Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój mały rechotek
https://m.youtube.com/watch?v=SNRFxHW2m1g&feature=youtu.be
Moka fajne to bo i na teraz i na później
Oj chyba coś dzieciaczki dnia nie miały dziś. Bo u mnie za to kąpiel była w biegu. Pannie spieszno do cyca było. Zresztą 2 dni mi już wisi non stop ba cycu. Fajny dzień zakończyła syrena.
Dżuls, Snopy wasi mężowie są z jakiejś innej planety. Tyle trudu i wysiłku wkładacie a nic nie potrafią docenić.Przykre to jest. Przytulam.
Dżuls a też byłam pewna że dzieci odziedzicza urodę po tacie. A tu popatrz
U nas mała tez ma dziwne włoski i to zależy pod jakim światłem albo rudawe albo blond a wieczorem ciemne. Ja mówię do niej mój mały rudziku kochany
A dziś z Rafałem przez przypadek znaleźliśmy film z brzuszka w 25tc. Kurcze normalnie się wzruszylam omówię do Olivi by do brzucha wracała
A test ciążowy tez mam i zbieram ważne pamiątki a potem dostanie wszystko od nas jak bedzie juz duża
easymum, Kasiarzynka, 4me, chabasse, la_lenka, Staraczka23, paula2013, trix lubią tę wiadomość
-
Easymum moja tak się śmieje z różnych dziwnych rzeczy co mnie osobiście by nawet nie rozśmieszyło. I to tak z dnia na dzień z zaskoczenia zaczęła tak rechotać.
Doczekacie się wszystkietylko to takie jest boskie i normalnie miód dla moich uszu że musiałam się z Wami podzielić
easymum, paula2013, trix lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Ja przerobiłam kilka laktatorów i bezapelacyjnyn królem jest medela swing. Ma specjalnie opatentowany system rozkręcania laktacji, jest cichy i chyba może byc przenośny jak wlozysz baterie. Mi rozkrecil pięknie laktacje ale byl pożyczony wiec musiałam oddać
moj TT juz tak dobrze nie ściąga, ba w ogóle nie ściąga i boli
ale ten medela,swing ma jeden bardzo duży minus- cenę! Ok 500-600 pln nowy... Chyba, ze używany z Olx byś wypatrzyła....
A jesli nie swing to tańszy medeli mini electric- ja żadnego innego niż tej firmy juz bym nie kupila.ja mam mini electric i jedyna jego wada to głośna praca...ale.i to przeboleje bo bardzo szybko odciaga.
Na Olx można kupić używany laktator i na gemini lub a aptece stacjonarnej można dokupić butelki i końcówki do laktatora. Dużo taniej to wychodzi. -
A tak moja Niunia zakochała się w motylku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4916175d1aa9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1687c43fa639.jpgagatka196, Staraczka23, 4me, adzia, paula2013, agniesja, snoopy_etka, karolcia87, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie małymi kroczkami do dzwiecznego śmiechu ale za to bardzo sie zachwyca
Wydaje dźwięki zaskoczonej hehe , ostatnio mama mowila ze ominela mnie jej bezcenna mina i dźwięk na łańcuchy świąteczne , a wasze maluchy tez robia wytrzescz oczu ? U niej coraz częściej haha
Jestem zmęczona , zapale i ide spać .
A w pepco dzisiaj kupiłam maskotke do raczki i doczepione skarpetki do twgo byly .
Jutro wam pokaze -
AniaM wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj na spotkaniu przed chrztem małej i ksiądz pytał się jakie imię wybierzemy dla niej hmmmm czyli co jak w USC ma Jagoda to mogę jejdac 2 np Anna i wtedy co w dokumentach urzędowych będzie pisać Jagoda Anna?