WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na sylwestra tez mieliśmy zostac w domu. Miałam zrobić pyszne zapasy i ladniej sie ubrac- znaczy ściągnąć dresy ;) ale pojawila sie taka opcja, ze ale osbi bedzie spal w wyciszonym pokoju a my będziemy na górze ze znajomymi wiec spróbujemy skorzystać ;) o północy pomoże sie z nim w razie gdyby miały go wystraszyć jakies fajerwerki- także w tym roku ich nie zobaczę ale jakos to przezyje :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też spędzamy dzisiejszy dzień w domu .Przychodzą do Nas chrzestni Lenki z rodzinami.

Również Wam życzę aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niż poprzedni. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:38

kasig, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również sami w domku i szczerze, po ostatnim tygodniu tylko tego mi potrzeba :)Ja,mąż, lampka wina i cisza...może jakiś film obejrzymy, bo dawno nie mieliśmy na to czasu...pamiętam jak w zeszłym roku majstrowaliśmy Tośka przed przyjściem znajomych (między jedną a drugą sałatką i ogarnianiem mieszkania) :p Także z wielką radością dziś odpuszczę sobie bale :)

A wam moje drogie życzę aby ten nowy rok był jeszcze lepszy niż mijający (o ile to w ogóle możliwe) :)

karolcia87, kasig, easymum lubią tę wiadomość

• paula2013 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://static.pokazywarka.pl/i/6225275/368895/fb-img-1451565745038.jpg

Wszystkiego najcudowniejszego dziewczyny ☺☺☺

MadziaRatMed, agatka196, karolcia87, snoopy_etka, kasig lubią tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli ktoś planuje pić, polecam artykuł
    http://omgdziecko.blogspot.com/2013/03/ile-alkoholu-mozna-wypic-gdy-sie-karmi.html?m=1

relgio4pxlxziakh.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szczęśliwego Nowego Roku dla Was, Maluszków i Waszych rodzin. Żeby nasze dzieciaczki rosły zdrowo i dostarczały mamusiom masę szczęścia:*

My też zostajemy w domu, w sumie się z tego cieszę, posiedzimy i wypijemy Piccolo :)

kasig, easymum lubią tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo zdrowia na ten nowy rok dziewczynki!
    My wieczór spędzamy w domu, zrobimy sobie piżama party całą trojką :) będę jeść żelki i oglądać imprezy w tv :)

easymum, adzia lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też w domu, ze 100% rodziną o jakiej marzyliśmy, zrobiłam sałatkę i torcik. Chłopcy zaopatrzeni w petardy już odliczają godziny kiedy tata wprawi je w ruch. Pozdrawiamy

easymum, adzia lubią tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku!!!!

Zalatana jestem jak Tymo wrocil. Wyciagnelam sporo wnioskow w czasie jego nieobecnosci i poswiecam mu wiecej uwagi, do tego mala przez ten czas jak go nie bylo traktowana byla jak jedynaczka tak ja tetaz lozeczko w dupke kluje. Takze musimy sie ogarnac.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w domu od 20 deibki pijemy ,mala 5min przed polnoca sie krecioaa ale zasnela Sylwester ba balkonie spokojnie :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez mala przespala.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku,Mamusie!
    U nas hardcoru noc kolejna...Przespala polnoc i 00.30 oczy wielkie i znow jeki i rzucanie przy cycku oraz brak mozliwosci odlozenia do lozeczka...Przysiegam,ze zaczynam miec depresje...

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Powtorze sie, ale ten rok przelecial mi nawet nie wiem kiedy, poprzedniego Sylwestra pamietam tak dobrze, jakby to bylo raptem pol roku temu max, a tu juz kolejny i jeszcze tyyyyle sie w tym roku wydarzylo O_o
    Snoopy - ja bym chyba przy pierwszej tego typu radzie powiedziala mezowi zeby zrobil z tym porzadek po swojemu (czyli "albo sie zamkniecie, albo wypierdalac po kolei", on sie nie certoli i nie oszczedza nikogo, jesli sytuacja tego wymaga). Co do tescia, to dziadek mojego meza tez taki seksista. Jak odpyskne przy nim mezowi, to dziadek sie drze z drugiego pokoju "co ona taka pyskata, chyba za malo ja bijesz, hahaha". Niby taki joke, ale tez robi babci awantury, ze wszyscy juz jedza obiad, a on hrabia jeszcze nieobsluzony... taki mental.
    a co do usypiania to ostatnio jest ciezko - mloda wisi na cycku rowna godzine, jak juz sie naje to ciamka jak smoczek i nie ma sily zeby ja odessac tak, zeby sie nie obudzila :/

snoopy_etka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam Wam życzyć w tym nowym roku wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i cudownych 365 dni spędzonych z partnerami, mezami, rodziną i naszymi cudownymi maluchami <3
    Niech ten nowy rok będzie równie cudowny jak ten poprzedni! =)

Dla mnie tez ten 2015 minął wyjątkowo szybko, ale na zawsze będzie to już dla mnie rok wyjątkowy... rok, w którym moje życie zmieniło się diametralnie, rok w którym na świecie pojawił się sens mojego życia <3

4me, easymum, Dżuls, adzia, kasig lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyy , tak niewinnie drineczki pilam , mala nakarmilam po 7 kawe wypilam a teraz telepie hehe

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku dziewczyny ;)

Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    równo rok temu trzymałam w dłoniach test ciążowy z dwiema kreskami a dzisiaj trzymam takie szczęście <3
    dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb9148014c94.jpg

paula2013, Gusiak, la_lenka, karolcia87, adzia, 4me, chabasse, bento, kasig, Kasiarzynka, snoopy_etka, agniesja, Natka88, Kucykowa, Wonderland, easymum, agatka196, Dżuls, trix, Carolline lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dowiedzialam się że moja siostra wczoraj w szpitalu spędziła a dziś miała operację bo miała ciążę pozamaciczna, ehh...żeby tylko mogła mieć dzieci

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A ja właśnie dowiedzialam się że moja siostra wczoraj w szpitalu spędziła a dziś miała operację bo miała ciążę pozamaciczna, ehh...żeby tylko mogła mieć dzieci

Przykro mi , wiem co czuje , powiedz ze koleżanka z forum tez to przeszła i w drugim cyklu zaszła bez narządów

• ela Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Szczesliwego Nowego Roku,Mamusie!
    U nas hardcoru noc kolejna...Przespala polnoc i 00.30 oczy wielkie i znow jeki i rzucanie przy cycku oraz brak mozliwosci odlozenia do lozeczka...Przysiegam,ze zaczynam miec depresje...
    Trzymaj się jakoś, a w dzień jest ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 16:16

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
‹‹ 2819 2820 2821 2822 2823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ