X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieszczotliwie, bo zanim o tym powiedzialyscie to nie pamiętałam o tym przesadzie (uroki mieszkania za granica od wieków :p)

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Staraczka, bo Ty masz złą strategię. Zamiast po cichu chichrać się z tego w domu (jak np. ja, bo taki właśnie nieskomplikowany ze mnie pierwotniak i czasem czuję taką potrzebę), przeklejasz na to na nasze forum i tylko potem zbierasz bęcki od co porządniejszych koleżanek :D

Z innej beczki: chyba zainwestuję w migające światełka. Na te statyczne młoda pogapi się tylko chwilę, a przy takich np. pulsujących i ze zmiennym rytmem to już pewnie byłaby hipnoza na dłuższy czas. Bo pomału nie wiem co jeszcze można wymyślić, a młoda niestety robi się coraz bardziej wymagająca i trzeba dostarczać jej coraz to nowych rozrywek :/

Mnie już słuchać nie chcą hahaha a sama tak nie umiem, naucz mnie :D :D

Chyba se na fb bede pisac w statusach i ustawiac ze tylko ja widzę hahaha

U nas ledy dominują , nie muszą mrugac nawet :D
    Czasami nad ranem jest tak że ona marudzi , zapalam światło kładę się a ona sibie mruczy i usypia

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzien dobry .
    Wy o nie chceniu spać a u mnie wczoraj haj lajf :D
    Zssnela po 14 , obudzila się po północy , nakarmilam odlozylam do łóżeczka może 10min sie wiercila raz smoczka wstalam podać , zasnela i dopiero o 7 pobudka :)
    Wykorzystalismy wczoraj ze spi to sprzatalismy mieszkanie i prswie na tip top jest ogar , baa szafa ktorej nie moglam sie doprosic aby mąż powyciagal cos bo sie nie domyka zaczela sie domykac a pusto w niej ze bym sie zmiescila :D

Jak pogoda pozwoli dzisiaj to małą w trabanta do moich rodziców a ja po reszte prezentów w miasto :D

Staraczka a od tej 7 spala Ci czy jeszcze drzemki nie miała?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spała już 2x teraz w łóżeczku lezy a ja obiad robię .

Mierzylam jej temperature bo marudzi , jest cała gorąca i jakas spocona , ma ubrane spiochy i body w dlugi ale temp pokazuje 36,54 drugi raz 36,51

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Chyba se na fb bede pisac w statusach i ustawiac ze tylko ja widzę hahaha

A tylko spróbuj umieścić coś mojego to w sądzie się spotkamy!

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A tylko spróbuj umieścić coś mojego to w sądzie się spotkamy!
    Przeczytaj raz jeszcze albo kilka razy i zrozum co ja napisałam

diatomka, adzia lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawia sie i znika;)

Staraczka hahaha

Dzuls moj maz wymyslil Tosława i na Tosie juz wszyscy tak mowia

Ponoc hm wyprzedaz ruszyla!

adzia, paula2013, Dżuls lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestańcie już. Każda z Nas wie że zarówno Nasza Lady jak i Nasza Staraczka to wyjątkowe okazy. ☺ Czasami podniosą Nam ciśnienie, czasami rozbawią Nas do łez. I naprawdę smutno by się tu zrobiło jakby Was kochane zabrakło. ☺

diatomka, Dżuls, Carolline, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja królewna jak nie współpracuje z mamusią to nazywana jest przezemnie Lenisławą. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 16:15

skabarka, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:22

aldonaa, Lilla My, easymum lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale szczescie ze spacer mi sie udal bo na sam koniec sie rozpadalo i tos mocno!

Mowie dzis tesciowej ze mezowi noga mrowieje w tym gipsie, a nie powinna, a ta mi mowi ze ten wymysla! Bo chce miec gips zdjety!!! Wkurzylam sie bo chlop ma 35' lat i nie jest dzieckiem i wie ze musi byc gips. Gorzej jak mu zakrzep pojdzie, tego sie boje. Dzis ma to skonsultowac z ortopeda mądra glowa,.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    U nas króluje: Ty nasz robalu :P

Carolline, Twoja córka ma brwi, jakby co dopiero od kosmetyczki wyszla!! Cudna <3
    Aldona tez zwróciłam uwagę na brwi :-) piękne ma ;-)

Ja na swojego mowie "dzik" szczególnie po wczorajszej akcji w knajpie :-)

adzia, aldonaa lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Cale szczescie ze spacer mi sie udal bo na sam koniec sie rozpadalo i tos mocno!

Mowie dzis tesciowej ze mezowi noga mrowieje w tym gipsie, a nie powinna, a ta mi mowi ze ten wymysla! Bo chce miec gips zdjety!!! Wkurzylam sie bo chlop ma 35' lat i nie jest dzieckiem i wie ze musi byc gips. Gorzej jak mu zakrzep pojdzie, tego sie boje. Dzis ma to skonsultowac z ortopeda mądra glowa,.
    Ja bym powiedziała jechać do lekarza ekspresem. Mój teść miał kilka miesięcy temu rozwalone ścięgno achillesa, 8 tygodni miał gips - tylko mu zdjęli to zakrzep się zrobił i gazem do szpitala, leki na pół roku. Nic śmiesznego.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka no wlasnie wiem. Mam wrazenie ze tesciowa chce go ukarac tym gipsem za to co sie stalo!. A tesc ztwoj bral leki na rozrzedzenie i mimo to sie tak stalo? Maz ma gips nieco ponad trzy tygodnie. Za tydz maja go zdjac i zalozyc orteze. Tez mial gips na cala noge od palcy do uda?
    A tesciowa jest pielegniarka ortopedyczna i pracuje z ortopedami nacodzien i wydaje jej sie rozumy pozjadala.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka jak widzisz nikt nie ma życia uslanego różami , opinie w necie jakoś po mnie spływają .
    To tyllko i aż internet .

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    La lenka no wlasnie wiem. Mam wrazenie ze tesciowa chce go ukarac tym gipsem za to co sie stalo!. A tesc ztwoj bral leki na rozrzedzenie i mimo to sie tak stalo? Maz ma gips nieco ponad trzy tygodnie. Za tydz maja go zdjac i zalozyc orteze. Tez mial gips na cala noge od palcy do uda?
    A tesciowa jest pielegniarka ortopedyczna i pracuje z ortopedami nacodzien i wydaje jej sie rozumy pozjadala.
    Nie wiem dokładnie, bo to był akurat czas kiedy ja leżałam w domu z krwiakiem, więc nawet teścia wtedy nie widziałam. Tyle co mąż mi przekazywał, ale to raczej ogólnie jak się czuje bez szczegółowych detali.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:22

easymum, Luna1 lubią tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - odezwałam się na fb

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    co nie zmienia faktu, że sprawianie komuś przykrości celowo i obieranie sobie ofiary do hejtingu jest poniżej wszelkiej krytyki.
    Sama robi z siebie ofiarę i wiadomo to juz kilka miesięcy :)

Nie mam zamiaru z tiba sie sprzeczac o takie cos

• adzia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka napisałam priv

3i49df9hy5b5npd4.png
‹‹ 2801 2802 2803 2804 2805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ