Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiq ja teraz mam trojprzeplywowy z aventu ale kupiłam jak mnie dziewczyny uświadomiły na pierwszy raz dałam mi chyba nawet z 1 smoczka. Ale wtedy była miarka kaszki na 150ml teraz daje 1,5 miarki wiec to jest tylko lekko zageszczona
kasig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Staraczka ja obstawiam pecherzyk zółciowy...a ból promieniuje do tyłu zeber?
marchewka uczula, wiec poobserwuj.
mój mały ma alergie pokarmowa,własnie szukamy winowajcy ;/
Ogólnie czuje jakk by mi cos plywalo i jak boli prawa strona czasem jak by sie przemieszczalo na srodek brzucha .
Pisalam koleżance o wymiotach i że leżę a ona ze dzisiaj tez kijowo bo z lewej pod zebrami ją nawala az jej slabo i ze w ciąży nawet tak nie miala ,rodzila pod koniec sierpnia .
Anulka głowa mi wczoraj pekala -
nick nieaktualnykasig wrote:Misia albo mi się wydaje albo Cię tu już 100lat nie widziałam?
co tam u Was?
Wchodzimy sobie na zajęcia z integracji sensorycznej , warsztaty...ogólnieddużo wchodzimy i spotykamy się z ludźmi i dziećmi
Antoni ma alergie ale nadal nie wiemy na co...był tak wysyłany ...swedzialo go wszystko aż wydrapal sobie włosy na czole...za uszami miał ropę z krwią i wyglądałojakby mmiałoberwane uszka ;/ dostalismy mmaści i przeszła na dietę eliminacyjna..od pon. świętach zaczęła jeść indyka, któregosama upieklam z rozmarynem i ziołami prowansalskim i suche pieczywo i chrupki...wprowadzilismy juz kurczaka od środy ziemniaki...w poniedziałeksspróbuje jajko...naradzie ładnie wygląda i się nie drapie
I chyba żeby mu wychodzą bo wczoraj jak go miałam na rekach to złapał mnie swoja "paszcza mała" za brodę i kręcił nią...smaruje mu dziosla ale chyba nie daje rady ...i dziś juz było 7 kulekdawno tyle nie rrobił...
W rodzinie wszyscy mi mówią ze to nie możliwe ale przecież żebyw 4 mmiesiącu ba nawet w 3 sięzzdarzają
Od marca zamierzam wprowadzić mu stały pokarm, ale nie wiem jak to jeszcze zrobićw ssobotęza ttydzień IDE na warsztaty wprowadzenie do Blw może tak sprobujemy
Marzęo jedzeniu ;)ale przy alergii kKP najlepszewiec walcze...
-
nick nieaktualny
-
kasig wrote:no w sumie racja, ale wiesz myślę że wyjdzie podobnie, tacka ma 600gram, słoiczek dziś kupiłam 125gram za 2,49, z jabłek odkroisz gniazdka nasienne, skórkę, to też Ci sporo odejdzie, a jeszcze się trzeba narobić, więc to się chyba mało opłaca
) ale nie wiadomo jak to bedzie, z moja kochana terrosystka wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie
) wiec mozliwe, ze xzasu noe bedzie
-
nick nieaktualnyDzięki kasiq..mam chwile zwątpienia ale dla małegowszystko...
Na zzajęciach bawimy się turlamy na dużych pułkach śpiewany tanczymy opwiadamy wierszyki madujemy dotykamy różnych faktur...ostatnio bylo nawet muskanie piorkiem...moj bardzo to lubi jak sie okazalo :)i dzieci poznają inne dzieci...mój wpatruje się w dziewczynkigeneralnie robimy to w domu ale tu są dzieci i chce by z nimi się zapoznał ;)dzieci maja czas dla siebie tzn tez się witają czy żegnaja. Przubija zolwika o tez zaczepiaja się
Staraczka czekały na wieści! -
Achhh... troszkę się nie odzywalam, ale święta u teściów, wiec same rozumiecie
My podajemy kleik kukurydziana bobovity - smoczek avent 2 - nie leci za szybko i mała musi troszkę popracować, żeby zjesc
Ogólnie daje jedna miarę do mleka i na noc podaje 1.5 miarki - poki co dziecko zadowolone, brak jakichkolwiek zaparć czy innych tego typu dolegliwości
Wczoraj podałam małej na spróbowania dwie łyżeczki marcheweczki - boziu jak to moje dziecko się zajadalo, tak mlaskala i wodzila wzrokiem za łyżeczka, ze az wszyscy padalismy ze śmiechu
Marchewka przyjęta z wieeeeeeelka przyjemnością
Staraczka widzę, że tak się u Ciebie dzieje... dobrze, że chociaż masz mamę 'pod ręką' i masz co zrobić w takiej sytuacji z małą... trzymaj się tak dzielnie i daj znać co powiedzą lekarze.trix, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam , nie maja w weekend lekarza i usg , w poniedziałek musze do ogólnego isc i to są prawdopodobnie kamienie czyli woreczek zolciowy mam przeciwbolowe brac , ogolny ma zrobic usg i skierowanie do szpitala dac i mam wrocic , bede u mamy chwile bo lekarz zabronil zebym sama z córką byla w domu
-
nick nieaktualnyNiewiem usg mieli wyłączone czy jak, przyjął mnie chirurg .
Mama powiedziała ze jutro albo w poniedziałek zadzwoni po karetke bede gadac ze mi gorzej i boli wtedy w poniedziałek zrobia badania w szpitalu, bo ogólny to tez 2dni zanim przyjmie usg skierowanie da i zanin termin ustala tez troche minie -
kasig wrote:no w sumie racja, ale wiesz myślę że wyjdzie podobnie, tacka ma 600gram, słoiczek dziś kupiłam 125gram za 2,49, z jabłek odkroisz gniazdka nasienne, skórkę, to też Ci sporo odejdzie, a jeszcze się trzeba narobić, więc to się chyba mało opłaca
ja niestety marnuje za dużo jedzenie zdecydowanie
to mogloby byc postanowienie na nowy rok moje