Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Na sylwestra tez mieliśmy zostac w domu. Miałam zrobić pyszne zapasy i ladniej sie ubrac- znaczy ściągnąć dresy
ale pojawila sie taka opcja, ze ale osbi bedzie spal w wyciszonym pokoju a my będziemy na górze ze znajomymi wiec spróbujemy skorzystać
o północy pomoże sie z nim w razie gdyby miały go wystraszyć jakies fajerwerki- także w tym roku ich nie zobaczę ale jakos to przezyje
-
My też spędzamy dzisiejszy dzień w domu .Przychodzą do Nas chrzestni Lenki z rodzinami.
Również Wam życzę aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niż poprzedni. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:38
kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
My również sami w domku i szczerze, po ostatnim tygodniu tylko tego mi potrzeba :)Ja,mąż, lampka wina i cisza...może jakiś film obejrzymy, bo dawno nie mieliśmy na to czasu...pamiętam jak w zeszłym roku majstrowaliśmy Tośka przed przyjściem znajomych (między jedną a drugą sałatką i ogarnianiem mieszkania) :p Także z wielką radością dziś odpuszczę sobie bale
A wam moje drogie życzę aby ten nowy rok był jeszcze lepszy niż mijający (o ile to w ogóle możliwe)karolcia87, kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, szczęśliwego Nowego Roku dla Was, Maluszków i Waszych rodzin. Żeby nasze dzieciaczki rosły zdrowo i dostarczały mamusiom masę szczęścia:*
My też zostajemy w domu, w sumie się z tego cieszę, posiedzimy i wypijemy Piccolokasig, easymum lubią tę wiadomość
-
My też w domu, ze 100% rodziną o jakiej marzyliśmy, zrobiłam sałatkę i torcik. Chłopcy zaopatrzeni w petardy już odliczają godziny kiedy tata wprawi je w ruch. Pozdrawiamy
easymum, adzia lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Szczesliwego Nowego Roku!!!!
Zalatana jestem jak Tymo wrocil. Wyciagnelam sporo wnioskow w czasie jego nieobecnosci i poswiecam mu wiecej uwagi, do tego mala przez ten czas jak go nie bylo traktowana byla jak jedynaczka tak ja tetaz lozeczko w dupke kluje. Takze musimy sie ogarnac. -
nick nieaktualny
-
Laski, wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Powtorze sie, ale ten rok przelecial mi nawet nie wiem kiedy, poprzedniego Sylwestra pamietam tak dobrze, jakby to bylo raptem pol roku temu max, a tu juz kolejny i jeszcze tyyyyle sie w tym roku wydarzylo O_o
Snoopy - ja bym chyba przy pierwszej tego typu radzie powiedziala mezowi zeby zrobil z tym porzadek po swojemu (czyli "albo sie zamkniecie, albo wypierdalac po kolei", on sie nie certoli i nie oszczedza nikogo, jesli sytuacja tego wymaga). Co do tescia, to dziadek mojego meza tez taki seksista. Jak odpyskne przy nim mezowi, to dziadek sie drze z drugiego pokoju "co ona taka pyskata, chyba za malo ja bijesz, hahaha". Niby taki joke, ale tez robi babci awantury, ze wszyscy juz jedza obiad, a on hrabia jeszcze nieobsluzony... taki mental.
a co do usypiania to ostatnio jest ciezko - mloda wisi na cycku rowna godzine, jak juz sie naje to ciamka jak smoczek i nie ma sily zeby ja odessac tak, zeby sie nie obudzilasnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam Wam życzyć w tym nowym roku wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i cudownych 365 dni spędzonych z partnerami, mezami, rodziną i naszymi cudownymi maluchami
Niech ten nowy rok będzie równie cudowny jak ten poprzedni!
Dla mnie tez ten 2015 minął wyjątkowo szybko, ale na zawsze będzie to już dla mnie rok wyjątkowy... rok, w którym moje życie zmieniło się diametralnie, rok w którym na świecie pojawił się sens mojego życia4me, easymum, Dżuls, adzia, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
równo rok temu trzymałam w dłoniach test ciążowy z dwiema kreskami a dzisiaj trzymam takie szczęście
dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb9148014c94.jpgpaula2013, Gusiak, la_lenka, karolcia87, adzia, 4me, chabasse, bento, kasig, Kasiarzynka, snoopy_etka, agniesja, Natka88, Kucykowa, Wonderland, easymum, agatka196, Dżuls, trix, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:A ja właśnie dowiedzialam się że moja siostra wczoraj w szpitalu spędziła a dziś miała operację bo miała ciążę pozamaciczna, ehh...żeby tylko mogła mieć dzieci
Przykro mi , wiem co czuje , powiedz ze koleżanka z forum tez to przeszła i w drugim cyklu zaszła bez narządów -
Kucykowa wrote:Szczesliwego Nowego Roku,Mamusie!
U nas hardcoru noc kolejna...Przespala polnoc i 00.30 oczy wielkie i znow jeki i rzucanie przy cycku oraz brak mozliwosci odlozenia do lozeczka...Przysiegam,ze zaczynam miec depresje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 16:16
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia