X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja trzymam kciuki za psiaka jest przesłodki i na pewno wszystko będzie dobrze ☺

julita lubi tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za psinke. Mialam bernardynke i tez miala wade. Ci jakis czas ciagnela tyylne lapy, straszne to bylo.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruszyla wyprzedaz hm online

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie wszyscy maja czas przed świętami dużo roboty

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Kuźwa, kupiłam na allegro sukienkę z intencją na chrzciny. Miała być ładna fioletowa dzianinka, z rozpinaniem do karmienia. A przyszła jakaś sztuczna szmata z plastikowymi, "srebrnymi" guzikami. Wyglądam jakbym ważyła w niej z 300kg. Załamka. Nie wiem w co się ubiorę, nic mi nie pasuje. :/
    Nie możesz oddać? Na allegro mas 14 dni na zwrot albo odstąpienie od transakcji.

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ruszyla wyprzedaz hm online
    Taaaa....miałam obkupić męża, ale zostały albo same S i M, albo ciuchy określane przez mojego męża mianem "pedalstwa". Także tego. A sobie bez mierzenia nie kupię :)

paula2013 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Nie możesz oddać? Na allegro mas 14 dni na zwrot albo odstąpienie od transakcji.
    Licytacja i używana od osoby prywatnej, więc zwrot nie obejmuje. Żadne wielkie pieniądze to nie były, ale rozczarowanie przez to wcale nie mniejsze :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki rownież trzymam za psiula. U nas przygotowania do świat zajmują każda wolna chwile, mimo ze co bardziej wymagające żarełko zamówione jest w cateringu. Jednak ja spie rano jak młoda spi (chyba, ze jutro sie jakos zwloke przed nią) a z nią nie jest łatwe co kolwiek robić. Biorąc pod uwagę ze moje dziecię przed północą spac nie chodzi a właściwie to przed 1. To po jej zaśnięciu tez za bardzo nie ogarniam. A goście, którzy normalnie by nam pomogli przylatują w sama wigilie i bedą tu o 16 wiec nie ma bata by dopiero wtedy sie brac za wszystko. W przyszłym roku to jeszcze oprócz zamawiania zarelka to chyba kogoś do sprzątania zatrudnię :p

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Taaaa....miałam obkupić męża, ale zostały albo same S i M, albo ciuchy określane przez mojego męża mianem "pedalstwa". Także tego. A sobie bez mierzenia nie kupię :)
    Ja wcześniej kupiłam takie koszulki, jak ktoś karmiący to bardzo polecam, są teraz w fajnej cenie: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249164015.html

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki!
    operacja miała być o 20, następnie przesunęli na 22 i kilka minut temu na recepcji oznajmili że zarówno lekarz, który miał zrobić tomografie jak i ten który miał wykonać operacje pochorowali się na grypę żołądkową i cała operacja odwołana... nie wierzę że nagle dwóch facetów kilka godzin przed umówioną wizytą pochorowało się i oboje na to samo... więc R. z pieskiem wracają do domu 200km... powiedzieli że może jutro się uda i że będą się kontaktować. tylko że oni mają w dupie że jeśli do czwartku nie uda się przeprowadzić operacji to będziemy zmuszeni uśpić Manię... opuściła mnie nadzieja że się uda, nie darujemy im negatywnych opinii w internecie, jestem wściekła, zła i secie mi rozrywa z żalu :(

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuu.. ale fiuty z tych kolesi. Co to za lekarze, że najpierw dają nadzieję a potem ściemy jakieś rzucają. Kurcze współczuję, ale może jeszcze się uda. Trzymam nadal kciuki.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita skąd ty jesteś przypomnij mi.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białystok i w pobliżu tylko w Wawie i Olsztynie wykonują takie operacje ale ani tu ani tu nie ma lekarzy (urlopy) lub miejsc na tomografie, ta klinika ne Bemowie jest/była ostatnią szansą. Myśleliśmy nawet aby jechać do kręglarza zwierzęcego do Wrocławia ale zrezygnowaliśmy na rzecz operacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 23:12

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita - dr Jachman w Łodzi na ul. Cieszyńskiej. Świetny jest, spróbuj tam!

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lila, po godz. 8 spróbuję zadzwonić!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, właśnie mialam pytać jak tam psiak - wyobrażam sobie Julita co czujesz, bo sama kiedyś ratowałam swoją bernardynke i wiem ile to stresu - za taka akcje to mialabym ochotę tych lekarzy normalnie pomordowac... tym bardziej, że specjalnie mąż zasuwal tyle km i jak się domyślam mało by za to nie dostali :/

Dzwon faktycznie jeszcze jeszcze do lekarza do Łodzi -a nóż się uda, zresztą co ja mówię... uda się na pewno, musi się udać.... kurde no, w końcu już prawie są w święta, a w święta powinny się zdarzać same dobre rzeczy....

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i wierzę, że Mania wróci do zdrówka!

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety co za lekarze jak tam można się zachować , dać nadzieje i się wycofać. Szukaj jeszcze dalej wierze ze coś znajdziecie i dobrze się wszystko skończy

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Chciałam Wam powiedzieć że dzisiaj mija dokładnie rok kiedy odebrałam wyniki bety i to był najszczesliwszy dzień tamtego roku. Najlepszy prezent jaki mogłam dostać. ☺
    Ten czas będę cudownie wspominać pierwsze badania, usg, bijące serduszko. A później pierwsze ruchy, kopniaki, no i kolejna cudowna wiadomość że będzie córeczka. ☺
    I co ważne cudowny rok spędzony z Wami. Dziękuję Wam każdej z osobna. ☺

Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
    spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
    samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
    oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej
    życzy Agnieszka z rodziną.

paula2013, kasig, Kucykowa, chabasse, snoopy_etka, Kasiarzynka, Wonderland, Anitka201, Gusiak, Dżuls, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Dzięki Lila, po godz. 8 spróbuję zadzwonić!

Daj znać, czy udało Ci się coś załatwić.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita- trzymajcie się! Zdrówka dla Mani! Moj buldożkowy też trzyma kciuki!
    Spróbuj zapytac na adopcje buldożków lub buldogi francuskie - Poznań na Fb, moze ktoś poleci dostępnego lekarza. Powodzenia!

U nas dalej walka z zasypianiem. Nie mam siły na moje dziecko. Płakała do tego stopnia, ze jak ją wzięłam po kilkunastu minutach na ręce to az chlusnęła :((( Pozniej zasnęła mi na rękach i padła w łóżeczku ze zmęczenia. do tego zdążają się awantury z cyckiem, nie łapie go tylko płacze z otwarta buzią i cyckiem. Chyba się poddaję i jeśli dzis nasza pediatra stwierdzi, że te suche placki to nie skaza to poproszę o doradzenie w wyborze mm. Nie sądziłam, że tak bardzo będzie mi zależeć na kp i ze tak cieżko będzie mi podjąć decyzję o rezygnacji, ale widzę, że mała zaczyna się męczyć no i ja się męczę. Dzis tylko jeden sen 3hw nocy a tak co godzinę/dwie się budziła. Źle się z tym wszystkim czuję, nie potrafię utulić dziecka, coraz trudniej ja wykarmić, bo ewidentne trochę pociumka i zasypia :/ ehh....

Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 2806 2807 2808 2809 2810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: