Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Staraczka, bo Ty masz złą strategię. Zamiast po cichu chichrać się z tego w domu (jak np. ja, bo taki właśnie nieskomplikowany ze mnie pierwotniak i czasem czuję taką potrzebę), przeklejasz na to na nasze forum i tylko potem zbierasz bęcki od co porządniejszych koleżanek
Z innej beczki: chyba zainwestuję w migające światełka. Na te statyczne młoda pogapi się tylko chwilę, a przy takich np. pulsujących i ze zmiennym rytmem to już pewnie byłaby hipnoza na dłuższy czas. Bo pomału nie wiem co jeszcze można wymyślić, a młoda niestety robi się coraz bardziej wymagająca i trzeba dostarczać jej coraz to nowych rozrywek
Mnie już słuchać nie chcą hahaha a sama tak nie umiem, naucz mnie
Chyba se na fb bede pisac w statusach i ustawiac ze tylko ja widzę hahaha
U nas ledy dominują , nie muszą mrugac nawet
Czasami nad ranem jest tak że ona marudzi , zapalam światło kładę się a ona sibie mruczy i usypia -
Staraczka23 wrote:Dzien dobry .
Wy o nie chceniu spać a u mnie wczoraj haj lajf
Zssnela po 14 , obudzila się po północy , nakarmilam odlozylam do łóżeczka może 10min sie wiercila raz smoczka wstalam podać , zasnela i dopiero o 7 pobudka
Wykorzystalismy wczoraj ze spi to sprzatalismy mieszkanie i prswie na tip top jest ogar , baa szafa ktorej nie moglam sie doprosic aby mąż powyciagal cos bo sie nie domyka zaczela sie domykac a pusto w niej ze bym sie zmiescila
Jak pogoda pozwoli dzisiaj to małą w trabanta do moich rodziców a ja po reszte prezentów w miasto
Staraczka a od tej 7 spala Ci czy jeszcze drzemki nie miała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przestańcie już. Każda z Nas wie że zarówno Nasza Lady jak i Nasza Staraczka to wyjątkowe okazy. ☺ Czasami podniosą Nam ciśnienie, czasami rozbawią Nas do łez. I naprawdę smutno by się tu zrobiło jakby Was kochane zabrakło. ☺
diatomka, Dżuls, Carolline, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cale szczescie ze spacer mi sie udal bo na sam koniec sie rozpadalo i tos mocno!
Mowie dzis tesciowej ze mezowi noga mrowieje w tym gipsie, a nie powinna, a ta mi mowi ze ten wymysla! Bo chce miec gips zdjety!!! Wkurzylam sie bo chlop ma 35' lat i nie jest dzieckiem i wie ze musi byc gips. Gorzej jak mu zakrzep pojdzie, tego sie boje. Dzis ma to skonsultowac z ortopeda mądra glowa,. -
aldonaa wrote:U nas króluje: Ty nasz robalu
Carolline, Twoja córka ma brwi, jakby co dopiero od kosmetyczki wyszla!! Cudnapiękne ma
Ja na swojego mowie "dzik" szczególnie po wczorajszej akcji w knajpieadzia, aldonaa lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Cale szczescie ze spacer mi sie udal bo na sam koniec sie rozpadalo i tos mocno!
Mowie dzis tesciowej ze mezowi noga mrowieje w tym gipsie, a nie powinna, a ta mi mowi ze ten wymysla! Bo chce miec gips zdjety!!! Wkurzylam sie bo chlop ma 35' lat i nie jest dzieckiem i wie ze musi byc gips. Gorzej jak mu zakrzep pojdzie, tego sie boje. Dzis ma to skonsultowac z ortopeda mądra glowa,. -
La lenka no wlasnie wiem. Mam wrazenie ze tesciowa chce go ukarac tym gipsem za to co sie stalo!. A tesc ztwoj bral leki na rozrzedzenie i mimo to sie tak stalo? Maz ma gips nieco ponad trzy tygodnie. Za tydz maja go zdjac i zalozyc orteze. Tez mial gips na cala noge od palcy do uda?
A tesciowa jest pielegniarka ortopedyczna i pracuje z ortopedami nacodzien i wydaje jej sie rozumy pozjadala. -
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:La lenka no wlasnie wiem. Mam wrazenie ze tesciowa chce go ukarac tym gipsem za to co sie stalo!. A tesc ztwoj bral leki na rozrzedzenie i mimo to sie tak stalo? Maz ma gips nieco ponad trzy tygodnie. Za tydz maja go zdjac i zalozyc orteze. Tez mial gips na cala noge od palcy do uda?
A tesciowa jest pielegniarka ortopedyczna i pracuje z ortopedami nacodzien i wydaje jej sie rozumy pozjadala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:co nie zmienia faktu, że sprawianie komuś przykrości celowo i obieranie sobie ofiary do hejtingu jest poniżej wszelkiej krytyki.
Nie mam zamiaru z tiba sie sprzeczac o takie cos