Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie stad tez nie wynosze tylko z coekawosci chce zobaczyc co tam jest na tym fb;)
Dzuls maz robi sobie tez zastrzyki w brzuch, wiec niby troche spokojna jestem. Ale jestem tez przewrwzliwiona jo pracujac kilka lat w przychodni roznych historii sie naogladalam i nasluchalam;) wole dmuchac na zimne -
Dżuls wrote:ja też się zżyłam, ale pasuje mi pewna anonimowość tego forum i m.in. przez to nie zamierzam przenosić się na fb.
-
Czarna ja tez mam pietra bo mala cos dzid sporo kichala. Ona w ogole od urodzenia duzo kicha ale dzis wyjatkowo duzo bylo. My w domu zdrowi , starszak od tygodnia u babci 100km od domu. Jedynie zla jestem o szczepienie z minionego czwartku bo dwie godziny czekalam bo doe pediatra spoznila, potem ja z mala rozebrana do polowy a pielegniarka sobie okno otiwera bo jej goraco i chciala przewietrzyc i przeciag sie zrobil a my w tym przecuagu stalysmy. Mala byla dosc spocona bo ja zakrylam kocykiem . Mowie Ci ze kazdego dnia z przerwzeniem patrze . Dam jej do mleka dzis 5 kropelek cebionu, jutro tez.
-
Dżuls wrote:pasuje mi pewna anonimowość tego forum i m.in. przez to nie zamierzam przenosić się na fb.
A właśnie, bo mi się przypomniało!Śniło mi się kilka dni temu, że właśnie Ty, Dżuls napisałaś do mnie na priva, że wyśledziłaś na fejsie kim ja jesteś i teraz będziesz mnie szantażować, że to ujawnisz. Niestety, zanim powiedziałaś co chcesz w zamian za dotrzymanie tej tajemnicy to się obudziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 19:42
-
la_lenka wrote:A właśnie, bo mi się przypomniało!
Śniło mi się kilka dni temu, że właśnie Ty, Dżuls napisałaś do mnie na priva, że wyśledziłaś na fejsie kim ja jesteś i teraz będziesz mnie szantażować, że to ujawnisz. Niestety, zanim powiedziałaś co chcesz w zamian za dotrzymanie tej tajemnicy to się obudziłam.
-
Btw, idę jutro W KOŃCU na test obciążenia glukozą.... jak mi się kurna nie chce. Cała logistyka, żeby jakoś ogarnąć dwójkę dzieci, żebym zdążyła tam dotrzeć na czczo o jakiejś rozsądnej godzinie i jednocześnie młoda wyrobiła 2h beze mnie. No ale już muszę zrobić te badania. Jak gin na NFZ (że też ja na nią tak psioczyłam całą ciążę! Odszczekuję) usłyszała, że ja mając w ciąży cukrzycę ciążową i podwyższone TSH, po porodzie zaczęłam tyć i zaczęły mi włosy lecieć, to mi zleciła chyba wszystkie możliwe badania oprócz tych dla panów. Jutro ze mnie wypompują hektolitry krwi...
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:A właśnie, bo mi się przypomniało!
Śniło mi się kilka dni temu, że właśnie Ty, Dżuls napisałaś do mnie na priva, że wyśledziłaś na fejsie kim ja jesteś i teraz będziesz mnie szantażować, że to ujawnisz. Niestety, zanim powiedziałaś co chcesz w zamian za dotrzymanie tej tajemnicy to się obudziłam.
Mąż wrócił i pytał co zamawialam mówię kłamiąc NIC
A ten wyskoczył że w nocy mu mówiłam ZROBIĘ PANI PRZELEW ZA TĄ PODUSZKĘCarolline lubi tę wiadomość
-
Heloł z wieczora!
No wiec moje dziecko urzadzilo sobie dzis miedzy 4.30 a 6.40 imprezke i nie chcialo spac. Plulo cyckiem i smiala sie w glos. Na szczescie zasnela i spalysmy do 8.50. Za to dzis w ciagu dnia jedna 30min drzemka,bo nie wyszlysmy na dwor ze wzgledu na deszcz. Kurde,Ona spi tylko na dworze...Podziwiam Wasze Maluszki,ktore spia w ciagu dnia i szczerze zazdroszcze! U nas wchodzi w gre tylko zasypianie przy cycku.Czytalam dzis za i przeciw takiej metodzie no i jednak przy tym zostane.Pocieszam sie,ze do 18stki chyba tak nie bedzie
Ja zostaje tutaj,fb to moze byc do prywatnych raczej spraw.Jestem w 3 jakis tam grupach,ale rzadko sie udzielam i jakos wole bbf
Córcia
-
Siedzę przed komputerem, sprawdzam maile, czekam aż mi się kolacja zagrzeje i nagle słyszę jakieś dźwięki z sypialni gdzie śpi mała. Szybki rzut oka na kamerkę i widzę, że mała się śmieje w głos. Przez sen
Ciekawe co jej się śniło, pewnie karuzela cycków
Gusiak, Dżuls, paula2013, adzia, agatka196, Kucykowa, bento, snoopy_etka, Carolline, easymum, 4me, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem choć nie ukrywam że fb lepiej mi się obsługuje.
Ciekawe sny macie
A mnie coś łamie i nie wiem czy po prostu jestem tak już zmęczona czy coś mnie bierze. Zaraz idę wziąść kąpiel w gorącej wodzie z solami może będzie lepiej.
Małej juz chyba lepiej z tymi pleśniawkimi bo dziś tylko cyca chciała i ciągła go z uśmiechem na buzi.
Czy Wasze dzieci też są tak wpatrzone w Was? Ja nic zrobić nie mogę bo ona chce tylko mnie. A jak tata zajmuje się małą to oczy i tak biegną za mną. Nasza pani Rechabilitanka mówi że jeszcze czegoś takiego nie widziała. -
Diatomka mój ma katarek już ....podaje wit c wapno i ściągam katarek mam nadzieję ze się nie rozwinie bardziej .... matka panikara tzn Ja
odwiedzę lekarza jutro naj później w środę jak nie będzie poprawy.
A w ogóle to jest po uszy zakochana w moim synku (tak jak kazda z nas w swoich pociechach) hehe spędzam z nim każda chwilę tyle całuje bawimy się te jego uśmiech są boskie ♡ łamie wszelkie zasady wychowawcze bo Kacper śpi z nami w łóżku w nocy i tak bardzo się tuli do mnie ♡
Nie słucham jak ktoś mnie poucza ze będę miała później z nim problem będzie rozpieszczony itp . Liczy się tu i teraz każda chwila każdy dziej są wyjątkowe i jedyne bo kolejny identyczny dzień się nie powtórzy... A po za tym te nasze skarby tak szybko rosną ....
Kacper wazy już 6200 i ma 64 cm ♡♡♡♡Carolline, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość