Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka w głos zaczęła się śmiać od niedawna.Wcześniej to były takie miny zachwytu, piski dziwne dźwięki. Teraz nawet stwierdziłam że ten jej śmiech jest typowo dziewczęcy,taki delikatny a zarazem wyraźny. ☺
Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry .
Wy o nie chceniu spać a u mnie wczoraj haj lajf
Zssnela po 14 , obudzila się po północy , nakarmilam odlozylam do łóżeczka może 10min sie wiercila raz smoczka wstalam podać , zasnela i dopiero o 7 pobudka
Wykorzystalismy wczoraj ze spi to sprzatalismy mieszkanie i prswie na tip top jest ogar , baa szafa ktorej nie moglam sie doprosic aby mąż powyciagal cos bo sie nie domyka zaczela sie domykac a pusto w niej ze bym sie zmiescila
Jak pogoda pozwoli dzisiaj to małą w trabanta do moich rodziców a ja po reszte prezentów w miasto -
a po za tym że właśnie je kaszkę 2 razy w nocy (jedną z 2 łyżek, a drugą nad ranem z łyżki), to w ciągu dnia dostaje mleko i raz dziennie coś - i tu już różnie - jemy już jabłuszko, marchewkę i dynie
w najbliższym czasie rozszerzymy sobie dietkę o kolejne warzywko
edit. aaa malutka waży 7kg, nosi już w zasadzie wszystko na 74cmi jest przecudowniasta
[/QUOTE]
A od kiedy zaczęłas Skarabka wprowadzać kaszkę i warzywka?adzia lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka u nas młody tak samo reaguje na tv i to nie zależnie od tego co leci w nim..przekręca głowkę
A jeśli chodzi o piosenki to puszczam mu akademie Pana Kleksa i uwielbia słuchać nawet jak mu śpiewam to próbuje po swojemu hehheadzia, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4me drugi raz tak się zdarzylo dlugo spac przed nocą , wina nasza bo za ciepło wczoraj mieliśmy w domu a ona lubi
Były przerwy na podanie smoczka i sprawdzałam czy oddycha .
Minus tego spania taki że się wyspala i jak o 7 wstala tak do teraz ani mysli spać
Ja nie ogarnieta , nawet chyba nie wyjdziemy bo pada .
W dokładkę od wczoraj mam krwista ciotke . No i regularnie bo pobralam aplikacje wychodzilo ze dzisiaj powinna być a wczoraj przyszła 27dc -
nick nieaktualnyeasymum wrote:Staraczka, a ile mała zjada jak tak długo śpi? Bo w tym wieku dziecko powinno jeść jeszcze 5-6 razy dziennie ...
Wczoraj od godziny 5
5 - 8 - 11 - 14
4x wczoraj i po północy 5
Zjada po 150ml
Widzę obrazek skokowy i pomyslalam może ona wczoraj miała skok i go przespala ?
-
Staraczka moim zdaniem za długo Roksanka śpi. Powinnaś jej zrobić badania bo to nie jest normalne by dziecko tule spało. To moje zdanie.
U nas mała śpi w łóżeczku ale zasypia mi na rękach podczas jedzenia cyca a w sumie to śpi i ciągnie go jeszcze. Potem odkładam do łóżeczka i śpi. Czasem jak właśnie ma skoki to śpię z nią bo bez cyca w buzi ani róż.
Motyla lamaze Olivia dostała od mojej przyjaciółki a ja kupiłam jej jeszcze wcześniej takiego ptaka? Wróbla? Zainteresowanie jest ale lepsza jest pielucha tetrowa mamy palce.
Główkę w pionie trzyma sztywno. Radko kiedy jej się zachwieje i powiem wam że na prawdę po tych wszelkich ćwiczeniach jest dużo silniejsza.
A my z małą jeździmy wszędzie mimo że to taki dzikus. Restauracje, kawiarnie, sklepy, zakupy i nawet raz sama z małą byłam na zakupach ciuchowych i udało mi się przymierzyć i coś kupić wiec nie jest źle.
A tu nasza Olivcia ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:17
easymum, Anitka201, la_lenka, paula2013, skabarka, aldonaa, Misi@, adzia, snoopy_etka, 4me, chabasse, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku, za długo śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Za krótko śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Nic tylko po lekarzach z dziećmi biegać
Staraczka23, paula2013, Carolline, Gusiak lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Ja bym chyba oszalała ze strachu jakby mi mała spała tak długo. Że jej cukier spadnie z głodu i jej nie dobudzę. Ale z drugiej strony przy jej drzemkach po 30 minut to mogłaby pospać ciut więcej, choć z raz dziennie. Ale nie. Nawet teraz - zasnęła tuż przed 11 i już widzę, że oczy otwarte
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:Jejku, za długo śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Za krótko śpią - "róbcie badania, bo to nienormalne". Nic tylko po lekarzach z dziećmi biegać
Ta a lekarz potem wymyśla i znowu forum i setka pytan czy to mozliwe ze to to co lekarz gadal