WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja trzymam kciuki za psiaka jest przesłodki i na pewno wszystko będzie dobrze ☺

julita lubi tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za psinke. Mialam bernardynke i tez miala wade. Ci jakis czas ciagnela tyylne lapy, straszne to bylo.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruszyla wyprzedaz hm online

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie wszyscy maja czas przed świętami dużo roboty

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Kuźwa, kupiłam na allegro sukienkę z intencją na chrzciny. Miała być ładna fioletowa dzianinka, z rozpinaniem do karmienia. A przyszła jakaś sztuczna szmata z plastikowymi, "srebrnymi" guzikami. Wyglądam jakbym ważyła w niej z 300kg. Załamka. Nie wiem w co się ubiorę, nic mi nie pasuje. :/
    Nie możesz oddać? Na allegro mas 14 dni na zwrot albo odstąpienie od transakcji.

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ruszyla wyprzedaz hm online
    Taaaa....miałam obkupić męża, ale zostały albo same S i M, albo ciuchy określane przez mojego męża mianem "pedalstwa". Także tego. A sobie bez mierzenia nie kupię :)

paula2013 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Nie możesz oddać? Na allegro mas 14 dni na zwrot albo odstąpienie od transakcji.
    Licytacja i używana od osoby prywatnej, więc zwrot nie obejmuje. Żadne wielkie pieniądze to nie były, ale rozczarowanie przez to wcale nie mniejsze :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki rownież trzymam za psiula. U nas przygotowania do świat zajmują każda wolna chwile, mimo ze co bardziej wymagające żarełko zamówione jest w cateringu. Jednak ja spie rano jak młoda spi (chyba, ze jutro sie jakos zwloke przed nią) a z nią nie jest łatwe co kolwiek robić. Biorąc pod uwagę ze moje dziecię przed północą spac nie chodzi a właściwie to przed 1. To po jej zaśnięciu tez za bardzo nie ogarniam. A goście, którzy normalnie by nam pomogli przylatują w sama wigilie i bedą tu o 16 wiec nie ma bata by dopiero wtedy sie brac za wszystko. W przyszłym roku to jeszcze oprócz zamawiania zarelka to chyba kogoś do sprzątania zatrudnię :p

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Taaaa....miałam obkupić męża, ale zostały albo same S i M, albo ciuchy określane przez mojego męża mianem "pedalstwa". Także tego. A sobie bez mierzenia nie kupię :)
    Ja wcześniej kupiłam takie koszulki, jak ktoś karmiący to bardzo polecam, są teraz w fajnej cenie: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249164015.html

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki!
    operacja miała być o 20, następnie przesunęli na 22 i kilka minut temu na recepcji oznajmili że zarówno lekarz, który miał zrobić tomografie jak i ten który miał wykonać operacje pochorowali się na grypę żołądkową i cała operacja odwołana... nie wierzę że nagle dwóch facetów kilka godzin przed umówioną wizytą pochorowało się i oboje na to samo... więc R. z pieskiem wracają do domu 200km... powiedzieli że może jutro się uda i że będą się kontaktować. tylko że oni mają w dupie że jeśli do czwartku nie uda się przeprowadzić operacji to będziemy zmuszeni uśpić Manię... opuściła mnie nadzieja że się uda, nie darujemy im negatywnych opinii w internecie, jestem wściekła, zła i secie mi rozrywa z żalu :(

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuu.. ale fiuty z tych kolesi. Co to za lekarze, że najpierw dają nadzieję a potem ściemy jakieś rzucają. Kurcze współczuję, ale może jeszcze się uda. Trzymam nadal kciuki.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita skąd ty jesteś przypomnij mi.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białystok i w pobliżu tylko w Wawie i Olsztynie wykonują takie operacje ale ani tu ani tu nie ma lekarzy (urlopy) lub miejsc na tomografie, ta klinika ne Bemowie jest/była ostatnią szansą. Myśleliśmy nawet aby jechać do kręglarza zwierzęcego do Wrocławia ale zrezygnowaliśmy na rzecz operacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 23:12

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita - dr Jachman w Łodzi na ul. Cieszyńskiej. Świetny jest, spróbuj tam!

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lila, po godz. 8 spróbuję zadzwonić!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, właśnie mialam pytać jak tam psiak - wyobrażam sobie Julita co czujesz, bo sama kiedyś ratowałam swoją bernardynke i wiem ile to stresu - za taka akcje to mialabym ochotę tych lekarzy normalnie pomordowac... tym bardziej, że specjalnie mąż zasuwal tyle km i jak się domyślam mało by za to nie dostali :/

Dzwon faktycznie jeszcze jeszcze do lekarza do Łodzi -a nóż się uda, zresztą co ja mówię... uda się na pewno, musi się udać.... kurde no, w końcu już prawie są w święta, a w święta powinny się zdarzać same dobre rzeczy....

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i wierzę, że Mania wróci do zdrówka!

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety co za lekarze jak tam można się zachować , dać nadzieje i się wycofać. Szukaj jeszcze dalej wierze ze coś znajdziecie i dobrze się wszystko skończy

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Chciałam Wam powiedzieć że dzisiaj mija dokładnie rok kiedy odebrałam wyniki bety i to był najszczesliwszy dzień tamtego roku. Najlepszy prezent jaki mogłam dostać. ☺
    Ten czas będę cudownie wspominać pierwsze badania, usg, bijące serduszko. A później pierwsze ruchy, kopniaki, no i kolejna cudowna wiadomość że będzie córeczka. ☺
    I co ważne cudowny rok spędzony z Wami. Dziękuję Wam każdej z osobna. ☺

Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
    spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
    samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
    oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej
    życzy Agnieszka z rodziną.

paula2013, kasig, Kucykowa, chabasse, snoopy_etka, Kasiarzynka, Wonderland, Anitka201, Gusiak, Dżuls, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Dzięki Lila, po godz. 8 spróbuję zadzwonić!

Daj znać, czy udało Ci się coś załatwić.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita- trzymajcie się! Zdrówka dla Mani! Moj buldożkowy też trzyma kciuki!
    Spróbuj zapytac na adopcje buldożków lub buldogi francuskie - Poznań na Fb, moze ktoś poleci dostępnego lekarza. Powodzenia!

U nas dalej walka z zasypianiem. Nie mam siły na moje dziecko. Płakała do tego stopnia, ze jak ją wzięłam po kilkunastu minutach na ręce to az chlusnęła :((( Pozniej zasnęła mi na rękach i padła w łóżeczku ze zmęczenia. do tego zdążają się awantury z cyckiem, nie łapie go tylko płacze z otwarta buzią i cyckiem. Chyba się poddaję i jeśli dzis nasza pediatra stwierdzi, że te suche placki to nie skaza to poproszę o doradzenie w wyborze mm. Nie sądziłam, że tak bardzo będzie mi zależeć na kp i ze tak cieżko będzie mi podjąć decyzję o rezygnacji, ale widzę, że mała zaczyna się męczyć no i ja się męczę. Dzis tylko jeden sen 3hw nocy a tak co godzinę/dwie się budziła. Źle się z tym wszystkim czuję, nie potrafię utulić dziecka, coraz trudniej ja wykarmić, bo ewidentne trochę pociumka i zasypia :/ ehh....

Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 2806 2807 2808 2809 2810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ