Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magnolia, tak
Już na dwóch. Pierwszą wybrałam za wcześnie a jednocześnie na tyle późno, że brak serduszka mnie niepokoił.
Staraczka, teraz dla mnie najgorszy okres. Według OM dzisiaj 7t2d. W tym dniu straciłam pierwszą ciążę, drugą w 7t4d. Ech żeby przeżyć tylko ten tydzień. Ale pozytywne myślenie! Skupiam się na tym -
nick nieaktualnyUrsa wrote:Magnolia, tak
Już na dwóch. Pierwszą wybrałam za wcześnie a jednocześnie na tyle późno, że brak serduszka mnie niepokoił.
Staraczka, teraz dla mnie najgorszy okres. Według OM dzisiaj 7t2d. W tym dniu straciłam pierwszą ciążę, drugą w 7t4d. Ech żeby przeżyć tylko ten tydzień. Ale pozytywne myślenie! Skupiam się na tym
Bądź dobrej myśli chociaż i ja głupia szukam objawy poronienia bo sie bardzo boję mimo ze nie mam zadnych boli a najbardziej obawiam sie ze bedzie strata bezobjawowa i serduszko przestanie bic.
Ech smutami zaraz zaczniemy sypac, na pewno ciężko nie myslec o stratach ale zajmij sie czyms lub wyjdz na spacer moze jakis film obejrzyj -
Staraczka23 wrote:Po wizycie pochwalcie sie usg z malutkimi czlowieczkami
mi półtora tygodnia zostalo do wizyty. Martwi mnie brak śluzu
też nie mam śluzu, w ogóle od początku ciąży, suchoStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po jednym poronieniu i po pierwsze za mały zarodek był bez serduszka a po kolejne pewnego dnia jak się podcieralam to miałam krew ze sluzem cały dzień i pojechałam na pogotowie i na drugi dzień zabieg a i od początku bardzo bolała mnie prawa strona tam gdzie był dzidziuś ciążę straciłam w 9 tygodniu i to był najgorszy tydzień tak się bałam ale na szczęście nic się nie działo i oby tak do samego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:19
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Ja jestem po jednym poronieniu i po pierwsze za mały zarodek był bez serduszka a po kolejne pewnego dnia jak się podcieralam to miałam krew ze sluzem cały dzień i pojechałam na pogotowie i na drugi dzień zabieg
U mnie serduszko widoczne bylo juz 6+3 dzisiaj mam 7+7 -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A bralas luteine lub dupka?
U mnie serduszko widoczne bylo juz 6+3 dzisiaj mam 7+7
Dał mi lekarz luteine i po tygodniu przyjść i w niedziele trafiłam na pogotowie a w poniedziałek byłam pamiętam zarejestrowana ale od początku lekarze mówili bym się nie nastawiala -
Dziewczyny, ja Wam dobrze radzę nie czytajcie niczego w internecie, nawet nie wiecie czy te wszystkie osoby faktycznie to przeżyły czy może zmyśliły. Nie ma sensu się wkręcać.
Staraczka gwarantuje Ci, że poznasz poronienie jeśli Ci sie ono zdarzy. To nie lekkie kłucie to silny ból (aż Ci kręgosłup wygina), skurcze co kilka minut, silne krwawienie, wydalanie błoniastego endometrium. To nie jest kilka kropelek krwi.
-
nick nieaktualnyWłaśnie kręgosłup to mnie boli ale to chyba od łóżka bo zrobilam sie 2kg cięższa hehe
ursa to chyba wiem jaki to bol moze być bo w ciazy pozamacicznej zwijalam sie az usiąść nie moglam , tylko o tych bolach mowisz a jak po operacji lezalam to w nocy dziewczyna przyjechala na ip mowila czula sie super tylko plamic zaczela i na ip bylo za pozno, dobra inny temat zapodajcie bo ten bas nie nastraja pozytywbie -
Co racja to racja w internecie jest większość bzdur co do poronienia to mi na drugi dzień w szpitalu dali tabletkę rano na to by się zaczęło i rzeczywiście okropny bóli klocie i krew chlustem poleciała aż wytrzymać nie mogłam leki przeciwbólowe mało co pomagały także staraczka jak nie masz krwi na papierze cały dzień to wszystko jest ok i nie ma co się przejmować a jakbyś nie była pewna to jedz na pogotowie by sprawdzić czy wszystko ok jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:36
-
nick nieaktualnyPowiem wam tak aby zejsc z tematu
od czasu do czasu pilam radlerki i wczoraj mialam taka ochote aby wypic chociaz szklaneczke wgl chodzi za mna od tygodnia a jak mysle tyle miesiecy czekać to wogole, i tak jak piłam pepsi tak od 2 dni wydaje mi sie taaka słodka jak by ktos wsypal 2kg cukru -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Co racja to racja w internecie jest większość bzdur co do poronienia to mi na drugi dzień w szpitalu dali tabletkę rano na to by się zaczęło i rzeczywiście okropny bóli klocie i krew chlustem poleciała aż wytrzymać nie mogłam leki przeciwbólowe mało co pomagały także staraczka jak nie masz krwi na papierze cały dzień to wszystko jest ok i nie ma co się przejmować a jakbyś nie była pewna to jedz na pogotowie by sprawdzić czy wszystko ok jest.
bralam lutka 50 a teraz 100 pomyslalam moze od niego krwawienia nie bedzie -
O piwko też za mną chodzi takie z dużą ilością soku malinowego i niestety może za 2 lata jak nie później się napije chyba że nie będzie mi dane karmić co do pepsi nie smakuje mi za to cola ta prawdziwa nie podrobiona smakuje i trochę pomaga na mdłości dziś mąż mi zrobił jajecznice z kielbaska dobry mąż jeszcze wczorajszy ale zrobił żonie śniadanie do łóżka