzielić :-) <3

easymum, paula2013, trix lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka no niezle sie smieje Twoja mala. Noj tez chichotek ale jeszcze taki bez dźwięczny :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja przerobiłam kilka laktatorów i bezapelacyjnyn królem jest medela swing. Ma specjalnie opatentowany system rozkręcania laktacji, jest cichy i chyba może byc przenośny jak wlozysz baterie. Mi rozkrecil pięknie laktacje ale byl pożyczony wiec musiałam oddać :( moj TT juz tak dobrze nie ściąga, ba w ogóle nie ściąga i boli :/ ale ten medela,swing ma jeden bardzo duży minus- cenę! Ok 500-600 pln nowy... Chyba, ze używany z Olx byś wypatrzyła....
    A jesli nie swing to tańszy medeli mini electric- ja żadnego innego niż tej firmy juz bym nie kupila.
    Potwierdzam :-) ja mam mini electric i jedyna jego wada to głośna praca...ale.i to przeboleje bo bardzo szybko odciaga.
    Na Olx można kupić używany laktator i na gemini lub a aptece stacjonarnej można dokupić butelki i końcówki do laktatora. Dużo taniej to wychodzi.

• easymum Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak moja Niunia zakochała się w motylku :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4916175d1aa9.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1687c43fa639.jpg

agatka196, nick nieaktualny, 4me, adzia, paula2013, agniesja, snoopy_etka, karolcia87, trix lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też śmieje się w głos jest to słodkie

agatka196, easymum, adzia lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie małymi kroczkami do dzwiecznego śmiechu ale za to bardzo sie zachwyca :D
    Wydaje dźwięki zaskoczonej hehe , ostatnio mama mowila ze ominela mnie jej bezcenna mina i dźwięk na łańcuchy świąteczne , a wasze maluchy tez robia wytrzescz oczu ? U niej coraz częściej haha

Jestem zmęczona , zapale i ide spać .
    A w pepco dzisiaj kupiłam maskotke do raczki i doczepione skarpetki do twgo byly .
    Jutro wam pokaze :)

• easymum Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, miałaś rzucić ;) palisz chociaż na balkonie? Bo wiesz jaki dym jest szkodliwy, szczególnie dla dziecka?

agniesja lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    To mój mały rechotek :-D
    https://m.youtube.com/watch?v=SNRFxHW2m1g&feature=youtu.be

super...sama sie przy tym smialam w glos jak malenstwo ;)

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka Oliwia wyglada na bardzo duza...tzn dluga moj maly wydaje sie krociutki przy niej ;)

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam dzisiaj na spotkaniu przed chrztem małej i ksiądz pytał się jakie imię wybierzemy dla niej hmmmm czyli co jak w USC ma Jagoda to mogę jejdac 2 np Anna i wtedy co w dokumentach urzędowych będzie pisać Jagoda Anna?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Dziewczyny byłam dzisiaj na spotkaniu przed chrztem małej i ksiądz pytał się jakie imię wybierzemy dla niej hmmmm czyli co jak w USC ma Jagoda to mogę jejdac 2 np Anna i wtedy co w dokumentach urzędowych będzie pisać Jagoda Anna?
    Urzędowe urzędowymi, a w akcie chrztu (księgach parafialnych) może być inaczej. Dla mnie to bez sensu takie mieszanie - my od razu daliśmy Łucja Maria w urzędzie i tak samo będziemy chrzcić.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale do kościoła potrzebny jest akt urodzenia, u nas ksiądz po prostu spisał i już nie pytał. Kiedyś jak pierwsze imię nie było święte to dawano drugie.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 15:26

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 2743 2744 2745 2746 2747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ