Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Tosia dostala wczoraj od naszych znajomych pileczke OBALL , swietna!
    Kolejna rzecz na którą się czaje :D

Kuzwa, czemu jeszcze nie śpię. Oj, będzie rano bolało.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:18

wnidtv73dpzdszlc.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka w głos zaczęła się śmiać od niedawna.Wcześniej to były takie miny zachwytu, piski dziwne dźwięki. Teraz nawet stwierdziłam że ten jej śmiech jest typowo dziewczęcy,taki delikatny a zarazem wyraźny. ☺

Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .
    Wy o nie chceniu spać a u mnie wczoraj haj lajf :D
    Zssnela po 14 , obudzila się po północy , nakarmilam odlozylam do łóżeczka może 10min sie wiercila raz smoczka wstalam podać , zasnela i dopiero o 7 pobudka :)
    Wykorzystalismy wczoraj ze spi to sprzatalismy mieszkanie i prswie na tip top jest ogar , baa szafa ktorej nie moglam sie doprosic aby mąż powyciagal cos bo sie nie domyka zaczela sie domykac a pusto w niej ze bym sie zmiescila :D

Jak pogoda pozwoli dzisiaj to małą w trabanta do moich rodziców a ja po reszte prezentów w miasto :D

• paula2013 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

a po za tym że właśnie je kaszkę 2 razy w nocy (jedną z 2 łyżek, a drugą nad ranem z łyżki), to w ciągu dnia dostaje mleko i raz dziennie coś - i tu już różnie - jemy już jabłuszko, marchewkę i dynie :D
    w najbliższym czasie rozszerzymy sobie dietkę o kolejne warzywko :)

edit. aaa malutka waży 7kg, nosi już w zasadzie wszystko na 74cm :) i jest przecudowniasta <3[/QUOTE]

A od kiedy zaczęłas Skarabka wprowadzać kaszkę i warzywka?

adzia lubi tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka u nas młody tak samo reaguje na tv i to nie zależnie od tego co leci w nim..przekręca głowkę
    A jeśli chodzi o piosenki to puszczam mu akademie Pana Kleksa i uwielbia słuchać nawet jak mu śpiewam to próbuje po swojemu hehhe

adzia, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeny Staraczka od 14 do polonocy? Ja tam bym juz sie martwiła ;) a tak na poważnie to nie pozwoliłabym mu tak długo spać w obawie, ze w nocy bedzie zabawa na całego ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka moja tez soe patrzh na tv.
    Przestalam karmic w duzym bo non stop!

Tosia apala od 21-6 :) dostala butle i pospalysmy do 9

paula2013 lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:20

paula2013, aldonaa, Lilla My, adzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me drugi raz tak się zdarzylo dlugo spac przed nocą , wina nasza bo za ciepło wczoraj mieliśmy w domu a ona lubi :)
    Były przerwy na podanie smoczka i sprawdzałam czy oddycha .
    Minus tego spania taki że się wyspala i jak o 7 wstala tak do teraz ani mysli spać :D :D
    Ja nie ogarnieta , nawet chyba nie wyjdziemy bo pada .
    W dokładkę od wczoraj mam krwista ciotke . No i regularnie bo pobralam aplikacje wychodzilo ze dzisiaj powinna być a wczoraj przyszła 27dc

• easymum Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, a ile mała zjada jak tak długo śpi? Bo w tym wieku dziecko powinno jeść jeszcze 5-6 razy dziennie ...

gg64rl68s121551a.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, a ile razy dziennie dajesz lub będziesz dawać mleczko jak np obiadek będzie warzywny? Jakaś zielona jestem i boję się, żeby nie zaszkodzić i wszystko zrobić dobrze. Oj, trudne to jakieś ...

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Staraczka, a ile mała zjada jak tak długo śpi? Bo w tym wieku dziecko powinno jeść jeszcze 5-6 razy dziennie ...

Wczoraj od godziny 5
    5 - 8 - 11 - 14
    4x wczoraj i po północy 5

Zjada po 150ml

Widzę obrazek skokowy i pomyslalam może ona wczoraj miała skok i go przespala ?

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka moim zdaniem za długo Roksanka śpi. Powinnaś jej zrobić badania bo to nie jest normalne by dziecko tule spało. To moje zdanie.

U nas mała śpi w łóżeczku ale zasypia mi na rękach podczas jedzenia cyca a w sumie to śpi i ciągnie go jeszcze. Potem odkładam do łóżeczka i śpi. Czasem jak właśnie ma skoki to śpię z nią bo bez cyca w buzi ani róż.

Motyla lamaze Olivia dostała od mojej przyjaciółki a ja kupiłam jej jeszcze wcześniej takiego ptaka? Wróbla? Zainteresowanie jest ale lepsza jest pielucha tetrowa mamy palce.

Główkę w pionie trzyma sztywno. Radko kiedy jej się zachwieje i powiem wam że na prawdę po tych wszelkich ćwiczeniach jest dużo silniejsza. :-)

A my z małą jeździmy wszędzie mimo że to taki dzikus. Restauracje, kawiarnie, sklepy, zakupy i nawet raz sama z małą byłam na zakupach ciuchowych i udało mi się przymierzyć i coś kupić wiec nie jest źle.
    A tu nasza Olivcia ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:17

easymum, Anitka201, la_lenka, paula2013, nick nieaktualny, aldonaa, nick nieaktualny, adzia, snoopy_etka, 4me, chabasse, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tak śpi jak mam gorąco w domu :P
    Morfologia była super , drugi raz sie zdarzyło ze tak spała :)

Dobra zwijam się do rodziców ją zostawić i w miasto buszowac po sklepach :D

diatomka lubi tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, za długo śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Za krótko śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Nic tylko po lekarzach z dziećmi biegać :P

nick nieaktualny, paula2013, Carolline, Gusiak lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba oszalała ze strachu jakby mi mała spała tak długo. Że jej cukier spadnie z głodu i jej nie dobudzę. Ale z drugiej strony przy jej drzemkach po 30 minut to mogłaby pospać ciut więcej, choć z raz dziennie. Ale nie. Nawet teraz - zasnęła tuż przed 11 i już widzę, że oczy otwarte :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perypetie lady str 2751 u sierpniowek .

Kurwa gdyby mi ktos powiedział ze mam brzydkie dziecko to by takiego konga dostal ze odrazu grób !!

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lily niestety ja to bym osiwiała gdyby moje dziecko tyle spało. :-)
    Przecież od 14.00 do rana to jest praktycznie 16h.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Jejku, za długo śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Za krótko śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Nic tylko po lekarzach z dziećmi biegać :P

Ta a lekarz potem wymyśla i znowu forum i setka pytan czy to mozliwe ze to to co lekarz gadal

‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ