X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie stad tez nie wynosze tylko z coekawosci chce zobaczyc co tam jest na tym fb;)

Dzuls maz robi sobie tez zastrzyki w brzuch, wiec niby troche spokojna jestem. Ale jestem tez przewrwzliwiona jo pracujac kilka lat w przychodni roznych historii sie naogladalam i nasluchalam;) wole dmuchac na zimne

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    ja też się zżyłam, ale pasuje mi pewna anonimowość tego forum i m.in. przez to nie zamierzam przenosić się na fb.
    To dokładnie tak jak ja. Fejsa to mam do innych spraw m.in. pracy, nie będę tam z dzieciowo-kupkowymi tematami włazić

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja tez mam pietra bo mala cos dzid sporo kichala. Ona w ogole od urodzenia duzo kicha ale dzis wyjatkowo duzo bylo. My w domu zdrowi , starszak od tygodnia u babci 100km od domu. Jedynie zla jestem o szczepienie z minionego czwartku bo dwie godziny czekalam bo doe pediatra spoznila, potem ja z mala rozebrana do polowy a pielegniarka sobie okno otiwera bo jej goraco i chciala przewietrzyc i przeciag sie zrobil a my w tym przecuagu stalysmy. Mala byla dosc spocona bo ja zakrylam kocykiem . Mowie Ci ze kazdego dnia z przerwzeniem patrze . Dam jej do mleka dzis 5 kropelek cebionu, jutro tez.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    pasuje mi pewna anonimowość tego forum i m.in. przez to nie zamierzam przenosić się na fb.

A właśnie, bo mi się przypomniało! :D Śniło mi się kilka dni temu, że właśnie Ty, Dżuls napisałaś do mnie na priva, że wyśledziłaś na fejsie kim ja jesteś i teraz będziesz mnie szantażować, że to ujawnisz. Niestety, zanim powiedziałaś co chcesz w zamian za dotrzymanie tej tajemnicy to się obudziłam. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 19:42

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A właśnie, bo mi się przypomniało! :D Śniło mi się kilka dni temu, że właśnie Ty, Dżuls napisałaś do mnie na priva, że wyśledziłaś na fejsie kim ja jesteś i teraz będziesz mnie szantażować, że to ujawnisz. Niestety, zanim powiedziałaś co chcesz w zamian za dotrzymanie tej tajemnicy to się obudziłam. :P
    Hyhyhy brzmi zupełnie, jakbyśmy obie padły ofiarą własnych paranoi :D :D :D :D

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw, idę jutro W KOŃCU na test obciążenia glukozą.... jak mi się kurna nie chce. Cała logistyka, żeby jakoś ogarnąć dwójkę dzieci, żebym zdążyła tam dotrzeć na czczo o jakiejś rozsądnej godzinie i jednocześnie młoda wyrobiła 2h beze mnie. No ale już muszę zrobić te badania. Jak gin na NFZ (że też ja na nią tak psioczyłam całą ciążę! Odszczekuję) usłyszała, że ja mając w ciąży cukrzycę ciążową i podwyższone TSH, po porodzie zaczęłam tyć i zaczęły mi włosy lecieć, to mi zleciła chyba wszystkie możliwe badania oprócz tych dla panów. Jutro ze mnie wypompują hektolitry krwi...

8pdp47e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ej... ja jestem i na fb i tutaj... nie mam zamiaru stąd nigdzie znikać =)
    Mam tylko problem bbf, że czesto mi się przycina i po prostu nie mam jak do Was pisać... ale spokojnie wynosić się zamiaru nie mam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka wysłałam priv =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Odnośnie snu , mi snem wychodzą zakupy w necie .
    Mąż wrócił i pytał co zamawialam mówię kłamiąc NIC :D
    A ten wyskoczył że w nocy mu mówiłam ZROBIĘ PANI PRZELEW ZA TĄ PODUSZKĘ :D

Carolline lubi tę wiadomość

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł z wieczora!
    No wiec moje dziecko urzadzilo sobie dzis miedzy 4.30 a 6.40 imprezke i nie chcialo spac. Plulo cyckiem i smiala sie w glos. Na szczescie zasnela i spalysmy do 8.50. Za to dzis w ciagu dnia jedna 30min drzemka,bo nie wyszlysmy na dwor ze wzgledu na deszcz. Kurde,Ona spi tylko na dworze...Podziwiam Wasze Maluszki,ktore spia w ciagu dnia i szczerze zazdroszcze! U nas wchodzi w gre tylko zasypianie przy cycku.Czytalam dzis za i przeciw takiej metodzie no i jednak przy tym zostane.Pocieszam sie,ze do 18stki chyba tak nie bedzie :)
    Ja zostaje tutaj,fb to moze byc do prywatnych raczej spraw.Jestem w 3 jakis tam grupach,ale rzadko sie udzielam i jakos wole bbf :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę przed komputerem, sprawdzam maile, czekam aż mi się kolacja zagrzeje i nagle słyszę jakieś dźwięki z sypialni gdzie śpi mała. Szybki rzut oka na kamerkę i widzę, że mała się śmieje w głos. Przez sen :D Ciekawe co jej się śniło, pewnie karuzela cycków :D

Gusiak, Dżuls, paula2013, adzia, agatka196, Kucykowa, bento, snoopy_etka, Carolline, easymum, 4me, karolcia87 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wyobrazilam sobie tą karuzele cyckow :D ;D ;D

la_lenka, easymum lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• paula2013 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie i nie jeden mąż gdyby mu się taka karuzela przysnila w głos by się posmial i jeszcze przy tym poslinił. ...heheh
    Moj na pewno☺

Kasiarzynka, Carolline, karolcia87 lubią tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fb jest jeden najwiekszy plus- wstawianie szybko i latwo zdjec

Gusiak lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem choć nie ukrywam że fb lepiej mi się obsługuje. :-)

Ciekawe sny macie :-D

A mnie coś łamie i nie wiem czy po prostu jestem tak już zmęczona czy coś mnie bierze. Zaraz idę wziąść kąpiel w gorącej wodzie z solami może będzie lepiej.

Małej juz chyba lepiej z tymi pleśniawkimi bo dziś tylko cyca chciała i ciągła go z uśmiechem na buzi.

Czy Wasze dzieci też są tak wpatrzone w Was? Ja nic zrobić nie mogę bo ona chce tylko mnie. A jak tata zajmuje się małą to oczy i tak biegną za mną. Nasza pani Rechabilitanka mówi że jeszcze czegoś takiego nie widziała.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja na pewno nie :P
    Ja tez nie :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka u mnie to samo. Czasami nad młodym stoi kilka osób a on i tak zawsze wypatrzy mnie i tylko za mną wodzi wzrokiem :-)

agatka196 lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka mój ma katarek już ....podaje wit c wapno i ściągam katarek mam nadzieję ze się nie rozwinie bardziej .... matka panikara tzn Ja :-) odwiedzę lekarza jutro naj później w środę jak nie będzie poprawy.

A w ogóle to jest po uszy zakochana w moim synku (tak jak kazda z nas w swoich pociechach) hehe spędzam z nim każda chwilę tyle całuje bawimy się te jego uśmiech są boskie ♡ łamie wszelkie zasady wychowawcze bo Kacper śpi z nami w łóżku w nocy i tak bardzo się tuli do mnie ♡
    Nie słucham jak ktoś mnie poucza ze będę miała później z nim problem będzie rozpieszczony itp . Liczy się tu i teraz każda chwila każdy dziej są wyjątkowe i jedyne bo kolejny identyczny dzień się nie powtórzy... A po za tym te nasze skarby tak szybko rosną ....
    Kacper wazy już 6200 i ma 64 cm ♡♡♡♡

Carolline, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też was czytam . sny macie super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 21:41

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja tez tak mam z mala! Wycalowana oblednie jest.
    Tyle ze zaczynam odczuwac brak pomocy od ponad trzech tygodni... Zaczyna mi byc ciezko

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 2803 2804 2805 2806 2807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ