X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka jak się nazywa grupa na fb? ... chętnie bym dołączyła, bo bbf często mi się wiesza i nijak nie mogę nic napisać, a fb zawsze 'pod ręką' =)

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:23

easymum lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to dziś mam fatalny dzień...
    Nie dość, że przez prawie cały dzień dziecko mi się darlo i uspokajalo jedynie na rękach albo bujne w nosidełku to jeszcze z rana dostałam informacje, ze prezent dla mojego męża nie dojdzie, bo okazał się uszkodzony - kurde no nie po to zamówiłam go już tydzień wcześniej, żeby na trzy dni przed wigilia dostać i formacje, że prezentu nie będzie...

Szlag mnie trafił na miejscu i co.... na szybkości szukanie kolejnego, ciągle telefony czy dadzą radę wysłać towar do wigilli... dziecko drzace się na rękach i żebym chociaż wiedziała o co Jej chodzi, a tu nic... kupy były już dwie, temperatury nie ma, mleko dostała... mega męczący dzień...

Teraz troszkę przysypia, wiec jest szansa ze w końcu uda mi się coś zjeść, bo normalnie się wykoncze =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Carolline, Gusiak lubią tę wiadomość

• Carolline Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym tez mogła dołączyć na fb bo tam cześciej jestem, wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek skabarka, bo tez chce wiedzieć jak sie grupa nazywa

Gusiak lubi tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    napisz mi na prv to Ci wyślę zapr

Napisałam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Carolline Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak moja dzis tez marudna jak nie wiem co i wreszcie teraz mi w chuscie zasnęła zobaczymy na ile. Ogolnie z 3-4 godz była teraz obudzona co sie mojej raczej przed 20 nie zdarza może raz pójdzie spac przed północą.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carollinie to może dziś taki dzień i juz jutro będzie lepiej, bo idzie zwariować =)

Pół dnia już sobie powtarzam - 'Ona nie płacze Tobie na złość, tylko Ciebie potrzebuje' ... i tak w kolo, żeby się uspokoić =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gusiak lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakoś większość czasu spędzam Na fb...
    Zaglądam do was czasami bo trochę czasu razem spedzilysmy i wesołych i mniej wesołych chwilach i mam nadzieję ze dalej tak będzie a niesmianie się się kogoś bo nie o to w tym chodzi .... takie moje zdanie.
    Mały mi zaczął dzisiaj coś dużo kichac i się trochę stresuje oby dalej się nic nie rozwinęło :-/

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciala wiedziec co to za grupa na db ale bie umiem do was zaproszenia wylac:/ bo ja w belly zielona jestem

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie wszyscy na Fb przeniosą :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    U nas króluje: Ty nasz robalu :P

Carolline, Twoja córka ma brwi, jakby co dopiero od kosmetyczki wyszla!! Cudna <3

To podobnie jak u nas bo mówimy robaczkek ☺

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    No i sie wszyscy na Fb przeniosą :/
    Ja na pewno nie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za grupa na FB?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się nie przenoszę, ale widzę, że wszyscy się pomału wynoszą. :(

8pdp47e.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Ja bym tez mogła dołączyć na fb bo tam cześciej jestem, wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek skabarka, bo tez chce wiedzieć jak sie grupa nazywa

I ja też wysłałam bo chętnie się przyłącze

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja też się nie przenoszę, ale widzę, że wszyscy się pomału wynoszą. :(
    No niestety, wątek powoli i tak zamiera, coraz więcej osób odpada. A jak jeszcze znowu jakieś kwasy wychodzą to tym bardziej. Ja się z Wami zżyłam i mi żal, ale cóż zrobić :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Cale szczescie ze spacer mi sie udal bo na sam koniec sie rozpadalo i tos mocno!

Mowie dzis tesciowej ze mezowi noga mrowieje w tym gipsie, a nie powinna, a ta mi mowi ze ten wymysla! Bo chce miec gips zdjety!!! Wkurzylam sie bo chlop ma 35' lat i nie jest dzieckiem i wie ze musi byc gips. Gorzej jak mu zakrzep pojdzie, tego sie boje. Dzis ma to skonsultowac z ortopeda mądra glowa,.
    Oj, ja też bym nie bagatelizowała. Nie chcę straszyć, ale chłopak z mojego liceum skręcił sobie nogę wychodząc z autobusu, wsadzili mu ją w gips i nad ranem już nie żył, bo poszedł skrzep :/ ... Ostrożności nigdy za wiele.

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    No niestety, wątek powoli i tak zamiera, coraz więcej osób odpada. A jak jeszcze znowu jakieś kwasy wychodzą to tym bardziej. Ja się z Wami zżyłam i mi żal, ale cóż zrobić :(
    Wiesz, ale dla mnie co innego odpaść, bo ma się robotę przy dziecku i nie wyrabiać z pisaniem, a co innego zwijać manatki i przenosić się na inne forum O_o ja też się zżyłam, ale pasuje mi pewna anonimowość tego forum i m.in. przez to nie zamierzam przenosić się na fb.

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
‹‹ 2802 2803 2804 2805 2806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ