Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzuls super
Ja zaczynam się zastanawiać czy też nie powinna iśćz moim na rrehabilitację...byłam i neurologa mówi, że ok ale dziś kolejną osoba zwróciła mi uwagę, że mały za bardzo przechyla główkę i już zaczynam myśleć ;(
Mój też podpiera się jak 3 miesiące. Bardz o nie lubi pozycji na brzuszku. Czy jak Wasze dzieci zaczynają płakać to zmienianie im pozycję? Bo ją tak robię w konsekwencji mało brzuszkujemy ;/
Np i mój mały jeszcze nie złapał się za stopkę... A Wasze już łapią? -
Misi@ wrote:(
Mój też podpiera się jak 3 miesiące. Bardz o nie lubi pozycji na brzuszku. Czy jak Wasze dzieci zaczynają płakać to zmienianie im pozycję? Bo ją tak robię w konsekwencji mało brzuszkujemy ;/
Np i mój mały jeszcze nie złapał się za stopkę... A Wasze już łapią?A jak wróciłam do domu, to jeszcze trochę się złościła, ale łatwiej już było zainteresować ją zabawką leżącą na macie, i w końcu załapała i teraz bawi się w najlepsze na brzuszku. No ale wcześniej długo nie chciała i pewnie dlatego to opóźnienie, bo ja oczywiście przy awanturach przekładałam ją na plecki.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a u nas znowu cos nowego
maly ma takie male czerwone placki na klatce piersiowej i brzuszku. Takie płaskie, niewystające, po prostu zmieniony kolor skory
zapisalam sie juz na wizytę do lekarza bo wczoraj byly dwa a dzis wiecej
Komuś, cos to mówi?
Edit: Ale takie nieduże, maks 1cm, nieregularne i nie łączą sie ze sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:36
-
4me wrote:Dziewczyny a u nas znowu cos nowego
maly ma takie male czerwone placki na klatce piersiowej i brzuszku. Takie płaskie, niewystające, po prostu zmieniony kolor skory
zapisalam sie juz na wizytę do lekarza bo wczoraj byly dwa a dzis wiecej
Komuś, cos to mówi?
Edit: Ale takie nieduże, maks 1cm, nieregularne i nie łączą sie ze sobą
Może to jakaś alergia?Kubuś -
No wlasnie nic, żadnej zmiany- proszek ten sam, krem do ciała, plany do kąpieli- wszystko po staremu
nawet jak o jedzeniu mysle to nic mi nie przychodzi do głowy. Wręcz odstawilam miód i orzechy. Jem mniej nabiału i kakao- no ale troszkę tam jednak jem- tylko, ze to akurat od samego urodzenia wiec dziwne, żeby to bylo od tego... Nie wiem moze to od tych leków, które teraz bierze? Ale wydaje mi się, ze taka jedna samotna plamka byla juz dwa tygodnie temu a teraz widzę, ze ich jest wiecej a czesc taka sucha jak sie przejedzie palcem...
No nic pójdę do lekarza, jak to nie zadna bostonka, polpasiec czy cos w tym stylu to pewnie alergia - a znalezc winowajcę to będzie wyczyn
-
A jeszcze powiedzcie - jak wasze dzieci sięgają po tą stopę to robią to podnosząc nogi pionowo do góry? Bo moja jakby przekręca miednicę na boczek i dopiero sięga łapką. Nie jestem pewna czy do jest prawidłowy wzorzec.
Chyba się muszę dopytać fizjoterapeutki za tydzień.
Misi@, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Mój daje nodi w pion a następnie zgina i łapie za kolanka lub wyżej. Za stopę może tylko raz złapał.
Dzisiaj jestem wykończona. Niby dzień jak co dzień ale padam na twarz.
4me to faktycznie przyda się wizyta u lekarza. Mój takie czerwone szorstkie placki (egzema) miał na nóżkach i raczkach. Pomógł mediderm ale Ty też go używasz. Podobno alergie na pokarm łatwo poznać bo zazwyczaj takie zmiany dziecko ma za uszkami (szorstkie czerwone plamy lub wysypka) nie wiem na ile to prawda.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny