Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Część mamuśki trochę mnie tu nie było mam nadzieję ze u każdej z was i waszych maluchów wszystko ok
Kacperek dzisiaj ma 14 tygodni i pierwszy raz sam obrócił się z brzuszka na plecy ♡
Jestem strasznie dumna z niegoCarolline, adzia, snoopy_etka, chabasse, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Perypetie lady str 2751 u sierpniowek .
Kurwa gdyby mi ktos powiedział ze mam brzydkie dziecko to by takiego konga dostal ze odrazu grób !!
:)Staraczka ja Cię proszę, będę chciała to tu też napiszę, a nie piszę dla Ciebie, nie chcę być "małpą w zoo" dla Ciebie i Twojego faceta, po za tym tam dziewczyny na prawdę dają rady a nie opierdalają.
Jedna powiedziała że są takie przesądy, że na dziecko się mówi brzydkie by nie zapeszyć. Wpadlabyś na to? Nie! Zjadłybyście mnie tutaj ZNOWU! Widzę że muszę stracić się z forum bo mnie wszędzie znajdziesz ;/
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote::)Staraczka ja Cię proszę, będę chciała to tu też napiszę, a nie piszę dla Ciebie, nie chcę być "małpą w zoo" dla Ciebie i Twojego faceta, po za tym tam dziewczyny na prawdę dają rady a nie opierdalają.
Jedna powiedziała że są takie przesądy, że na dziecko się mówi brzydkie by nie zapeszyć. Wpadlabyś na to? Nie! Zjadłybyście mnie tutaj ZNOWU! Widzę że muszę stracić się z forum bo mnie wszędzie znajdziesz ;/
Większość z nas tam podczytuje , podsmiewajac
Siedz sobie , mi juz czasu brakuje
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote::)Staraczka ja Cię proszę, będę chciała to tu też napiszę, a nie piszę dla Ciebie, nie chcę być "małpą w zoo" dla Ciebie i Twojego faceta, po za tym tam dziewczyny na prawdę dają rady a nie opierdalają.
U mojej mamy w rodzinie zawsze sie mowilo "ale brzydalek " itp by nie zauroczyc -
A żeby odejść od drażliwego tematu - polećcie jakiś stojaczek z zabawkami. Takie coś żeby móc postawić nad leżącym dzieckiem (ale nie mata edukacyjna - bo nie zawsze chce mi się rozkładać i przekładać mała). Tylko żeby to było stabilne i nie przygniotło dzieciaka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w przesady nie wierze, ale pieszczotliwie wolam na moja krolewne pluskwa bagienna :p
A tak wyglada moja pluskwa bagienna teraz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d88ef2e13c2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 14:54
skabarka, aldonaa, la_lenka, Dżuls, easymum, diatomka, Anitka201, Gusiak, snoopy_etka, 4me, chabasse, paula2013, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolline wrote:Ja w przesady nie wierze, ale pieszczotliwie wolam na moja krolewne pluskwa bagienna :p
U nas z Marianny zrobił się Marian
I tak mówimy np: "To co, kto dziś usypia Mariana?" albo "o masz, znowu Marian się drze"... Ciężko to dziecko będzie miało z nami. Starszaka już przerobiliśmy na Czesia, nawet nie wiem jak i kiedyZa dużo Włatców Móch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 15:09
paula2013 lubi tę wiadomość
-
Staraczka, bo Ty masz złą strategię. Zamiast po cichu chichrać się z tego w domu (jak np. ja, bo taki właśnie nieskomplikowany ze mnie pierwotniak i czasem czuję taką potrzebę), przeklejasz na to na nasze forum i tylko potem zbierasz bęcki od co porządniejszych koleżanek
Z innej beczki: chyba zainwestuję w migające światełka. Na te statyczne młoda pogapi się tylko chwilę, a przy takich np. pulsujących i ze zmiennym rytmem to już pewnie byłaby hipnoza na dłuższy czas. Bo pomału nie wiem co jeszcze można wymyślić, a młoda niestety robi się coraz bardziej wymagająca i trzeba dostarczać jej coraz to nowych rozrywekStaraczka23, paula2013 lubią tę wiadomość